سلام
بچه ها قصد دارم یه LED بخرم. تا 1.5 میلیون هم میتونم هزینه کنم. سایزش هم بین 40-42 باشه. نظر خودم بیشتر روی سامسونگه.
چی پیشنهاد میدید شما؟
با این پول یه 40 انچ سه بعدی سوی بخر.
سلام
بچه ها قصد دارم یه LED بخرم. تا 1.5 میلیون هم میتونم هزینه کنم. سایزش هم بین 40-42 باشه. نظر خودم بیشتر روی سامسونگه.
چی پیشنهاد میدید شما؟
تعدادی از مدلهای جدید سونی تا 300 هزارتومن هم کاهش قیمت پیدا کردن.با این پول یه 40 انچ سه بعدی سوی بخر.
دوست عزیز از برند سامسونگ سریه D5000 رو پیشنهاد میکنم.سریه EX سونی هم خوب هستن.سلام
چی پیشنهاد میدید شما؟
سلام
چی پیشنهاد میدید شما؟
اگه برا بازی میخوای بهتره بری سراغ پلاسما و تو این رنج قیمت میتونی V20 بگیری بدون گارانتی 1300 پیدا میشه. تو ال ای دی ها و ال سی دی ها input lag باعث میشه که مثلا بعد از اینکه شما دکمه دسته رو زدی نیم ثانیه بعد تاثیر رو ببینی که این تو بازیهای سریع میتونه مشکل ساز بشه. بعضی ال سی دی ها مث D585 از سامسونگ این مشکلو ندارن. اما LED های سامی و الجی هر دو input lag های در حد یک ثانیه دارن
سلام به همه
خوب من 40EX720 میخواستم بگیرم که سروکلهٔ smart tv samsong پیدا شد
حالا 40EX720 بگیرم یا 40D6960 ؟؟؟
سلام
چی پیشنهاد میدید شما؟
مبارک باشه امین جان.واقعا حق با تو هستش.الان من اولی خریدم 3.3.از نظر کنتراست تصویر واقعا فوق العادس.البته هنوز 3D تست نکردم.:dمن CX520 سایز 46 اینچ خریدم 1.600
واقعا فوق العادست به نظر من هر کی پول LED بده اشتباه کرده چون از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با LCD نداره..