تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام
بچه ها قصد دارم یه LED بخرم. تا 1.5 میلیون هم میتونم هزینه کنم. سایزش هم بین 40-42 باشه. نظر خودم بیشتر روی سامسونگه.
چی پیشنهاد میدید شما؟
دوست عزیز از برند سامسونگ سریه D5000 رو پیشنهاد میکنم.سریه EX سونی هم خوب هستن.

سلام رفیق.
پسیو کیفیتش از اکتیو کمتره.
توضیحش اینجا جا نمیگیره.
الان لینکشو برات میزارم.:)
-------------------------------------
ویرایش: لینک

با این حال passive بهتره شفافیت بهتر تصویرش و اینکه مشکل دیداری نداره یا زاویه ی بهتر دیدش به کمتر شدن رزولوشن می ارزه

به نظر من اکتیو پاناسونیک از بقیه بهتره هر جا دیدم 10 گرفته

والا من به این پسیوهای ال جی تو نمایشگاه نگاه کردم عینکش خیلی تاریک بود و از سامسونگ که اکتیو هستن خیلی تاریکتر به نظر می اومد و فکر نکنم اکتیو باعث کم شدن رزلوشن بشه چون تو مشخصات تلویزیوناشون می نویسن 1080p 3D.و یک چیز هم راجع به پلاسما بگم که کلا پلاسما به علت زاویه ی دید و سرعت پاسخگویی بهتر از بقیه برای 3D هستش که اینو همه اذعان دارند.

سلام
بچه ها قصد دارم یه LED بخرم. تا 1.5 میلیون هم میتونم هزینه کنم. سایزش هم بین 40-42 باشه. نظر خودم بیشتر روی سامسونگه.
چی پیشنهاد میدید شما؟

اگه برا بازی میخوای بهتره بری سراغ پلاسما و تو این رنج قیمت میتونی V20 بگیری بدون گارانتی 1300 پیدا میشه. تو ال ای دی ها و ال سی دی ها input lag باعث میشه که مثلا بعد از اینکه شما دکمه دسته رو زدی نیم ثانیه بعد تاثیر رو ببینی که این تو بازیهای سریع میتونه مشکل ساز بشه. بعضی ال سی دی ها مث D585 از سامسونگ این مشکلو ندارن. اما LED های سامی و الجی هر دو input lag های در حد یک ثانیه دارن

اگه برا بازی میخوای بهتره بری سراغ پلاسما و تو این رنج قیمت میتونی V20 بگیری بدون گارانتی 1300 پیدا میشه. تو ال ای دی ها و ال سی دی ها input lag باعث میشه که مثلا بعد از اینکه شما دکمه دسته رو زدی نیم ثانیه بعد تاثیر رو ببینی که این تو بازیهای سریع میتونه مشکل ساز بشه. بعضی ال سی دی ها مث D585 از سامسونگ این مشکلو ندارن. اما LED های سامی و الجی هر دو input lag های در حد یک ثانیه دارن

کلا ال ای دی برای بازی بهتره یا ال سی دی ؟؟ با توجه به قیمت . شما چی رو پیشنهاد میکنین . من یه 32 اینچ میخوام تا 500 تومن . اگر 300 تومن باشه بهتره . مدلی هست ؟؟؟

سوالتون کلیه. اگه بخوای ال ای دی برای بازی بگیری خیلی گرون در میاد و به صرفه نیس
اما بهترین مدل های ال سی دی برای بازی D585 از سامسونگ که 32 اینچش 600 تومنه. LK4500 از Lg که اینم همین قیمتاس. و BX420 از سونی.

300 تومن شما میتونی مانیتور بگیری. اما من تلویزیون رو ترجیح میدم به خاطر کیفیتش.

سلام به همه

خوب من 40EX720 می‌خواستم بگیرم که سروکلهٔ smart tv samsong پیدا شد

حالا 40EX720 بگیرم یا 40D6960 ؟؟؟

شما به نظر من فقط کیفیت تصویر مد نظر قرار بده اصلا امکانات دیگه بیخیال

مگه smart Tv فکر کردین چی هست یه browser اضافه کردن الان تو خونه لپتاپ و کامپیوتر هست کی میاد بشینه پا tv وبگردی
اگر هم واسه youtube میخاید که *****ه و نهایتا به hd پلیر هم بهش میرسید

این آپشن ها تا ابد کامل تر میشه و آدم بیشتر گمراه میکنه سامسونگ هم که تو همه برندها بیشتر دنبال این چیزاست

در نهایت من کیفیت تصویر سونی ندیدم و نمیتونم نظر بدم راجع یه کیفیت تصویر

ولی به شما اطمینان میدم توجه به این آپشن های اضافی پول دور ریختن

من CX520 سایز 46 اینچ خریدم 1.600

واقعا فوق العادست به نظر من هر کی پول LED بده اشتباه کرده چون از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با LCD نداره..

سلام
چی پیشنهاد میدید شما؟

مهدی یا D5950 بگیر یا EX520 اگر هم سایز 46 میخوای بخری CX520

مهدی من خودم اینو گرفتم پسر.خیلی عالیه.ولی قیمتش بالاس.

به نظرم برای قیمت 1.5 پایینی بگیری خیلی خوبه.تازه 3D هستش.

قیمتشم 1.2 هستش.
من CX520 سایز 46 اینچ خریدم 1.600

واقعا فوق العادست به نظر من هر کی پول LED بده اشتباه کرده چون از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با LCD نداره..
مبارک باشه امین جان.واقعا حق با تو هستش.الان من اولی خریدم 3.3.از نظر کنتراست تصویر واقعا فوق العادس.البته هنوز 3D تست نکردم.:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or