ورودی DVI هم میتونه HDCP رو ساپورت کنه. ورودی هایی که رو HDCP ساپورت میکنن میتونن HDMI یا DVI باشن چون جفت digital هستن
دوست من، با تشكر از پاسخت.
من شايد 940bw بخرم، اينطور كه مشخصه HDCP هست، آيا بايد دقت كنم كه مثله خريد تلويزيون، 720 هست يا 1080p يا 1080i؟ اگه اين فقط HDCP باشه براي ديدن 360 و Ps3 به صورت HD Quality كفايت ميكنه؟ (چون ميدونم با كيفيت Composite هم اينا خروجي ميدن، ميترسم كيفيتي كه نشون ميدن HD نباشه و در حد Compositeاي باشه كه PS3 ميده).
يه سوال ديگه اينكه مثلا HD15 چيه؟ تو بررسي مونيتور E76D ديدم كه نوشته HD15 و HD Analog اين ديگه چيه؟!
بابا يه زمان من شاخي بودم تو Hard افزار ولي از اينايي كه ميگي هيچي نميفهمم!
مگه Ps3 خروجي 1080p نميده؟ مگه اين مونيتور 720 نيست؟ پس PS3 كه خروجي 1080p داره چطوري نمايش داده ميشه؟
خيلي گيچ كنندس واسه من.
@Wakashizuma:
اون دوستتون كه PS3 وصل كردن به اين مونيتور، مگه خروجي Ps3 فقط از نوع 1080p نيست؟ اين مونيتور به سختي 720p هست، نتيجه چي ميشه/شده؟!
اگر برای PS3 داری مانیتور میگیری مطمین باش که 720p رو ساپورت میکنه و هم 1080i رو (1080p که چه بهتر) دلیلشم اینه که اون بازیهای PS3 به همراه فیلم های بلوری که رزولوشنشون 1080p هست رو PS3 به صورت 1080p یا 1080i میتونه output کنه. اگه تیوی/مانیتور شما نتونه این رزولوشن هارو ساپورت کنه PS3 اوناره downscale میکنه به 480p بجای 720p که باعث میشه شما رزولوشنت EDTV بشه . همین در مورد بازیهایی که 720p هستند هم صادقه یعنی اگه تیوی/مانیتور نتونه 720p رو ساپورت کنه PS3 نمیتونه اونارو 1080i کنه و دوباره downscale میشه .
البته قابلیت scale میتونه در اینده به PS3 اضافه شه از طریق یک firmware update که احتمالش کم نیست
هر تیوی/مانیتور که HDCP داشته باشه یعنی HDTV هست و هم یعنی که روزولوشن های HD رو ساپورت میکنن (همشون 1080p رو ساپورت نمیکنن)
اگه این مانیتور نمیتونه 1080i رو دریافت کنه برای PS3 توصیه نمیشه (حداقل تا زمانی که PS3 قابلیت scale کردن رزولوشت های مختلف به هم رو نداشته باشه).
خلاصه:
اگه PS3 مدنظرته هر چی براش میگیری مطمین شو که HDCP رو ساپورت میکنه و رزولوشن های 720p و 1080i رو هم میتونه دریافت کنه. با اینکه اگه تیوی HDCP رو ساپورت نکنه PS3 میتونه روزولوشن های 1080i/1080p (only Games)/720p رو از کامپوننت هم output کنه (یعنی نیازی دیگه به HDCP نیست چون کامپوننت انالوگ هست) ولی داشتن HDCP تو اینده میتونه خیلی مفید باشه.
سلام
خوبی اشکان جان؟
والا یوزر SonyStyle توی http://my.blackmice.com برداشته ps3 رو زده به 940 bw و راحت داره توی 720 ÷ی بازی میکنه و راضیم هست.میگفت راحت 1280*720 رو مانیتور به 1400*900 ا÷ اسکیل کرده و مشکلی نداره.
موفق باشی![]()
یا توجه به native resolution این مانیتور میشه گفت به احتمال زیاد 1080i رو از طریق HDMI>>DVI ساپورت میکنههمين HDCP بودنش رو با بيچارگي فهميدم، حالا شما ميپرسين كه رزولوشن های 720p و 1080i رو هم میتونه دریافت کنه يا نه. رزولوشن اين مونيتور 1440x940 هست. ديگه جايي چيز بيشتري نديدم در موردش، همه ميگن HDCP هست، نميگن چه ورودي اي داره.
هدف خريد يه LCD خوب بود، بعد ديدم اگه X360/PS3 بهش وصل بشه بهتره كه رسيديم به اينج