عباس عزیز تلوزیون من NX720 ـه و به شخصه مدل بالایی رو ندارم و قرار هم نیست حتما داشته باشم. فعلا هم کنسول خرید نکردم تا دقیقا اظهار نظر کنم .اقا حمید میشه یه خورده بیشتر از تجربه ی بازی با این تلویزیون به ما بگی. مرسی
محمد امین جان نمیدونم چطوری بگم. ببین کمتر کسی مثل من این موشن فلو رو درک میکنه حتی تا 240 رو هم با چشم احساس میکنم .برای من مشکلی تو این حالت نداره شما وقتی احساسش میکنی دقیقه چی میبینی..؟
من خودم 22c465 دارم فول اچ دی نیست اما راضیم ازش.(بدلیل سوزش چشم پشت مانیتور تی وی گرفتم).یه 22 اینچ خوب به من معرفی می کنید؟ ترجیحا 1080p باشه، ورودی pc هم داشته باشه.
من خودم 22c465 دارم فول اچ دی نیست اما راضیم ازش.(بدلیل سوزش چشم پشت مانیتور تی وی گرفتم).
اما این مدل ها هم هست:22c475 دکمه هاش لمسین و کمی کیفیتش بهتره.
(دو مدل بالا خروجی برای اسپیکر دارن).
این مدل فول اچ دی هست اما خروجی صدا فقط اپتیکال داره22D465.دکمه هاش لمسی و دارای انتن داخلی.این مدل بر خلاف مدل های 26 و 32 فول اچ دی هست.
والا منم از بانه مارکت پرسیدم میگن ندارند. اگه داشته باشند گفتم مال اونا خیلی ارزونهمگه 22D465 اومده تو بازار؟ من از سامسونگ سنتر پرسیدم گفتن نیومده هنوز! قیمتش چنده؟ کجا دارن؟ 22D5550 چی؟ این هم اومده؟
از سونی همون که گفتم 32ex720بابا یه چند تا مدل بگین دیگه
فول اچ دیه دیگه ها؟!؟!؟!یه D585 32 بگیر با گارانتی میشه 600 تومن.