Audioslave
کاربر سایت
جناب mohammad_66 به خاطر راهنماييهات ممنون.امروز ميرم نمايندگي سامسونگ از نزديك اون عرووس گريزپا رو!!!ببينم.(دوست داشتم ميذاشتن بهش ps3 يا 360 وصل كنم!).باز هم ممنوم.:smile:
ببینید اصلا w400 قابل مقایسه با A650 نیست!!!!
تنها مدلهایی از سونی که قابل مقایسه با این سوپر تیوی هست سریه X هست که اونا هم همه بالای 2 تومنن!!
کسانی هم که به زور میگن W400 بهتره دلیلش اینه که هنوز اطلاعات درستی راجب کیفیت ندارن!
مثلا اومده تو w400 یه تصویر 1080p گذاشته بعد تو سامسونگه یه فیلم VCD اینداخته گفتن کیفیت w400 پس بهتره:laughing:
شما برو جمهوری A650 رو یه نیگا بنداز اگه مهو تصویرش نشدی من دیگه اینجا پست نمیدم
تروخدا جک نگو پسرمعلومه w400 بهتره
میگم امثال شما چیز زیادی از کیفیت نمیدونن!من به خواطراین نمی گم که چون پسرعموم داره حتما تیوی خوبیه چون واقعا با hdmi خیلی سر تر از a650 هستش
یعنی شما اینارو تو همون مغازه فهمیدی؟ یه لحظه A650 رو نگاه کردی و به این پی بردی که امکان نداره بهتر از w400 باشه؟؟؟بابا ما act5 متال رو بازی می کردیم همه چی همون بود حتی تنظیمات پی اس فقط تیوی ها فرق داشت
واقعا a650 به پای w400 نمی رسید
سامسونگ همین تیوی قبلی ما سامسونگ بود دیگه 2 سال نشده بود خراب شد
همه hdmi ها سرش طلایی رنگه بخاطر وجود طلا!البته hdmi سونی بود از اونا که سرش طلایی رنگ هستش
تروخدا جک نگو پسر
میگم امثال شما چیز زیادی از کیفیت نمیدونن!
یعنی شما اینارو تو همون مغازه فهمیدی؟ یه لحظه A650 رو نگاه کردی و به این پی بردی که امکان نداره بهتر از w400 باشه؟؟؟
این دلیل شد یعنی؟ خوب درست نگهداری میکردی خراب نمیشد! مثله اینکه بزرگترین تولید کننده LCD دنیا سامسونگه اگه LCD اش خراب شه که ...
همه hdmi ها سرش طلایی رنگه بخاطر وجود طلا!
ببینید بزارید چند تا چیزو براتون روشن کنم!
a650 کنتراست (40 اینچ) 50.000 داره و w400 30.000 هست پس وضوح در پیکسل ها به مراتب بیشتره!
هر دو 120 هرتز هستن و تو هیچ کدوم تصویر تار نمیشه(این مشکل تو تصویرایه سرعتی مثله توپ فوتبال خودشو نشون میده)
هر دو از 4 پورت hdmi و ورژن 1.3 استفاده میکنن!!!!
سامسونگ از یک تکنولوژی خاص استفاده میکنه که همین مشکل سرعت تو بازیها و فوتبال که گفتم رو حل میکنه(اما نه کاملا)
a650 قابلیت خوندن USB و پخش عکسها و آهنگها رو داره!(DVB رو هم که گفته بودم)
a650 4 میلی ثانیه ریسپانس تایم داره که تو w400 7 هست!(اینم یه دلیل جناب حسام که مشخصه تو گیم سرعت پخش تصاویر گیم خیلی بهتره!!!)
a650 کیفیت صدای به مراتب بهتری داره که البته با مشخصات نمیشه ثابت کرد و این بخش تجربی هست!
با این همه قابلیت که گفتم باز هم w400 گرونتره!
این حرفای شما فکر میکنم بیشتر بخاطر جا افتادن نام سونی تو بازاره ایرانه! میبینید که میتونم 1001 دلیل بیارم که حرفای شما همش از روی تعصب بوده و هیچکدوم درست نیست!
این یعنی چی الان چی میگی؟؟؟؟من یه ساعته دارم می گم a650 32اینچ که کنتراستش دوبرابر a650 هستش 30000 به 15000 دیگه تو این که حرفی نیست؟؟؟؟
نه من مدلهای 40 اینچشونو با هم مقایسه کردم!اونوقت شما 32 اینچ رو با 40 مقایسه می کنید؟!!!
خیر 4 میلی ثانیسسامسونگ 5ms بو
اولا که درست صحبت کنید دوما همون اولم گفتم چون اطلاعات چندانی نداری اصلا کیفیت رو هم نمیتونی ببینی! همه چیزت خلاصه شده به اینکه تو سونی چشمم بهتر دشمنارو میدید!!! حالا مشکل چشم شماست یا تلویزیون خدا میدونه!IQ دوست پسرعموم a650 داره منم با پسرعموم رفتیم خونشون اولش از خوشگلیش کف کردم ولی کیفیت تصویر w400 بهتر بود اونجا mgs4 بازی کردیم واقعا w400 بهتر بود دوباره می گم 32 a650
کنتراست واحدی هست برای اندازه گیریه تغییر رنگ یک پیکسل از سیاه به سفید یا بالعکس!سلام ببخشید میشه بگین این که میگن کنتراست مثلا 1 روی 50000 یا 15000 و... دقیقآ یعنی چی؟ من فقط میدونم هرچی که اون عدد بیشتر باشه کیفیت تصویر بهتر میشه ولی نمیدونم این شاخصه از کیفیت روی چی تاثیر میذاره میشه لطف کنید دقیق توضیح بدید؟ مرسی
اینو همه TVها دارن ولی خوب سامسونگ و الجی خیلی بیشترش میکنن که این Dynamic contrast فقط جنبه تبلیغاتی دارههمینی که طرفدارای سونی میگن سامسونگ داره
کاملا غلطه، فقط یک سریشون سرشون طلائیههمه hdmi ها سرش طلایی رنگه بخاطر وجود طلا!
شما هر دوی این TV هارو دارید؟ اطلاعاتی که کسب می کنید از چه سایتهائیه؟ اصلا توی منطقه PAL چیزی به نام 120Hz وجود نداره. برای پال میشه 100Hzهر دو 120 هرتز هستن
منظورتون motion enhancement هست دیگه، درسته؟سامسونگ از یک تکنولوژی خاص استفاده میکنه که همین مشکل سرعت تو بازیها و فوتبال که گفتم رو حل میکنه
توی w400 و کلا تمام مدلهای سونی 8ms هست Res Time البته توی مدلهای 2009 کاهش پیدا کردهریسپانس تایم داره که تو w400 7 هست
اینو به هیچ وجه قبول ندارم. سینما خانگیای سامسونگ کیفیت صداشون خوب نیست دیگه چه برسه به TVa650 کیفیت صدای به مراتب بهتری داره که البته با مشخصات نمیشه ثابت کرد و این بخش تجربی هست!
من که نمیتونم تک تکه ریجنهارو چک کنم تو مشخصاتش که اینا بود:cheesygriشما هر دوی این TV هارو دارید؟ اطلاعاتی که کسب می کنید از چه سایتهائیه؟ اصلا توی منطقه PAL چیزی به نام 120Hz وجود نداره. برای پال میشه 100Hz
چرا میگی کاملا غلطه من که نگفتم هر دوسرش طلاییه!:cheesygriکاملا غلطه، فقط یک سریشون سرشون طلائیه
مشکل که زیاد داره...مثلا یکیش که شاید بشه گفت مشکل نرم افزاریشه اینه که بعضی اوقات روشنش میکنی صدا میاد تصویر کاملا خاموش میمونه!!!!A650 یه خورده Input Lag داره که میشه یه جورایی رفعش کرد. اگه خواستید بگید تا بگم چیکار کنید تا این مشکل رفع بشه
من معذرت میخوام اما وقتی یکی میاد بی دلیل و بدون منطق میگه فلان مدل خوب نیست و فلان مدل خوبه و خیر سرش داره کسیو راهنمایی میکنه(البته اگه اسمش راهنمایی باشه) باید بهش ثابت شه که اشتباه میکنه!وقتی میاید توی یه همچین تاپیکی که یه نفر به دلیل سردرگمی به اینجا پناه آوره تا بتونه بدون بازار گرمی فروشندگان یه TV خوب مناسب با بدوجش انتخاب کنه، یا کمک نکنید یا اگر می کنید بدون تعصب
این تاپیک مشاورست نه جنگ و جدل طرفداران سونی و سامسونگ!!!
دوست عزیز تلویزیون های ایکس ویژن کیفیت مناسبی ندارن. الان 32A550 بدون اشانتیون 860-70 تومنه. سعی کن یه مدت دندون رو جیگر بزاری تا بتونی اینو بخری. خیلی خیلی بهترهدوستان من بودجه این مدل هارو ندارم((منظورم این سامسونگ و سونی که میگید))کلا 600 میتونم بدم
از حالا به بعد بدون که اینطوریه. تا 7-8 ماهدیگه هم TV های 200 هرتزی سامسونگ و الجی میان. نگی 240هرتزه هامن که نمیتونم تک تکه ریجنهارو چک کنم تو مشخصاتش که اینا بود
حرف مفت زده. TVهای سامی 2تا تیونر ندارن. زیاد واجب که نیست باباچون باعث افت كيفيت و نويز انداختن توي تصوير ميشه
وقتی میتونی X350 بگیری پس دیگه چرا میای تو این تاپیک؟احتمالا بايد پولامو جمع كنم تا x350 بگيرم)
برادر من اون اولم گفتم دو تا تیونر داره اما یکیش برای DVB هست!دوستان من ديروز رفتم نمايندگي سامسونگ.فروشنده ميگفت نه a650 بلكه هيچكدوم از ال سي دي هاي سامسونگ 2 تا تيونر براي تصوير در تصوير ندارن.چون باعث افت كيفيت و نويز انداختن توي تصوير ميشه.من كه گيج شدمميام توي اين تاپيك شما ميگيد 2 تا داره.ميرم نمايندگي ميگن فقط يكي داره.(آخه اونا كه نميخوان نون خودشونو آجر كنن!).پس ما چه كنيم؟خداييش قاطي كردم.(احتمالا بايد پولامو جمع كنم تا x350 بگيرم)
وقتي ميگم بايد پولامو جمع كنم يعني بايد تا چند ماه ديگه صبر كنم تا اين پولا جمع بشه يعني حتي ممكنه تا تابستون هم طول بكشه!پول جمع كردن كه ييهو نميشه.ما هم كه بچه مايه دار نيستيم در ضمن مگه سردر تاپيك نوشته هر كي ميخواد x350 بخره وارد نشه!؟خريدن هر چيزي نياز به مشورت داره. حتي اگه x350 باشه!من ميخواستم تا قبل از عيد با توجه به بودجم lcd بگيرم كه انتخوابم سامسونگ بود. اگر بخوام x350 بگيرم شايد تا تير طول بكشه!وقتی میتونی X350 بگیری پس دیگه چرا میای تو این تاپیک؟