تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دستگاه شما نمیتونه (نه فقط دستگاه شما) 2 کانال ورودی را از هم مجزا کنه.
شما باید تصویر رو مستقیم به تلویزیون و صداش رو به ورودی Aux سیستم وصل کنید.

البته این راحتترین راهشه! بهترینش اینه که دفترچه راهنمای دستگاه را قشنگ بخونین. احتمالا یک جفت یا یک سری ورودی مستقل برای camcorder یا انواع ویدئوهای خارجی براش تعبیه شده که کانال صدا را روی امپلیفایر خودش پردازش کنه و ویدئو رو بده به خروجی!

* آیا از Hdmi استفاده میکنین یا کامپوننت؟

سلام به همه
اقا من دیروز یه سینما خانگی سامسنگ tx -75 خریدم ...
حالا میشه بگید که چه کار کنم که صدای ps3 و یا 360و ماهواره رو از اسپکر های سینما خانگی بیاد ....:(
در حال حاظر فقط از lcd میاد!!!
یا میشه کاری کرد که از هر دو بیاد؟
مرسی
تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی
همه چیز توضیح داده شده... ;)

TX-75 ورودی اپتیک نداره دوست عزیز.
ضمنا" آواتارت هم بهترین اواتار دنیاست :biggrin1:

** تصحیح میکنم: TX-75 ورودی اپتیک داره! و همین روشی که دوستمون لینک دادن و گفتن عالیه

این آواتارت منو کشته!

آخرین ویرایش:
سلام

کسی میدونه این دو مدل sharp الان تو بازار هست یا نه :
sharp aquous LC32D62U
sharp LC32X20E
این دو مدل 32 اینچه و FULL HD هم هست .اگر تو بازار هست قیمتش چنده؟

امروز تو فروشگاه یکی از دوستان یه تلوزیون سامسونگ R81 _32 اینچ رو کنار توشیبا 32HL67U که این هم 32 اینچ بود گذاشته بود و هر 2 یه تصویر رو پخش میکرد .در کمال ناباوری باید بگم که 32HL67U یه سر و گردن از R81 بالاتر بود و تصویر فوق العاده بهتر و شفاف تر با تفکیک بالاتری داشت:eek:. حالا نمیدونم از تنظیماتش بوده یا اینکه واقعآ بهتره؟:confused: (در ضمن 32HL67U از R81 پنجاه تومان هم گرونتر بود)
میگفت در حال حاضر سامسونگها در چین تولید میشه و حتی سری ساخت کره هم به کیفیت توشیبا نمیرسه و توشیبا قطعات جاپن و مونتاج اندونزیه و سامسونگ فقط تبلیغات داره.فکر هم نمیکنم غرض ورزی بوده باشه چون از اجناس هر دو شرکت هم داشت .حالا نظر شما چیه .
دوستانی که در این زمینه حرفه ای تر هستند یه نظر بدن .:cheesygri

آخرین ویرایش:
امروز تو فروشگاه یکی از دوستان یه تلوزیون سامسونگ R81 _32 اینچ رو کنار توشیبا 32HL67U که این هم 32 اینچ بود گذاشته بود و هر 2 یه تصویر رو پخش میکرد .در کمال ناباوری باید بگم که 32HL67U یه سر و گردن از R81 بالاتر بود و تصویر فوق العاده بهتر و شفاف تر با تفکیک بالاتری داشت:eek:. حالا نمیدونم از تنظیماتش بوده یا اینکه واقعآ بهتره؟:confused: (در ضمن 32HL67U از R81 پنجاه تومان هم گرونتر بود)
میگفت در حال حاضر سامسونگها در چین تولید میشه و حتی سری ساخت کره هم به کیفیت توشیبا نمیرسه و توشیبا قطعات جاپن و مونتاج اندونزیه و سامسونگ فقط تبلیغات داره.فکر هم نمیکنم غرض ورزی بوده باشه چون از اجناس هر دو شرکت هم داشت .حالا نظر شما چیه .
دوستانی که در این زمینه حرفه ای تر هستند یه نظر بدن .:cheesygri

اگه واقعا اینطوری بوده باشه به احتمال زیاد از تنظیمات تلویزیون یا کنسول(720p یا 1080i) بوده.
در ضمن حالت Game Mode تلویزیونهای سامسونگ تاثیر گذار هست و تزیینی نیست و مدل R81 جزء با کیفیت ترین تلویزیونهای دنیا هست(با Dynamic Contrast 8000:1 در مدل 32 اینچ) و سایز بالاتر از 40 اینچ هم نداره.
در ضمن همیشه قیمت بالاتر نشانه بهتر بودن نیست و میتونه دلایل مختلفی از قبیل تکنولوزی ساخت یا جدید بودن مدل و ...

اگه واقعا اینطوری بوده باشه به احتمال زیاد از تنظیمات تلویزیون یا کنسول(720p یا 1080i) بوده.
در ضمن حالت Game Mode تلویزیونهای سامسونگ تاثیر گذار هست و تزیینی نیست و مدل R81 جزء با کیفیت ترین تلویزیونهای دنیا هست(با Dynamic Contrast 8000:1 در مدل 32 اینچ) و سایز بالاتر از 40 اینچ هم نداره.
در ضمن همیشه قیمت بالاتر نشانه بهتر بودن نیست و میتونه دلایل مختلفی از قبیل تکنولوزی ساخت یا جدید بودن مدل و ...

دقیقا حالت تلویزیون های پاناسونیک رو داره.اما خدایی پاناسونیک کارش درسته و کلاسش حتی از سونی هم بالاتر هست.

دیگه از اون 150 اینچ LCD که زده معلومه... :biggrin1:

داری کیفیت سامسونگ رو مقابل توشیبا توجیه میکنی؟
بهتره دست از فن بوی بازی برداری و حقیقت رو قبول کنی .شما که اون 2 تا رو پیش هم دیگه ندیدی:eek:. تازه خودم تنظیمات هر دو رو بررسی کردم- در بالاترین حد بود و سامسونگ هم آخرین زورش بود .شما هم زیادی تعصب نشون نده .;)
در ضمن مانیتور من هم سامسونگه.

آخرین ویرایش:
داری کیفیت سامسونگ رو مقابل توشیبا توجیه میکنی؟
بهتره دست از فن بوی بازی برداری و حقیقت رو قبول کنی .شما که اون 2 تا رو پیش هم دیگه ندیدی:eek:. تازه خودم تنظیمات هر دو رو بررسی کردم- در بالاترین حد بود و سامسونگ هم آخرین زورش بود .شما هم زیادی تعصب نشون نده .;)
در ضمن مانیتور من هم سامسونگه.

قیمت این 2 تا LCD دقیقا تو بازار چنده؟

xvision

رفته بودم یه فروشگاه مخمو خورد که ایکس ویژن مدل لوتوس که 32 اینچه خیلی عالیه البته میدونم که نمیشه با سونی مقایسش کرد اما نسبت به قیمتی که داره خوب به نظر میرسه حالا کسی این تلوزیون رو خریده ؟که یه کم اطلاعات بهم بده؟؟؟
البته یه مدل سامسنگ 26اینچ هستش(r71) که اونم 750 هزار تومنه
از اساتید می خوام که راهنماییم کنن

کسی میتونه در مورد ایکس ویژن و سامسونگ 26 اینچ r71 راهنماییم کنه که کدوم رو بخرم خوبه و آیا کیفیتش در حد مونیتور226 سامسونگ هست یا نه؟؟؟

آخرین ویرایش:
اون مدل سامسونگ 640 تومنه .100 تومن اومده پایین.در ضمن بحث LCD های X-VISION یه دفه شد برو تو این آدرس:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=11290

خلا صه بهت بگم کلا LCD بهتره چون نسبت تصویرمانیتور 16:10 هست اما LCD ها 16:9 هست و همه بازیها و فیلمها به این نسبت 16:9 سازگارترند .حالا باز میل خودته اگه کارت فقط فیلم دیدنو بازی کردنه من LCD رو پیشنهاد میکنم.
ببین مثلا رزولوشن 226 هست 1680 در 1050 در حالی که اون LCD هست 1366 در 768 ولی شما نهایتا در هر دو مدل باید رزولوشن 720p را انتخاب کنید.کنتراست هر دو هم که 3000 هست فقط زمان پاسخگویی مانیتور بیشتره (2 در برابر 8) که به گفته خیلیها تفاوتی در تصویر ایجاد نمیشه

با صحبتهای گفته شده در بالا موافقم فقط با اجازتون یک ویرایش کوچولو اینجا بدم
فقط زمان پاسخگویی مانیتور بیشتره (2 در برابر 8) که به گفته خیلیها تفاوتی در تصویر ایجاد نمیشه
تفاوت ایجاد میشه ولی اگر این اعداد واقعی باشند!
در حالیکه اعداد اعلام شده معمولا فاصله زیادی تا واقعیت دارند و بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن.
برای همین هم هست که در عمل بین مشخصات ذکر شده تفاوت خاصی از نظر بلور شدن رد تصویر دیده نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or