یک میلیون 400 بود فکر میکنم - مدل G10برای گیم و HD ،وق العادست ولی برای دین SD به هیچ وجه رضایت بخش نیست(SD=TV معمولی و فیلمهای بی کیفیت)-تصاویر هم مثل پنل های LCD و LED براق نیست ،مثلا همین شاتی که از Uncharted 2 میبینی توی LEDو LCD انگار به تصویر نور میتابه و براق تره،ولی توی LCD هیچ وقت نور سیاه رو نمیتونی بصورت کامل ببینی،رنگ ها هم توی پنل های پلاسما طبیعی تر میزنه تا حدی(در بعضی جاها خوبه،مثل همین Street fighter 4 و در بعضی جاها مثل همین Uncharted یجورایی تم خشک و کم رمقی به بازی میده)قیمت 42 اینچش چنده؟
مصرف برق هم یک مقداری بالا تره -ولی اگه فقط برای گیم و HD میخوای همین عالیه
LCD های جدید که 100 Hz هستند تاخیرشون اصلا به چشم نمیاد
پیشنهاد میکنم اصلا سمته LED نری- کلا = ریختن پولی اضافی توی جوی اب وقتی B690 ,B670 سامسونگ هستند- LED هاش جدا معنایی ندارند-فقط باریکترند،گرمای بیشتری تولید میکنن،عمر اسپیکر های داخلی پنل هم کمتره نسبت به LCD
کلا هر پنلی بخوای بخری،یکسری معایب داره یکسری فایده-باید برای خودت اولویت بندی کنی ،بعدی بری خرید کنی
من روی Game Mode میزارم خودش عالی هست.اگه همچین تنظیماتی توی ستینگ داره،بزار روی Game modeدوستان میشه بگید تنظیمات xbox رو روی تلویزیون hd رو برام بزارید که بهترین کیفیت رو بزارم بازی کنم در ستینگ xbox360 اگر ممکنه دوستان
تلویزیون من هم سامسونگ 32 اینچ
xbox360 پرمیوم جاسپر
آخرین ویرایش: