تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام
یه سوال داشتم
Tv های سه بعدی بدون نیاز بع عینک هم اونده؟اگر اومده کدوم شرکت ها دادن و به نظرتون چند وقت دیگه تو بازار ایران میاد؟و اینکه آیا کیفیتش مثل این عینک ددار هاست یا نه کیفیتش پایین تر میاد

اقا کسی جواب ما رو نمیده ؟ :دی ( من که هنوز سوال نپرسیدم :d )

عزیزان میشه کسی که اطلاعاتی در مورد پلاسمای پانا سونیک داره به طور کامل در موردش توضیح بده ؟

در ضمن به نظرتون من که به بازی کردن با 40 اینچ عادت کردم ! با 32 به مشکل برنمیخورم ؟ ( 40 تو پذیراییه ، 32 رو برای اتاقم میخوام :d )

اقا کسی جواب ما رو نمیده ؟ :دی ( من که هنوز سوال نپرسیدم :d )

عزیزان میشه کسی که اطلاعاتی در مورد پلاسمای پانا سونیک داره به طور کامل در موردش توضیح بده ؟

در ضمن به نظرتون من که به بازی کردن با 40 اینچ عادت کردم ! با 32 به مشکل برنمیخورم ؟ ( 40 تو پذیراییه ، 32 رو برای اتاقم میخوام :d )
شما پلاسمای چند اینچ می خوای بگیری؟؟؟؟

دوست عزیز منم بندرعباس هستم . LED 46 Sumsung 3D Seri 7 خریدم اما عینک 3d روش نبود . میخام بدونم این عینک ها که تو سایت ها تبلیغ میکنن به TV هم میخوره ؟ چون نوشته به همراه درایور کارت گرافیک ومناسب با همه مانیتور . حالا میخاستم بدونم که به TV هم میخوره یا نه ؟ قیمت این عینک که تو سایت ایرانی دیدم فقط 8000 تومان بود . اما تو سایت خارجی که search کردم بالای 100$ بود . و اگه این عینک به TV نمیخوره عینک TV رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ دوستای دیگه هم اگه میتونن کمک کنن ممنون میشم .
سامسونگ‌های روی 3Dها عینک رو جدا می‌فروشه البته سام‌سرویس قرار بود تلویزیون‌های 3D رو به صورت یه Bundle با عینک بفروشه حالا نمیدونم شاید شما اصلاً از سام نگرفتی و آزاد خریدی، در هر صورت باید حتماً عینک‌های خود سامسونگ رو بخری که قیمتاشم خیلی گرونه 150$ بود تا چند وقت پیش حالا این‌که تو بازار ما چقدر بدن خدا می‌دونه ولی کلاً C7000 خریدی ولی از 3D استفاده نمی‌کنی اشتباه کردی اصلاً خریدی یه C6900 (همون C6500) می‌خردی خیلی بهتر بود ارزونتر بود و 3D هم نداشت.

برای بازی کردن توصیه می‌کنم طرف LCDهای جدید سامسونگ سری C6xx نرین چون input-lag زیادی دارن (البته در کل LCDهای خیلی خوبی هستن ولی تو این یه مورد خیر). کلاً مهمترین مسئله در زمان خرید LCD یا LED یا هرچی باید input-lag باشه براتون.

32 اینچ ، چطور ؟
نیما اگه عقل و شعورت مثل گذشته موجود نیست 32 بگیر:دی
پلاسمای 32 اصلا فول HD نیست- پلاسما 42 G10 برای گیم خوراککه- من 32 برای اتاقم گرفتم،مثل مانیتور بود- باید بچسبی بهش- پول دستم بیاد یه 42 پلاسما میگیرم خدایش عالیه برای گیم و دیدن HD ولی برای SDبدرد نمیخوره

یه مدت که بنایی داشتیم تو اتاق من که 24 متر هست 40 اینچ رو اوردیم خدایش اخرت حاله- سیستم صوتی ملس -+کنسول+فیلم F HD میشه زندگی!:x:x:x

سمته 32 اینج نرو ،اخر سر ،خودت ضد حال میخوری-اتاقت چند متری هست؟(200 متری هست،اره؟:دی):))

بچه ها ال سی دی سامسونگ 22 اینچ مدل LA22S8 رو بفروشم حول چند می خرن؟؟؟
بهترین مدل 22 اینچ 290 تومنه-این مدل یا خیلی قدیمیه که قیمت اکبندش میاد زیر 230-240 و دست دومم هست بسته به ماه کار کردش بین 170 تا 180 و شاید هم کمتر و کمتر بخرن ازت:)

من میخوام واسه 360 یه TV بگیرم نظرم x-vison -f HD40 هست خوبه ؟
به نظر شما با 800 چی میشه گرفت؟
مدل های سامسونگ تو این رنج قیمت بهترن- اگه پول داشتی سمت 1 تومن B690 خیلی عالیه البته اگه گیر بیاری- مدلهای LA32B580 اینچ هم خوبن.این مدلLA32B570 هم هست ارزونتره،با این بودجه ای که داری تلویزیون فوق العاده ای هست:)

ایکس باکس 360 سه بعدی را ساپورت میکنه ؟
چطوری ؟
:)
بله،اگه بازی 3 بعدی باشه - مثل Crysis 2 یا AVATAR :Video Gameیا Batman: AA (نسخه Goty ) 3 بعدی هستند- چیز مخوفی نیست،به حرف اون عزیزانی که کمبود محبت دارند و Native Native میکنن گوش نکنید.اونا قبلش اعتقاد نداشتند که بازی دیگری به جز بازی های PS میتونه 3بعدی ساپورت کنه و سخت افزار اون یه چیزی در سطح miracle هست!

سامسونگ‌های روی 3Dها عینک رو جدا می‌فروشه البته سام‌سرویس قرار بود تلویزیون‌های 3D رو به صورت یه Bundle با عینک بفروشه حالا نمیدونم شاید شما اصلاً از سام نگرفتی و آزاد خریدی، در هر صورت باید حتماً عینک‌های خود سامسونگ رو بخری که قیمتاشم خیلی گرونه 150$ بود تا چند وقت پیش حالا این‌که تو بازار ما چقدر بدن خدا می‌دونه ولی کلاً C7000 خریدی ولی از 3D استفاده نمی‌کنی اشتباه کردی اصلاً خریدی یه C6900 (همون C6500) می‌خردی خیلی بهتر بود ارزونتر بود و 3D هم نداشت.
مطمئنی؟ من داداشم گرفته بود گفت روشه یکی هم اضافه خریده...

مدل های سامسونگ تو این رنج قیمت بهترن- اگه پول داشتی سمت 1 تومن B690 خیلی عالیه البته اگه گیر بیاری- مدلهای LA32B580 اینچ هم خوبن.این مدلLA32B570 هم هست ارزونتره،با این بودجه ای که داری تلویزیون فوق العاده ای هست:)
!
من میخوام 40 اینچ باشه 32 کوچیکه
به نظرتون شما میگین که b570 بگیرم؟
خودم قبلا /b570 میخواستم اما دیدم x-vision هم خوبه اگه میشه زود تر کمکم کنید چون فردا صبح میخوام برم بگیرم:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or