تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام من یه سوال دارم تلویزیون ما باناسونیکp800 روی تلویزیون هم نوشته 1080i ولی crt flat هست 34 اینچ میخواستم ببینم واقعا اچ دی هست یا علکیه واین که تلویزیون crt هم میتونه اچ دی باشه یا نه؟

از اينی که داريد راضی هستيد ؟ يا خير ؟

مرسی

بله راضیم کیفیت خوبی داره البته وقتی میتونی کیفیت واقعیش ببینی که360 با کابل hd وصل کنی بشینی از نزدیک gears of war بازی کنی :biggrin1:

دليل اين بود که پرسيدم، چون دوستان ميگن LCD بگيری خوبه.
اين TV ها که CRT هستند جواب نميده !!!

مرسی از جوابت

سلام
این r71 ساسونگ بهتره یا n71
قیمت n71 32 inc چقدره تو سایت سام سرویس که قیمتشو نزده
سری N جدیدتر هست اما تفاوت عمده ای ندارن، کنتراستش 1:6000 هست ( 1000 تا بیشتر از سری R ) و dual hdmi هست، ورودی usb و card reader هم داره.
قیمت 40 اینچ N حدود 150 تومن بیشتر از R هست ( 2.150 و 2.300 )
32 اینچ رو نمیدونم ... میگن 32 اینچ N گیر نمیاد اینجا چون اکثراً 40 و 46 اینچ وارد کردن.

بچها 1080i چه رزوليشنی میشه دقيقاً؟
1920*1080 که بصورت interlaced اسکن میشه ( frame rate ِش نصف progressive هست )

منظورت از این جمله چیه
یعنی سونی توی بازیهای سریع مشکل داره
اخه یکی از دوستان در مورد این موضوع گفته بود که با
سونی براویا حتی نمیشه یه مسابقه فوتبال رو دید
کسی در این مورد یه توضیح کامل بده که جریان از چه قراره
در ضمن کسی در مورد این ایکس ویژن ال جی کسی توضیح نداده
و اینکه این سامسونگ که الان شبکه های ما تبلیغ میکنند از کدوم سری هست
چون خیلی شیک هست
مرسی از همه

یعنی اینکه وقتی یه تصویر سریع مثل گیم یا فوتبال رو ببینی باهاش ghost ایجاد میشه.یعنی شبه تصویر قبلی برای مدت کمی باقی میمونه.
اکس ویژن چیزه جالبی نیست.
یا n71 هستش یا f71.
یکی از دو مدل بالاست.

یعنی اینکه وقتی یه تصویر سریع مثل گیم یا فوتبال رو ببینی باهاش ghost ایجاد میشه.یعنی شبه تصویر قبلی برای مدت کمی باقی میمونه.
اکس ویژن چیزه جالبی نیست.
یا n71 هستش یا f71.
یکی از دو مدل بالاست.

ممکنه مشکل از نوع سیم آنتن هم باشه! من هم با تلوبزیون lcd سامسونگ (اچ دی - 32 اینچ) همچین مشکلی داشتم که با نصب آنتن مناسب و استفاده از کابل مرغوب مشکل سایه دا بودن تصویر حل شد و الان تصویر آینه آینه است:blushing:

منظوره من سایه نیست.منظورم response time هستش که اگه کم باشه شبه ایجاد میشه.با انتنم نه.با هر کابل کوفتی مثل hdmi-component-vga-rf-s-video.....

بله متوجه منظورتون شدم. ولی اینطور که Vip شرکت سامسونگ به من گفت کندی تصویر در Lcd ها مربوط به قدیمی بودن سیم، معیوب بودن آنتن و طول بیش از اندازه سیم هم می تونه باشه!

من یه سئوال دارم. آقا چند روز پیش توپخونه بودم! برای ایکس باکس کابل های مختلفی رو دیدم. بین این کابل ها و کابل اورجینال خود ماکروسافت چه فرقی وجود داره؟؟؟
این کابل های متفرقه از لحاظ کیفیت تصویر با اورجینالش تفاوتی می کنه یا نه؟

يه شخصی هست که خيلی ادعا میکنه تصوير 1080i خيلی بهتر از 720p هست....
چون میگه که 1080i وضوح 1920.1080 رو میده ولی 720p بهت 1280.720 رو تو خروجی بهت تحويل میده
ولی خوب من هرچی بهش میگم فريم ريت 720p بيشتر از 1080i هست و همين فريم ريت بالای
720p چو به صورت اسکن پيشرفت عمل میکنه تصوير بهتری نسبت به 1080i میتونه بده
حتی ادعا میکنه که میگه هرکسی که گفته 1080i بيشتر به درده تصاوير ثابت و غير متحرک میخوره
اراجيف میگه !!!! يکی ميتونه به طور قشنگ و واضح مقايسه کنه 1080i و 720p رو
تا من با اين زبون اسون بتونم حاليش کنم..چون واقعاً پر مدعاست
من حتی يه مقاله جالب تو عصر ارتباطات هم خوندم در اين رابطه که 720p تو تصاوير متحرک بهتر عمل میکنه
ولی الان منبع فارسی تو اینترنت سراغ ندارم...دوستان اگه يه منبع معتبر در باره اين مسأله داشتيد
بزاريد ممنون میشم

یه مطلب در مورد tv های اینترنتی دیدم گفتم بزارم ایمجا شاید به درد بخوره :
بيل گيتس: 5سال ديگر به تلويزيون‌هاي فعلي مي‌خندي :

دنیای اقتصاد - يك ماه پيش بود كه در اجلاس جهاني اقتصاد در داووس بيل گيتس از امكانات جالب و متفاوت تلويزيون اينترنتي (IPTV) صحبت كرد.

گيتس تا 5سال آينده هم پيش رفت و پيش‌بيني كرد تا آن زمان و با عرضه و ورود تلويزيون‌هاي اينترنتي مردم به تلويزيون‌هاي قديمي خود مي‌خندند.

اين درست زماني بود كه كنسول تركيبي جديد شركت مايكروسافت به نام xbox/IPTV همزمان به نمايش گذاشته شد.

در حقيقت كارشناسان هم با مدير بزرگ‌ترين شركت نرم‌افزاري دنيا هم‌عقيده‌اند، چون آنها معتقدند با ادامه رشد بازار ديجيتال در آينده، عادات قديمي به استفاده از ابزار كهنه هم از بين رفته و به اين ترتيب فناوري‌هاي جديد به راحتي جايگزين مي‌شوند.

«جف هنين» تحليلگر بخش اينترنت پرسرعت و تلويزيون اينترنتي در موسسه تحقيقاتي Infonetics در اين مورد مي‌گويد: «هيچ شكي ندارم كه به زودي تلويزيون‌هاي فعلي تغيير پيدا مي‌كنند. فقط كافي است تا 5سال آينده صبر كنيم و ببينيم مردم سراسر دنيا با مشاهده يك تغيير اساسي در آنچه آنها به عنوان تلويزيون تماشا مي‌كنند، چه‌طور تلويزيون‌هاي اينترنتي را جايگزين آنها مي‌كنند.»
او با اشاره به اين موضوع كه اكثر مردم هنوز به تماشاي برنامه شبكه‌هاي قديمي مي‌نشينند، ادامه داد: «در حالي كه مايكروسافت و بسياري از شركت‌هاي ديگر با ساخت دستگاه‌هاي جديد سعي دارند قدرت انتخاب بيشتري به كاربران براي انتخاب محتواي ويدئويي مورد نظرشان بدهند، ديگر كمتر كسي به نشستن پاي تلويزيون و تماشاي برنامه‌هاي تكراري آن تمايل خواهد داشت. در واقع قرار نيست شبكه‌هاي تلويزيوني تعطيل شوند بلكه آنچه به عنوان محتواي ويدئويي و در قالب برنامه‌هاي تلويزيوني ارائه مي‌شود با گسترش علاقه‌مندي كاربران به اينترنت همراه شده و تغيير مي‌كند. اين تغيير تا 5 سال آينده اتفاق مي‌افتد و قطعا تا چندين سال بعد از ورود تلويزيون‌هاي اينترنتي شاهد محصولي متفاوت در بازار تلويزيون نخواهيم بود.»

تغييرات بزرگ در راهند
گيتس با اشاره به عرضه كنسول تركيبي جديد خود كه مجهز به تلويزيون اينترنتي است، اضافه كرد: شركت‌هاي رسانه‌اي ديگر به هر حال مجبور به همراهي و سازگاري با تغييرات اين‌چنيني هستند. او درباره قابليت‌هاي تلويزيون‌هاي اينترنتي گفت: اين تلويزيون‌هاي جديد به كاربرانش اجازه مي‌دهد اخبار منتخب، آگهي‌هاي تبليغاتي مورد نظر و محتواي آموزشي مورد نياز خودشان را ببينند.»

اين در حالي است كه اين روزها وب‌سايت‌ها و شبكه‌هاي عرضه محتوا و محصولات ويدئويي مانند Google Video كه از ويدئوهاي You Tube بهره مي‌برند و ديگر سايت‌هاي ويدئويي آنلاين سعي دارند خدمات مشابهي را عرضه كنند. با اين همه مسلما سايت‌هاي اينترنتي هيچ‌وقت نمي‌توانند به اندازه تلويزيون‌ها عموميت داشته باشند. شايد همين موضوع انگيزه ساخت و توليد تلويزيون‌هاي اينترنتي شده است.

هنين معتقد است: «هر ابزار جديدي كه توليد مي‌شود مي‌تواند با يك تلويزيون اينترنتي تركيب شود. در حقيقت فناوري‌هاي جديد اين امكان را به توليدكنندگان مي‌دهد. xbox هاي جديد كه تركيبي از يك كنسول بازي و تلويزيون اينترنتي هستند، مي‌توانند بهترين نمونه اين دستگاه‌ها باشند.»به اين ترتيب اگر پاي تلويزيون‌هاي اينترنتي به ابزارهاي ديجيتال قابل حمل باز شود، مسلما مي‌تواند انقلاب بزرگي در بازار ديجيتال جهاني به وجود بياورد.
منبع: http://www.emdadrayaneh.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or