hamid_barca
کاربر سایت
اگه 22 اینچ منظورت هست که من یک ماه قبل از عید فکر کنم 300 و خورده ای خریدم ولی الان 290 تومنهدوست عزیز این b690 که میگی چنده؟:confused:
اگه 22 اینچ منظورت هست که من یک ماه قبل از عید فکر کنم 300 و خورده ای خریدم ولی الان 290 تومنهدوست عزیز این b690 که میگی چنده؟:confused:
من خود این g10 رو ندیدم ولی کلا دلم با پلاسما نیست و lcd رو ترجیح میدوم.این مدلی هم که میخوای بگیری به نظر من خیلی خوبه چون من و برادرم رفتیم تلویزیون خریدم اون 22 اینچ b690 گرفت من 40 اینچ 570.باور کن کیفیت 22 اینچه در مقابل مال من خیلی غوله حالا 40 اینچش هم حتما خوبه.ولی کلا اگه مثل من برای اتاق میخوای بگیری 40 نگیر ولی اگه برای جای بزرگ میخوای خوبه چون اتاق من 2*3 متره وقتی میخوام بازی کنم باید اینطوریبرم تو تلویزیون برای همین کیفیت تو نظرم خیلی خوب نمیاد در صورتی که وقتی ازش دور میشم مشکلی نداره
در مورد اون سینمای خانگیش هم که گفتم بده واقعا بده هر کی گرفته پشیمون شده اصلا صدای خوبی نداره و صداش خیلی کمه.وقتی دیسک رو میخونه خیلی صدا میده بعد برای زیرنویس فیلم divx فقط srt رو ساپورت میکنه در صورتی که شنیدم فیلیپس sub/idx رو ساپورت میکنه که حتما خودت میدونی تبدیل srt به sub چقدر راحته ولی برعکسش دهن آدم رو سرویس میکنه.اینا معایب این دستگاه هست حالا تصمیم با خودته
سینمای خانگی رو اگه برای اتاق میخوای خوبه چون اتاق بزرگ نیست و صداش برای اتاق زیاد هم هست ولی برای تو پذیرایی زیاد مناسب نیست.در کل حالا که میخوای بپیچونی معطلش نکن و بخرش:biggrin1:ممنون
من برای اتاق نشمن خونه میخوام- بزرگه! فاصله مبلا 3 تا 3.5 میتره ولی میخوام وقتی تو اشپزخونه نشتیم رو میز چیز تو حلقوممون میکنیم- 10 متر فاصله رو میخوام بتونم!چیزهایی توش ببینم برای همین 40 میخوام- 50 او هم برای خریدش مشکلی ندارم!برای جاشش و بزرگیش مشکل دارم!خونمون 40 بیشتر میاد-قبلی هم 40 بود:smile:
سینما خانوادگی هم یه 425 داشتیم که رو TV Rبلی فعلا دادم فامیلمون!گفتم اینو هنوز معلوم نیست بفروشم یا نه!-این 225 برای اتاق هم بده؟؟؟مت یه اتاق 30 متری دارم-یه LCD 32
ولی سینما خانگی نداره!اینو بزنم به اون:biggrin1چون خونواده خبر ندارند این رایگانه!میخوام بپیچونم)
TV چی اونUSB هایی که میخوره فیلم هم نشون میده!میخوام ببینم Sub -idx ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینم برای خونواده میخوام!چون زیر نویس انگلیسی رو خودم میتونم یکاریش کنم و SRT راحت گیر میاد ولی ،رسی راحت گیر نمیاد!:smile:
کلاً بروجکشن چیزه ! :biggrin1: ولی به قول بچه ها از نون خالی بهتره ! :biggrin1:دوستان تلویزیون پروجکشن برای 360 مناسبه؟ باکابل های کامپوزیت وصلش کردم صفحه سیاه وسفید هست نظرتون چیه؟ ورودی اچ دی هم نداره ولی ورودی کامپوننت داره
کسی جواب مارو نمیده!!؟؟؟؟برای اتاق 3* 3 37 اینچ خوبه یا 32؟؟؟؟؟؟
کلاً بروجکشن چیزه ! :biggrin1: ولی به قول بچه ها از نون خالی بهتره ! :biggrin1:
شما احتمالا به قسمت ورودی کامپوننت کابلتو وصل کردی (باید 3تا ورودی تصویر باشه تو اینجایی که وصلش کردی، درسته؟)
باید به قسمتی که یه ورودی ویدئو داره وصلش کنی معمولا نوشته Svideo in