یک توضیح میدم شاید بدرتون بخوره..
با تحقیقی که من کردم برای گیم مدل پلاسما بهتر هست..
و من به شما V20 پاناسونیک رو پیشنهاد میکنم که فوقالعاده عالی هست قیمت بانه هم باید 1.300 باشه..
=====
الان سری های جدید سامسونگ D هست و شما اگر بتونید چه LCD چه LED از سری D5000 یا D6000 یا D7000 بخرین انتخاب مناسبی کردین
به نظر من اگر میخواین هزینه کمتری انجام بدین مدل D5950 که یک اسمارت هم هست مناسب ترینه و قیمت 40 اینچ اون در بانه 1 تومن هست مدل LCD اون D550 هم هست که قیمت 850 تومنی داره..
اگر میخواید از سونی خرید کنید چند مدل با قیمت پایین به شما پیشنهاد میکنم
EX520
EX710
ولی به نظر من HX800 که سه بعدی هم هست با قیمت 1.200 تو بانه از همه به صرفه تر هست
LG هم مدل 42LV37100 رو داره که اسمارت هست با قیمت 1.100
ضمنا من نمی دونم این جو غلط بهتر بودن پلاسما نسبت به LED و LCD رو کی بجون این فورم انداخته. کافیه خودتون یه سری به فروشگاههای برندهای مختلف که هر دو محصول را دارند (که اکثرا plasmaندارند چون فروش پایینی دارند) بزنید فکر می کنم ان موقع فکر خرید پلاسما کلا از سرتون بیرون رود.
پلاسما قطعا از LCD و LED بهتر هست شما میتونی تو این تاپیک برترین مدلهای TV دنیا در سال 2011 رو ببینی
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=44673
پلاسما وقتی داخل نور شدید قرار میگیره کیفیت تصور خودش رو از دست میده و سایه و سفید رو خوب نشون نمیده اما این نور شدید فقط مخصوص فروشگاه ها هست و هیچ خانه ای همچین نوری نداره و چون شما TV رو برای خانه میخوای پس باید اون رو تو محیط مناسب خودش تست کنی و اون موقع هست که پلاسما کیفیت خودش رو نشون میده..
تو فروشگاه های خارج یک اتاق هست که نور رو نسبت به نیاز شما تعیین میکنه و شما تو اون شرایط TV مورد نظر رو تست میکنی..
یکی از عللی که تو ایران پلاسما وارد نمیشه اول از همه نوع تبلیغات هست که فعلا داره روی LED میچرخه بعد از اون نوع ظاهر هست و سوم اطلاع نداشتن فروشنده ها..