تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

يه شخصی هست که خيلی ادعا میکنه تصوير 1080i خيلی بهتر از 720p هست....
چون میگه که 1080i وضوح 1920.1080 رو میده ولی 720p بهت 1280.720 رو تو خروجی بهت تحويل میده
ولی خوب من هرچی بهش میگم فريم ريت 720p بيشتر از 1080i هست و همين فريم ريت بالای
720p چو به صورت اسکن پيشرفت عمل میکنه تصوير بهتری نسبت به 1080i میتونه بده
حتی ادعا میکنه که میگه هرکسی که گفته 1080i بيشتر به درده تصاوير ثابت و غير متحرک میخوره
اراجيف میگه !!!! يکی ميتونه به طور قشنگ و واضح مقايسه کنه 1080i و 720p رو
تا من با اين زبون اسون بتونم حاليش کنم..چون واقعاً پر مدعاست
من حتی يه مقاله جالب تو عصر ارتباطات هم خوندم در اين رابطه که 720p تو تصاوير متحرک بهتر عمل میکنه
ولی الان منبع فارسی تو اینترنت سراغ ندارم...دوستان اگه يه منبع معتبر در باره اين مسأله داشتيد
بزاريد ممنون میشم

فکر کنم چند نفری باشن که اطلاعات خوبی تو اين زمين داشته باشن

بله متوجه منظورتون شدم. ولی اینطور که Vip شرکت سامسونگ به من گفت کندی تصویر در Lcd ها مربوط به قدیمی بودن سیم، معیوب بودن آنتن و طول بیش از اندازه سیم هم می تونه باشه!

من یه سئوال دارم. آقا چند روز پیش توپخونه بودم! برای ایکس باکس کابل های مختلفی رو دیدم. بین این کابل ها و کابل اورجینال خود ماکروسافت چه فرقی وجود داره؟؟؟
این کابل های متفرقه از لحاظ کیفیت تصویر با اورجینالش تفاوتی می کنه یا نه؟

کلا قضیه ی response time جدای این حرفاست;)
فرقشون بین جنس سیمی است که ساخته شده و همچنین shield که باعث عبور نکردن امواج مغناطیسی میشه.که اگه خوب نباشه توی تصویر سایه یا رنگ بد و ... ایجاد میشه.
کلا کابل مایکرو اگه ÷یدا بشه به قیمت خوب ÷یشنهاد میشه

ببخشيد دوستان يكي لطف كنه و ي جواب فوري به من بده:
من تمروز يه مانيتور 19" وايد گرفتم كيفيتش هم عاليه فقط اينكه يه نقطه از صفحه هستش كه سبزه و رنگش عوض نميشه ميخواستم ببينم علتش چيه و آيا مم هستش يا نه؟

من تمروز يه مانيتور 19" وايد گرفتم كيفيتش هم عاليه فقط اينكه يه نقطه از صفحه هستش كه سبزه و رنگش عوض نميشه ميخواستم ببينم علتش چيه و آيا مم هستش يا نه؟

به این نقطه های میگن پیکسل مرده(Dead pixel( اگه بیشتر از اون تعدادی باشه که تو گارانتی مانیتورت نوشته باشه میتونی بری مانیتورت رو عوض کنی. هیچ راهی هم برای از بین بردن نداره وقابل تعمیر نیست.

حالا دوستان ارزش داره برم دنبالش يا نه يه نقطه خيلي كوچيكه .بعدش باعث آسيب ديدن بقيه جاهانميشه؟
به این نقطه های میگن پیکسل مرده(Dead pixel( اگه بیشتر از اون تعدادی باشه که تو گارانتی مانیتورت نوشته باشه میتونی بری مانیتورت رو عوض کنی. هیچ راهی هم برای از بین بردن نداره وقابل تعمیر نیست.
منظورتون تعداد پيكسل هاست يا نقطه ها؟

من به جای تو بودم گارانتیرو از جاش میکندم مانیتورم تو سرشون خورد:biggrin1:
ببین وقتی یه ÷یکسل از حالت طبیعی خودش خارج میشه و رنگش تغییر میکنه میشه ÷یکسل سوخته.
اگه میتونی باهاش کنار بیای بسم ا.... ولی اگه نمیتونی برو یکم سیریش شو فوقش قبول نمیکنن دیگه.
راستی اگه الان یه ÷یکس سوخته داری نه زیاد میشه و نه کم.تا اخرش هم همینطوری میمونه.بیماریش هم واگیر نداره:دی

چند خریدی استاد؟ چه مارکی هست؟
منم میخوام یکی بگیرم

چند خریدی استاد؟ چه مارکی هست؟
منم میخوام یکی بگیرم
ماركش viewsonic هستش مدل VA1912wb قيمتش هم 302 تومن:biggrin1:
من تو زمينه lcd وارد نيستم ولي خداييش عاليه حالا بقيه رو نميدونم

راستي دوستان يه چيزي: اين مانيتور samsung940bw داخل ايران ضمانت سام سرويس نداره و فروشنده ها خودشون گارانتي ميكنن يه مارك هم lg زده كه البته ارقامش يكم عجيب غريبه(كنتراست1:2000 قيمت:350) اين تو ايرانم گارانتي داره من بين اين سه تا viewsonic گرفتم البته اون lg تو بازار نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or