تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام دوستان
اخرش دیروز رفتم samsongr71 رو خریدم
رو ریسیور امتحان کردم تصویرش اون طوری که فکر میکردم نبود
متال گیر 3 رو بازی کردم از بغل درختا که رد میشدم یه جور شبح
میموند وا که میستادم خوب میشد
دوستان یه نضری بدن
ps2 که کابلش از اين معمولياست....اصلاً کيفيت نداره رو اون tv ها.....tv های crt معمولی
قشنگ تر نشون میدن نسبت به اين lcd ها...
ولی رسيور بايد خيلی خوب پخش کنه....چون کيفيت resiver مثل dvd ميمونه
با اين lcd ها فقط شما بايد dvd به بالا حال کنی باهاش...اصلاً بدرده سيديو ، برنامهای
تلويزيون نمیخوره

من ىه tv 29 سونى دارم crt HD1080i support
700000 خرىدم وقتى xbox بهش وصل ميكنم تصويري كه ميده خىلى تارىكه تصوىر هم خىلى ساىه داره مى خواستم بدونم ماله كابله اخهcomponent نىست ؟

سلام هیچکدوم
این کابلایی که میگی از کجا گیر بیارم

سلام دوست عزيز اهل كجايي ؟ اگه تهرون ميشيني يه سر برو توپخونه اونجا بايد بتوني گير بياري البته به قول دوستمون m_unknown_r تنظيمات خاصي رو TV نيستش ولي خوب با اين كابل چون اطلاعات به صورت DVD فرستاده ميشه شايد بتوني تصوير بهتري رو دريافت كني . اين كابل يك سرش با كابلهاي معمولي فرقي نداره كه به PS2 وصل ميشه ولي سر ديگش به جاي سه فيش 5 فيش داره كه بايد به ورودي DVD تلويزيونت وصل كني در ضمن يادت نره تو تنظيمات PS2 خروجي تصوير رو از RGB به YCbCr تغيير بدي . قيمتش هم حدود 4 الي 5 تومنه موفق باشي

من ىه tv 29 سونى دارم crt HD1080i support
700000 خرىدم وقتى xbox بهش وصل ميكنم تصويري كه ميده خىلى تارىكه تصوىر هم خىلى ساىه داره مى خواستم بدونم ماله كابله اخهcomponent نىست ؟

دوست عزيز اگه كابلت كاپوننت نيست نميتوني تصوير 720p دريافت كني بهتره به فكر خريد يه كابل خوب باشي با آرزوي موفقيت

بچها من يه بار ديگه سوألم رو میپرسم !!!;)
آيا کابل vga میتونه جزئيات بيشتری رو نسبت با کابل hd component نشون بده؟
اگر جواب آره تا چه حد؟ مکس گيم میگفت کابل vga جزئيات بيشتری رو نشون میده نسبت
به hd component ولی کانتراست تصوير هم میآد پايين......
يعنی خودش تست کرده بود گفته بود..حالا نظر شماها چيه؟

agha man ghabl az eid ie manitor-tvie lg siahe khoshgel kharidam ba rezolooshene 1250(fek konam dighigh iadam nist )
gereftam va raziam ham ps2(ba kable ps2) ro behesh vasl kardam ham360
(ba kable vga taze derakhshandegisho bala nabordam vali bazam tasviresh aliei kholase kheili raziam
soali hast dar khedmatam

کسی نيست جواب بده ؟ ممنون ميشم.
F > N > R > S

بچها من يه بار ديگه سوألم رو میپرسم !!!;)
آيا کابل vga میتونه جزئيات بيشتری رو نسبت با کابل hd component نشون بده؟
اگر جواب آره تا چه حد؟ مکس گيم میگفت کابل vga جزئيات بيشتری رو نشون میده نسبت
به hd component ولی کانتراست تصوير هم میآد پايين......
يعنی خودش تست کرده بود گفته بود..حالا نظر شماها چيه؟
در کل میگن VGA Cable تصویر شارپ تر و با جزئیات تری داره ولی Component کیفیت رنگ بهتری داره، اما این قضیه همیشه صادق نیست، به تلویزیون شما هم بستگی داره که در کل با کدوم یکی تصویر بهتری بده. بهترین حالت وقتیه که شما خودت بتونی با جفتش امتحان کنی ببینی کدوم بهتره، من یادم نیست تلویزیون شما چی هست ولی اگر با کامپوننت تصویر خوبی دارید بنظرم لزومی نداره VGA هم تهیه کنید ( مگر اینکه بخواید با مانیتور بازی کنید )
agha man ghabl az eid ie manitor-tvie lg siahe khoshgel kharidam ba rezolooshene 1250(fek konam dighigh iadam nist )
gereftam va raziam ham ps2(ba kable ps2) ro behesh vasl kardam ham360
(ba kable vga taze derakhshandegisho bala nabordam vali bazam tasviresh aliei kholase kheili raziam
soali hast dar khedmatam
شما اگر مدل و مشخصات و قیمت چیزی که خریداری کردید رو هم بگید میتونه برای دوستان مفید واقع بشه.
در ضمن لطفاً فارسی تایپ کنید.

با سلام،

من 1 سؤال ديگه دارم...

کدوم يکی از اين LCD ها بهتره ؟

la-26r71bx ( 26 اينچ )
http://www.samservice.com/products_full_fa.php?pr_id=154

يا

la-27s71b : ( 27 اينچ )
http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=2&pr_id=155&level2_id=&level3_id=

مرسی
e

با سلام،

آقا ميشه جواب اين سؤال بنده رو چند نفر ديگه هم بدند ؟ چون برای بعد عيد قرار هست بخريم...

مرسی ...

modelesho iadam nist vali gheimatesh 490 toman bood
rasti namake type ham be englisi type kardane
:biggrin1:
dar zemn age mitoonaestam hamoon farsi typ mikardam
قدیما روی دستگاه مدلش رو مینوشتند تا مردم یادشون نره.
بله نمک سایت داشتن هم به اینه که هر از گاهی یک نفر رو بن کنی :)
درود بر شما،

اين فرمولی که شما نوشتی يعنی چی ؟؟؟؟ من هرچی ميخونم نميفهمم !

درضمن من 26 اينچ و 27 اينچ منظورم هست. .. مرسی
سلام
ساده تر از علامت کوچکتر بزرگتر چیزی بذهنم نمیرسه!
شما بین اون 2 تا R71 رو بگیر و خیالت راحت.
اگر هم بیشتر تونستی هزینه کنی 32 اینچ بگیر.

در کل میگن VGA Cable تصویر شارپ تر و با جزئیات تری داره ولی Component کیفیت رنگ بهتری داره، اما این قضیه همیشه صادق نیست، به تلویزیون شما هم بستگی داره که در کل با کدوم یکی تصویر بهتری بده. بهترین حالت وقتیه که شما خودت بتونی با جفتش امتحان کنی ببینی کدوم بهتره، من یادم نیست تلویزیون شما چی هست ولی اگر با کامپوننت تصویر خوبی دارید بنظرم لزومی نداره VGA هم تهیه کنید
تصوير که با hd component عاليه !!! ولی من بازم ميخوام جزئيات بازيم بيشتر شه
تلويزيون ما هم سونی براوياست....حالا کيفيت رنگ رو با تنظيمات tv میشه کمو زياد
کرد !!!
ولی اگه واقعاً تفاوتش احساس بشه بيين vga و hd component من برم بخرم اگر نه که
نرم بگيرم.....کلاً من خيلی به جزئيات بازی و گرافيک اهميت میدم.....هرچی بيشتر باشه
بيشتر از بازيم لذت میبرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or