تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

یک LCD ال جی 42 اینچ بخرید معروف به ماشین زمان
برید حال کنید. گرافیک رو فقط با اون میتونید احساس کنید
مخصوصا بازی GOW در Xbox360

سلام !
آقا شما چرا مانيتورهاي benq fp202 w و استاراهاي فراسو رو يادتون رفته ؟ :biggrin1:
منم بعد از عيد حتما قصد خريد مانيتور دارم ، ميخواستم بدونم upscale شدن رزولوشن720p به نيتيو رزولوشن مانيتورهاي 20 " وايد چقدر افت كيفيت به همراه داره و بهتره 19 " بگيريم كه نيتيوش به 720P نزديكتره يا 20 " كه بزرگتره ؟ :confused:
بي زحمت حتما حتما حتما جواب بديد:love:
عيد تك تك تون هم مبارك

سلام !
آقا شما چرا مانيتورهاي benq fp202 w و استاراهاي فراسو رو يادتون رفته ؟ :biggrin1:
منم بعد از عيد حتما قصد خريد مانيتور دارم ، ميخواستم بدونم upscale شدن رزولوشن720p به نيتيو رزولوشن مانيتورهاي 20 " وايد چقدر افت كيفيت به همراه داره و بهتره 19 " بگيريم كه نيتيوش به 720P نزديكتره يا 20 " كه بزرگتره ؟ :confused:
عيد تك تك تون هم مبارك

دوست عزیز . BENQ FP 202 W نسبت به قیمتش بهترین مانیتوره (برای دیدن اطلاعات کامل این مانیتور به این تاپیک مراجعه فرمایید : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2818)

ولی یک اشکالی که این مانیتر داره اینه که HD نیست و این خیلی مسئله ی مهمیه.

قیمتشم 360 تومنه با گارانتی ایراننارا (http://www.irannara.ir/)

آخرین ویرایش:
به اين سايت يه سر بزن

http://www.sony.co.ir

اينم يه مدلش

SDMHS75.jpg

من یه مانیتور HD با قیمت حداکثر 600 تومن میخوام.

چی؟... همه ی مانیتور ها HD هستند؟... یعنی من که الان یه LG سری سیه فام دارم می تونم ازش کیفیت HD رو بگیرم؟... من تا اونجایی که از بی سوادیم می دونم فقط نمایشگرهایی می تونند HD رو ساپورت کنند که ورودی HDMI داشته باشند :confused: ;)
حدوداً 50 بار توی این 2-3 تا تاپیکی که در مورد تیوی و مانیتور هست توضیح داده شده که لفظ HD فقط مربوط به رزولوشن هست، تصویر با رزولوشن 720p و بالاتر رو میگن تصویر HD ، یعنی در جهت عرض 720 یا بیشتر پیکسل داشته باشه ( 720, 768, 900, 1050, 1080 ) و با پورت های component, vga, dvi, hdmi میشه این رزولوشن ها رو گرفت.
و اینکه با مانیتور CRT هم میشه تصویر HD گرفت به این معنی نیست که شما کیفیت در حد HDTV داری، در مورد تفاوت این دو تا قبلاً بحث شده ...
ولی یک اشکالی که این مانیتر داره اینه که HD نیست و این خیلی مسئله ی مهمیه.
HDMI , HDCP رو با HD اشتباه نگیرید.
این 51 بار!
یه مانیتور Lcd که 1080p یعنی 1920*1080 رو ساپورت کنه سراغ دارید ؟
Gateway
مدل FDP2485W

مدل FDP2485W
_
خیای ممنون ولی این مدل تو ایران گیر میاد.
فکر کنم یه مدل خاص باشه چون من تا حالا مانیتور gateway ندیدم.
برندهای جنرال مثل sony, samsung مانیتور با این قابلیت ندارند ؟

آخرین ویرایش:
همونطور که محمدرضای عزیز گفت مشخصات اصلی همه R71 ها مثل هم هست. اون سایت سام سرویس احتمالاً برای اینکه 32 و 40 اینچش رو بیشتر بفروشه اونجوری نوشته.
LA26R71
.

مرسی....:love:
آره تو سايت سامسونگ چيز ديگه نوشت:eek: ه ... دستت درد نکنه بعد از عيد ميخرمش!:love: :love: :love: :love:

یک سوال داشتم وقتی با 360 در مانیتور 4:3 بازی میکنی چرا اون کادرهای سیاه رو داره ولی وقتی با تلویزیون معمولی که اون هم 4:3 هست بازی میکنی اون کادرها وجود نداره؟؟؟

سلام !
عيد تك تك تون هم مبارك

آقا ما رو راهنمایی میکنید ؟؟
به اون همه تاکید لطفا 1 خورده حال بدید
مقسی:love:

سلام !
عيد تك تك تون هم مبارك

سلام
چطوری؟
:biggrin1:
100% روی 19 اینچ بهتره چون هرچی رزولوشن نزدیک تر باشه به 720 افت کیفیت کمتره.
نظر من روی samsung 940 bw هستش.;)

یک سوال داشتم وقتی با 360 در مانیتور 4:3 بازی میکنی چرا اون کادرهای سیاه رو داره ولی وقتی با تلویزیون معمولی که اون هم 4:3 هست بازی میکنی اون کادرها وجود نداره؟؟؟

از قسمت فرمت توی display 4:3 بودن یا 16:9 بودن رو خودت تعیین کن.بعضی از بازی ها 4:3 سا÷ورتن مثل cod3 و بعضی هم مثل گیرز او وار نیستن و باعث کشیده شدن صفحه میشن

من یه مانیتور HD با قیمت حداکثر 600 تومن میخوام.

برو سامسونگ 940 bw بگیر 300 تومنه و 720p سا÷ورت و همینطور hdcp دار.
برای 1080p هم زیر 900 تومن فکر نکن.تازه با کلی دنگو فنگ که باید بگی واست از دبی و .. بیارن.;)

خیلی ممنون ولی این مدل تو ایران گیر میاد.
فکر کنم یه مدل خاص باشه چون من تا حالا مانیتور gateway ندیدم.
برندهای جنرال مثل sony, samsung مانیتور با این قابلیت ندارند ؟

روی سونی اصلا حساب نکن که ضعفه ریس÷انس تایم داره;)
نظر من روی fp241wz از بنکیو هستش.البته اینم توی ایران گیر نمیاری و باید سفارشی بخری.(کلا توی ایران مانیتوره 1080 p به غیر از مارک dell گیر نمیاد که روی dell هم کلی میخورن.یعنی 800$ رو میدن 1300.
http://www.benq.com/products/LCD/?product=839

روی سونی اصلا حساب نکن که ضعفه ریس÷انس تایم داره;)
نظر من روی fp241wz از بنکیو هستش.البته اینم توی ایران گیر نمیاری و باید سفارشی بخری.(کلا توی ایران مانیتوره 1080 p به غیر از مارک dell گیر نمیاد که روی dell هم کلی میخورن.یعنی 800$ رو میدن 1300.
http://www.benq.com/products/LCD/?product=839

خوب آدم ميخواد 800 پول بده 150 ميزاره روش ميره r71 سامسونگ که 26 اينچ هست رو ميخره !:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or