ای بابا.حواسم نبود.شرمنده.:dپسر خوب بالایی 72 اینچ هست قیمتشم 12 ملیون نه 1.2 تازه می گی به خوبی مال من نیست:d
2mp یعنی 1080*1920 دیگه که فعلا بالاترین رزولوشن تو TV هاست... 100 hz خوبه ( بازی های کنسول بیشتر از 60 فریم نیست فیلمم همینطور ... اصلا چشو انسان تصویر بالاتر از 60 فریمو نمی تونه تشخیص بده به hert زیاد توجه نکن )من اشتباه سوالمو تو بخش مانیتور پرسیدم حالا اینجا میپرسم
اساتید من میخوام 40 D6960 سامسونگ بخرم ولی یه چیزی نگرانم کرده
این هرتز ( فرکانس تصویر ): 100HERTZ , انطباق تصویر: 400HERTZ , زمان پاسخ گویی به تصویر: 4 MS توی بازیها کم نمیاره ؟؟؟؟؟
وضوح تصوير: 2 MEGA PIXEL چی هست 2 مگا کم نیست یا همه ال ای دی ها اینجوری هستند ؟؟؟؟؟
40EX720 3D سونی چطور هست ؟
سلام دوستان
ما یه پلاسما پاناسونیک G10 داریم
نمیدونم 40 یا 42 اینچ
به نظرتون برای x360 خوبه ؟
این بخاطر اینه که تمام tv های موجود همگی یا LCD هستند یا LCD ـه LED . البته غیر از پلاسماها.من CX520 سایز 46 اینچ خریدم 1.600
مبارکِ
به نظر من هر کی پول LED بده اشتباه کرده چون از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با LCD نداره..
مبارک باشه. input lag اش ازار دهنده نیس؟ یعنی وقتی مثلا دکمه ی شوت رو تو فیفا میزنی چقد احساس میکنی طول میکشه تا تو تصیور واکنش نشون بده؟
ولی من کاملا احساس میکنم.من چیزی احساس نمیکنم..
از میون مدلای 2011 سونی . این مدل با 32 اینچ بهترین گزینس.دوستان کسی 32ex720 3D نداره؟چطوره؟بگیریم نگیریم؟
تو بازار مدلی پیدا میشه که به این برسه؟ فقط 32 پیشنهاد بدبد لطفا
ممنون
خوبه.
بر عکس پلاسما برای دیدن فیلمو بازی عالییه ( سرعت پاسخ گویی بالا سرعت ریفرش بالا کنتراست بالا رنگ های زنده تر مخصوصا سری G ) ..... مشکله سایه تصاویرم یه چند سالی هست حل شده !تا اونجا که من میدونم پلاسما برای بازی خوب نیست(تصاویر ثابت به مرور زمان روی پنل پلاسما سایه میندازه)
اقا حمید میشه یه خورده بیشتر از تجربه ی بازی با این تلویزیون به ما بگی. مرسی
ولی من کاملا احساس میکنم.
CX520
این مدل از سونی یا EX520 هردو 60 هرتز هستن و اگه با یه مدل 100 یا 200 مقایسه بشن کاملا قابل روئت میباشن. برای کسی که کیفیت تصویر و همچنین حرکت سریع فرمها مهم باشه ، این دو مدل آزار دهنده خواهد بود.
من اشتباه سوالمو تو بخش مانیتور پرسیدم حالا اینجا میپرسم
اساتید من میخوام 40 D6960 سامسونگ بخرم ولی یه چیزی نگرانم کرده
این هرتز ( فرکانس تصویر ): 100HERTZ , انطباق تصویر: 400HERTZ , زمان پاسخ گویی به تصویر: 4 MS توی بازیها کم نمیاره ؟؟؟؟؟
وضوح تصوير: 2 MEGA PIXEL چی هست 2 مگا کم نیست یا همه ال ای دی ها اینجوری هستند ؟؟؟؟؟