تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

:cool: سلام دوستان عزیز.راستشو بخاید من ازاین تاپیک گذری رد میشدم .متوجه مشکلات انتخاب شما مانیتور شما برای بازی شدم . میخام یه حالی بهتون بدم . اگه میخاهید یه مانیتور با بالاترن کیفییت وکارایی تهییه کنید اونم با قیمت مناسب . یه پیشنهاد عاقلانه وبیشتر عاشقانه بهتون میکنم ....... کابل VGA و DVI و HDCP و ....... این سوسول بازی هاروهم بزارید کنار :confused: . به کمتر از 720p و 1080i رضایت ندید تازشم نمیخاد 50000 تومن بدید کابل VGA بخرید .! :((
حالا اینهایی رو که گفتم میخاید با 600 هزار تومن ناقابل به دست بیارید؟:(( :(( :eek: :confused:
مانیتور SAMSUNG 215TW پیشنهاد من به شما دوستانه . 21 اینچ اونم Wide چه شود.:eek: :eek:
اگه
یه سرچ کوچولو تو ایترنت بکنید متوجه میشید که بهترین مانیتور پیشنهادی سال شده .مانیتور پیشنهادی nVIDIA .مخصوص ویندوز ویستا و XBOX360 و......... ....... .......;)
در ضمن اگه خاستید یه کم بیشتر پول خرج کنید. SONY MFM-HT205 رو پیشنهاد میکنم که TV هم هستش ولی 20 اینچ و با قیمت 1000000 تومن. توایرانپیداش نمیکنید !
راستی هردو این مدلها اسپیکر هم دارن. من هر چی مانیتور که هم به درد کامپیوتر بخوره هم xBOX رو باهم مقایسه کردم ( بیش از 2 ماه ) واین 2 تا رو برگزیدم .
امیدوارم به دردتون بخوره!

دوست عزيز همچي گفتي ناقابل فكر كرديم كه مثلا 200 يا 300 هزارتومن هستش. ما به همون مانيتور معمولي با يك كابل VGA قانعيم . الان ما اگه 600 هزار تومن داشتيم x360 نداشتيم.:biggrin1:

ورودی DVI هم میتونه HDCP رو ساپورت کنه. ورودی هایی که رو HDCP ساپورت میکنن میتونن HDMI یا DVI باشن چون جفت digital هستن

دوست من، با تشكر از پاسخت.
من شايد 940bw بخرم، اينطور كه مشخصه HDCP هست، آيا بايد دقت كنم كه مثله خريد تلويزيون، 720 هست يا 1080p يا 1080i؟ اگه اين فقط HDCP باشه براي ديدن 360 و Ps3 به صورت HD Quality كفايت ميكنه؟ (چون ميدونم با كيفيت Composite هم اينا خروجي ميدن، ميترسم كيفيتي كه نشون ميدن HD نباشه و در حد Compositeاي باشه كه PS3 ميده).

يه سوال ديگه اينكه مثلا HD15 چيه؟ تو بررسي مونيتور E76D ديدم كه نوشته HD15 و HD Analog اين ديگه چيه؟!

دوست من، با تشكر از پاسخت.
من شايد 940bw بخرم، اينطور كه مشخصه HDCP هست، آيا بايد دقت كنم كه مثله خريد تلويزيون، 720 هست يا 1080p يا 1080i؟ اگه اين فقط HDCP باشه براي ديدن 360 و Ps3 به صورت HD Quality كفايت ميكنه؟ (چون ميدونم با كيفيت Composite هم اينا خروجي ميدن، ميترسم كيفيتي كه نشون ميدن HD نباشه و در حد Compositeاي باشه كه PS3 ميده).

يه سوال ديگه اينكه مثلا HD15 چيه؟ تو بررسي مونيتور E76D ديدم كه نوشته HD15 و HD Analog اين ديگه چيه؟!

ببین به هر دستگاهی که رزولوشن بالای 1280*720 یا خودش رو بده میگن تصویر hd.این مانیتور هم تا 720p داره.
کلا توی مانیتور نصاویر به صورت progressive به نمایش در میان.
با کام÷وسیت هم نیست.با dvi باید وصلش کنی.
مطمعن باش توی این ماانیتور کیفیت 720p رو میگیری.راستی از نظر upscale کردن هم خوبه چون رزولوشنش خیلی نزدیک به 720 هستش.
موفق باشی

بابا يه زمان من شاخي بودم تو Hard افزار ولي از اينايي كه ميگي هيچي نميفهمم!
مگه Ps3 خروجي 1080p نميده؟ مگه اين مونيتور 720 نيست؟ پس PS3 كه خروجي 1080p داره چطوري نمايش داده ميشه؟
خيلي گيچ كنندس واسه من.

@Wakashizuma:
اون دوستتون كه PS3 وصل كردن به اين مونيتور، مگه خروجي Ps3 فقط از نوع 1080p نيست؟ اين مونيتور به سختي 720p هست، نتيجه چي ميشه/شده؟!

آخرین ویرایش:
بابا يه زمان من شاخي بودم تو Hard افزار ولي از اينايي كه ميگي هيچي نميفهمم!
مگه Ps3 خروجي 1080p نميده؟ مگه اين مونيتور 720 نيست؟ پس PS3 كه خروجي 1080p داره چطوري نمايش داده ميشه؟
خيلي گيچ كنندس واسه من.

@Wakashizuma:
اون دوستتون كه PS3 وصل كردن به اين مونيتور، مگه خروجي Ps3 فقط از نوع 1080p نيست؟ اين مونيتور به سختي 720p هست، نتيجه چي ميشه/شده؟!

اگر برای PS3 داری مانیتور میگیری مطمین باش که 720p رو ساپورت میکنه و هم 1080i رو (1080p که چه بهتر) دلیلشم اینه که اون بازیهای PS3 به همراه فیلم های بلوری که رزولوشنشون 1080p هست رو PS3 به صورت 1080p یا 1080i میتونه output کنه. اگه تیوی/مانیتور شما نتونه این رزولوشن هارو ساپورت کنه PS3 اوناره downscale میکنه به 480p بجای 720p که باعث میشه شما رزولوشنت EDTV بشه . همین در مورد بازیهایی که 720p هستند هم صادقه یعنی اگه تیوی/مانیتور نتونه 720p رو ساپورت کنه PS3 نمیتونه اونارو 1080i کنه و دوباره downscale میشه .
البته قابلیت scale میتونه در اینده به PS3 اضافه شه از طریق یک firmware update که احتمالش کم نیست
هر تیوی/مانیتور که HDCP داشته باشه یعنی HDTV هست و هم یعنی که روزولوشن های HD رو ساپورت میکنن (همشون 1080p رو ساپورت نمیکنن)
اگه این مانیتور نمیتونه 1080i رو دریافت کنه برای PS3 توصیه نمیشه (حداقل تا زمانی که PS3 قابلیت scale کردن رزولوشت های مختلف به هم رو نداشته باشه).
خلاصه:
اگه PS3 مدنظرته هر چی براش میگیری مطمین شو که HDCP رو ساپورت میکنه و رزولوشن های 720p و 1080i رو هم میتونه دریافت کنه. با اینکه اگه تیوی HDCP رو ساپورت نکنه PS3 میتونه روزولوشن های 1080i/1080p (only Games)/720p رو از کامپوننت هم output کنه (یعنی نیازی دیگه به HDCP نیست چون کامپوننت انالوگ هست) ولی داشتن HDCP تو اینده میتونه خیلی مفید باشه.

اگر برای PS3 داری مانیتور میگیری مطمین باش که 720p رو ساپورت میکنه و هم 1080i رو (1080p که چه بهتر) دلیلشم اینه که اون بازیهای PS3 به همراه فیلم های بلوری که رزولوشنشون 1080p هست رو PS3 به صورت 1080p یا 1080i میتونه output کنه. اگه تیوی/مانیتور شما نتونه این رزولوشن هارو ساپورت کنه PS3 اوناره downscale میکنه به 480p بجای 720p که باعث میشه شما رزولوشنت EDTV بشه . همین در مورد بازیهایی که 720p هستند هم صادقه یعنی اگه تیوی/مانیتور نتونه 720p رو ساپورت کنه PS3 نمیتونه اونارو 1080i کنه و دوباره downscale میشه .
البته قابلیت scale میتونه در اینده به PS3 اضافه شه از طریق یک firmware update که احتمالش کم نیست
هر تیوی/مانیتور که HDCP داشته باشه یعنی HDTV هست و هم یعنی که روزولوشن های HD رو ساپورت میکنن (همشون 1080p رو ساپورت نمیکنن)
اگه این مانیتور نمیتونه 1080i رو دریافت کنه برای PS3 توصیه نمیشه (حداقل تا زمانی که PS3 قابلیت scale کردن رزولوشت های مختلف به هم رو نداشته باشه).
خلاصه:
اگه PS3 مدنظرته هر چی براش میگیری مطمین شو که HDCP رو ساپورت میکنه و رزولوشن های 720p و 1080i رو هم میتونه دریافت کنه. با اینکه اگه تیوی HDCP رو ساپورت نکنه PS3 میتونه روزولوشن های 1080i/1080p (only Games)/720p رو از کامپوننت هم output کنه (یعنی نیازی دیگه به HDCP نیست چون کامپوننت انالوگ هست) ولی داشتن HDCP تو اینده میتونه خیلی مفید باشه.

سلام
خوبی اشکان جان؟
والا یوزر SonyStyle توی http://my.blackmice.com برداشته ps3 رو زده به 940 bw و راحت داره توی 720 ÷ی بازی میکنه و راضیم هست.میگفت راحت 1280*720 رو مانیتور به 1400*900 ا÷ اسکیل کرده و مشکلی نداره.
موفق باشی:love:

با تشكر از دوستان.
همين HDCP بودنش رو با بيچارگي فهميدم، حالا شما ميپرسين كه رزولوشن های 720p و 1080i رو هم میتونه دریافت کنه يا نه. رزولوشن اين مونيتور 1440x940 هست. ديگه جايي چيز بيشتري نديدم در موردش، همه ميگن HDCP هست، نميگن چه ورودي اي داره.
هدف خريد يه LCD خوب بود، بعد ديدم اگه X360/PS3 بهش وصل بشه بهتره كه رسيديم به اينجا.

ترس اصليه من اينه كه به زودي مونيتور هاي 1080p همه گير بشن و اينا سر به نيست بشن و خروجي هاي 360/ps3 هم بره روي 1080p.

ورودي منظورتون بود ديگه؟! مونيتور كه خروجي نداره!
نقل قول: "اکثر این مانیتورها خروجی دیجیتال dvi و vga دارن"، خوب داشته باشن! با همين كابل 1080p رو ساپورت ميكنن، 1080p كه كابل جدايي نداره.

سلام
خوبی اشکان جان؟
والا یوزر SonyStyle توی http://my.blackmice.com برداشته ps3 رو زده به 940 bw و راحت داره توی 720 ÷ی بازی میکنه و راضیم هست.میگفت راحت 1280*720 رو مانیتور به 1400*900 ا÷ اسکیل کرده و مشکلی نداره.
موفق باشی:love:

خوبی محمدرضا جان؟
والا چون بیشتر بازیهای PS3 مثل Resistance توی 720p هستن برای همین مشکلی نیست. ولی بازیهایی مثل Ridge Racer که در 1080p هستن اگه مانیتور نتونه رو1080p/1080i ساپورت کنه همه downscale میشن به 480p
.دوست شما احتمالا رزولوشن 720p رو میده به مانیتور و اون مانیتور هم 720p رو scale میکنه به native resolution خودش که 1400*900 هست( native resolution این مانیتور رو درست گفتم؟). اون مانیتور هر رزولوشنی که بهش بدی مثل 720p رو scale میکنه به (وقتی از کامپوننت یا HDMI>>DVI وارد شن)native res مگه اینکه با PC یا VGA for X360 به طور specific رزولوشن خاص بدی.

همين HDCP بودنش رو با بيچارگي فهميدم، حالا شما ميپرسين كه رزولوشن های 720p و 1080i رو هم میتونه دریافت کنه يا نه. رزولوشن اين مونيتور 1440x940 هست. ديگه جايي چيز بيشتري نديدم در موردش، همه ميگن HDCP هست، نميگن چه ورودي اي داره.
هدف خريد يه LCD خوب بود، بعد ديدم اگه X360/PS3 بهش وصل بشه بهتره كه رسيديم به اينج
یا توجه به native resolution این مانیتور میشه گفت به احتمال زیاد 1080i رو از طریق HDMI>>DVI ساپورت میکنه

آخرین ویرایش:
من نميفهمم اصلا شماها چي ميگين.
اگه من اين 1440*900 رو بخرم، بعدا كه بازيا ميرن روي 1080p به مشكل ميخورم؟ كيفيت خيلي مياد پايين؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or