تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

بابا انقدر نگيد اين اون آن ما شما ايشان!
قيمت ها رو من حدودي ميگم:
پروجكشن 60 اينچ 1080i الان حدود 2 مليون
hdtv معمولي نه ال سي دي هم كه 42 اينچش با رزولوشن 1080i يك ميليون هستش
اينا مناسبن.بقيه رو ول كنيد به قيمتشون نمي ارزه.
اصلاً 720p هم توي 61 اينچ عالي هست چه برسه به 1080i.
من خودم يدونه توشيبا 61 اينچ 1080i دارم 9 ماه پيش خريدم 2300000
حتي 480p هم خوب ميده. چه برسه به 1080i
مدل:61js9um
بازي هاي split-screen توي اين hdtv خيلي خوب ميشن

ماركش viewsonic هستش مدل VA1912wb قيمتش هم 302 تومن:biggrin1:
من تو زمينه lcd وارد نيستم ولي خداييش عاليه حالا بقيه رو نميدونم

راستي دوستان يه چيزي: اين مانيتور samsung940bw داخل ايران ضمانت سام سرويس نداره و فروشنده ها خودشون گارانتي ميكنن يه مارك هم lg زده كه البته ارقامش يكم عجيب غريبه(كنتراست1:2000 قيمت:350) اين تو ايرانم گارانتي داره من بين اين سه تا viewsonic گرفتم البته اون lg تو بازار نبود

سلام
رفتم مشخصات مانیتورت رو دیدم نظرمو جلب کرد:biggrin1: فقط باید ببینم HDCP داره یا نه.
میشه از کابل کام÷وننت(همونی که توی جعبه ی 360 هست)برای گرفتن تصویر استفاده کرد یا کابل VGA میخواد؟
چون تو مشخصاتش فکر کنم نوشته بود که ورودیه RGB داره.

ممنون

تا جايي كه من ميدونم hdcp نداره چون اصلا ورودي hdmi نداره. ورودياشم vga هست و dvi
ولي كيفيت تصويري داره كه نگو
ورودی DVI هم میتونه HDCP رو ساپورت کنه. ورودی هایی که رو HDCP ساپورت میکنن میتونن HDMI یا DVI باشن چون جفت digital هستن

تا جايي كه من ميدونم hdcp نداره چون اصلا ورودي hdmi نداره. ورودياشم vga هست و dvi
ولي كيفيت تصويري داره كه نگو

دشیب رفتم کمی تحقیق.حق با شماست hdcp نداشت.
ولی خوب سریه x ویو سونیک داشت:biggrin1:
میتونی چند تا عکس از مانیتورت در حال بازی بندازی؟دهنه مارو اب انداختی از بس تعریف کردی:blushing:

آخه با این قیمت که تلویزیون lcd که HD رو ساپورت بکنه نمیدن!!! :eek:

چرا میدن.
ولی مثلا 21 اینچ اینا که اصلا توی ایارن زیاد گیر نمیاد.یادمه فروشگاه یگانه یکی داشت میگفت 700 برات میارم.
ولی خوب اگه 200-300 اضافه کنه میتونه یه samsing r71 26 بخره.با این ÷ول هم میتونه hdtv crt بگیره.من اسلیم فیت های سام سونگ رو ÷یشنهاد میکنم.

چرا میدن.
ولی مثلا 21 اینچ اینا که اصلا توی ایارن زیاد گیر نمیاد.یادمه فروشگاه یگانه یکی داشت میگفت 700 برات میارم.
ولی خوب اگه 200-300 اضافه کنه میتونه یه samsing r71 26 بخره.با این ÷ول هم میتونه hdtv crt بگیره.من اسلیم فیت های سام سونگ رو ÷یشنهاد میکنم.

دقيقاً. من هم همين مدل مد نظرم هست. 900 الی 940 ! باز 100 الی 150 بيشتر دادن بهتر هست تا اينکه 500 بيشتر بديم:eek:

نه اينکه 1 ميليون و 300 !!!:eek:

باز هم مرسی از شما 2 تا دوست گرامی.:love:

من چند تا عكس گرفتم ولي خوب در نيومد:( يكي دو تاش رو اينجا ميزارم
attachment.php
http://bazicenter.com/forums/attachment.php?attachmentid=1753&stc=1&d=1174210545
كيفيت رنگها بهتر از اينه كه تو عكسها هست
اقا لطفا يكي فوري جواب بده با حدود 300-350 چه مانيتوري كه براي 360 خوب باشه هست واگر هست لطفا امكانات وعكس فراموش نشه ممنون
من هم شرايطم دقيقا مثل شما بود و بالاخره چند روز پيش هم گرفتم.البته به كمك دوستان اين سايت metalgear,m_unknown,Taher :cheesygri
مدلهايي كه اين دوستان معرفي كردن و تحقيقي كه من كردم به اين نتيجه رسيد كه يكي از اين سه مدل مناسبه:

1-LG 194wt
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=900&ID=90
البته من خودم تا حالا اين مانيتور رو از نزديك نديدم و كسي رو هم نديدم كه داشته باشه
محاسن : قيمت خوبي داره از نظر مشخصات فني بسيار بالاست 1سال ضمانت ماديران داره درضمن hdcp هم داره
معايب‌ : بقدري ميزان كنتراستش بالاست (نسبت به قيمت) كه بايد به صحت مشخصاتش شك كرد بايد در عمل ديده بشه

2- Samaung940bw: مانيتوريه كه زياد تعريفش رو شنيدم، يكي از كاربران سايت با اسمD.D.S از اين مدل داره
http://shopper.cnet.com/Samsung_SyncMaster_940BW/4014-3174_9-31987313.html
محاسن: يه مانيتور خوب، پشتيباني از hdcp استفاده از تكنولوژيهاي سامسونگ
معايب: عدم ضمانت سام سرويس (فروشنده ها خودشون گارانتي ميكنن) نوسان قيمت بالا ،
كنتراست اين مانيتور خوب هست اما نه در حد مانيتورهاي جديد

3- Viewsonic va1912wb: اين مانيترو رو آقا طاهر دارن من هم خودم اين مدل رو انتخاب كردم از كيفيتش هم خيلي را ضيم (البته با ماركهاي ديگه كار نكردم)
http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VA1912wb/4505-3174_7-31623279.html
محاسن: مشخصات عالي (يه نگاه به مقايسه اي كه در انتهاي لينك بالا هست بنداز)، قيمت خيلي خوب در مقايسه با ارزش جنس و ساير ماركها(305 تومن) يكسال گارانتي معتبر در ايران، يك مارك معتبر كه البته در ايران كمتر شناخته شده
معايب: عدم پشتيباني از hdcp

Attachments

• PIC_0013.jpg
    PIC_0013.jpg
    33.9 KB · مشاهده: 39
  • PIC_0006.jpg
    PIC_0006.jpg
    40 KB · مشاهده: 36
سلام اولا ممنون از پاسخت دوما سامسونگ چند قيمته؟ سوما نميخوام تو ذقت بخره ولي به نظر من اين مانيتوري كه تو انتخاب كردي(بين اين 3تا) از همه ضعيفتر و فقط تنها حسني كه داره اينه كه ارزونه ولي من خودم بشخصه ال جي رو انتخاب ميكنم واحتمالا تا فردا پس فردا بگيرمش البته با كمي تحقيق بيشتر در اخر يه بار ديگه بخاطر پاسخت تشكر ميكنم

سلام اولا ممنون از پاسخت دوما سامسونگ چند قيمته؟ سوما نميخوام تو ذقت بخره ولي به نظر من اين مانيتوري كه تو انتخاب كردي(بين اين 3تا) از همه ضعيفتر و فقط تنها حسني كه داره اينه كه ارزونه ولي من خودم بشخصه ال جي رو انتخاب ميكنم واحتمالا تا فردا پس فردا بگيرمش البته با كمي تحقيق بيشتر در اخر يه بار ديگه بخاطر پاسخت تشكر ميكنم
قيمت سامسونگ تو بازار مشهد بين 360-410 بود. در مورد مانيتور خودم هم من سه تا مانيتور رو مقايسه كردم و اين رو انتخاب كردم شما هم مقايسه كردي و lg رو انتخاب كردي اين طبيعيه چون هركسي يه جور نمره ميده:cool: اما مطمئن باش اگه ازش مطمئن نبودم حاضر نميشدم واسه 50 تومن كمتر كل پولم رو هدر بدم
راستي يه چيزي بخاطر عيد بازار بدجوري بيريخته مواظب باش. موفق باشي;)

سامسونگ 300 تومنه.
این مانیتوری که دوستمون انتخاب کرده مانیتوره بسیار خوبیه به دلیل کنتراست بالایی که داره.فقط ضعفش نبود hdcp هستش.
ال جی رو هم یکم در مورد کنتراستش بیشتر تحقیق کن چون ما کلا بالاترین کنتراستی که داریم 1000:1 هست توی lcd ها.درسته توی hdtv ها ما عدد 6000:1 اینا رو میبینیم ولی واقعی نیستش;) اگه توجه کنی جلوی اون 2000:1 نوشته dfc یعنی استانداد dfc رو در نظر گرفته.ولی اونی که 500:1 هستش روبهروش نوشته H.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or