سلام !
آقا شما چرا مانيتورهاي benq fp202 w و استاراهاي فراسو رو يادتون رفته ؟ :biggrin1:
منم بعد از عيد حتما قصد خريد مانيتور دارم ، ميخواستم بدونم upscale شدن رزولوشن720p به نيتيو رزولوشن مانيتورهاي 20 " وايد چقدر افت كيفيت به همراه داره و بهتره 19 " بگيريم كه نيتيوش به 720P نزديكتره يا 20 " كه بزرگتره ؟ :confused:
بي زحمت حتما حتما حتما جواب بديد
عيد تك تك تون هم مبارك
حدوداً 50 بار توی این 2-3 تا تاپیکی که در مورد تیوی و مانیتور هست توضیح داده شده که لفظ HD فقط مربوط به رزولوشن هست، تصویر با رزولوشن 720p و بالاتر رو میگن تصویر HD ، یعنی در جهت عرض 720 یا بیشتر پیکسل داشته باشه ( 720, 768, 900, 1050, 1080 ) و با پورت های component, vga, dvi, hdmi میشه این رزولوشن ها رو گرفت.چی؟... همه ی مانیتور ها HD هستند؟... یعنی من که الان یه LG سری سیه فام دارم می تونم ازش کیفیت HD رو بگیرم؟... من تا اونجایی که از بی سوادیم می دونم فقط نمایشگرهایی می تونند HD رو ساپورت کنند که ورودی HDMI داشته باشند :confused:
HDMI , HDCP رو با HD اشتباه نگیرید.ولی یک اشکالی که این مانیتر داره اینه که HD نیست و این خیلی مسئله ی مهمیه.
Gatewayیه مانیتور Lcd که 1080p یعنی 1920*1080 رو ساپورت کنه سراغ دارید ؟
سلام !
آقا شما چرا مانيتورهاي benq fp202 w و استاراهاي فراسو رو يادتون رفته ؟ :biggrin1:
منم بعد از عيد حتما قصد خريد مانيتور دارم ، ميخواستم بدونم upscale شدن رزولوشن720p به نيتيو رزولوشن مانيتورهاي 20 " وايد چقدر افت كيفيت به همراه داره و بهتره 19 " بگيريم كه نيتيوش به 720P نزديكتره يا 20 " كه بزرگتره ؟ :confused:
عيد تك تك تون هم مبارك
سلام !
عيد تك تك تون هم مبارك
یک سوال داشتم وقتی با 360 در مانیتور 4:3 بازی میکنی چرا اون کادرهای سیاه رو داره ولی وقتی با تلویزیون معمولی که اون هم 4:3 هست بازی میکنی اون کادرها وجود نداره؟؟؟
من یه مانیتور HD با قیمت حداکثر 600 تومن میخوام.
خیلی ممنون ولی این مدل تو ایران گیر میاد.
فکر کنم یه مدل خاص باشه چون من تا حالا مانیتور gateway ندیدم.
برندهای جنرال مثل sony, samsung مانیتور با این قابلیت ندارند ؟
روی سونی اصلا حساب نکن که ضعفه ریس÷انس تایم داره
نظر من روی fp241wz از بنکیو هستش.البته اینم توی ایران گیر نمیاری و باید سفارشی بخری.(کلا توی ایران مانیتوره 1080 p به غیر از مارک dell گیر نمیاد که روی dell هم کلی میخورن.یعنی 800$ رو میدن 1300.
http://www.benq.com/products/LCD/?product=839
خوب آدم ميخواد 800 پول بده 150 ميزاره روش ميره r71 سامسونگ که 26 اينچ هست رو ميخره !
بالاخره این r71 چنده؟