دوست عزيز حالا سؤالم رو از شما ميپرسم منصفانه جواب بديد!(ببخشيد سؤالم رو دوباره تكرار ميكنم)
1-من ميخوام دو تا ال سي دي بگيرم.يكي 32 و يكي 40 .كدوم بهتره؟
انتخابهام براي 32 :
samsung LA-32A650A1F
sony KLV-32W400
براي 40:
sony KLV-40W400
samsung LA-40A650A1F
2-درمورد 32 اينچ a650دچار ترديد شدم.آخه يكي چند صفحه قبل گفته بود توي دشبورد 360 و توي خود بازيها تصويرش افتضاح بوده.اين واقعيت داره يا خود اون طرف 360 رو روي رزولوشن مناسب نذاشته؟
3-در ضمن سيستم ال سي دي هاي سامسونگ رو زده ntsc. مگه فرقي هم ميكنه؟يعني اگر دستگاه(360) پال باشه مشكلي بوجود مياد؟
سلام
1- اگر با قیمت مشکلی ندارید سونی W400 گزینه ای عالیست. چه در 32 و چه در 40
سونی با استفاده از موتور براویا (Bravia Engine) رنگهای منحصر به فردی رو خلق میکنه. رنگهایی که شاید هیچ وقت ندیده باشین...
سامسونگ هم فروشنده های منحصر به فرد (توی خالی بندی) تبلیغات منحصر به فرد هدیه های منحصر به فرد خلق میکنه که واقعا هیچ جا لنگش پیدا نمیشه.
- نمیگیم سامسونگ بد است، میگوییم سونی بهتر است. -
__
2- همونی که گفتید. یا رزولوشن تنظیم نبوده یا lcd ش مشکل داشته. (قبلا هم اتفاق افتاده بود) ولی مطمئن باشید که اگر موارد رعایت شن و سالم باشه تصویرش خیلی خوب و بدون نقص هست.
__
3- چیزی در این مورد نشنیدم. ولی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون این همه از دوستان هستن که دارن بدون مشکل استفاده میکنن.
__
اگه بازم شک دارید پیشنهاد میکنم به یک مرکز سونی مراجعه کنید (Sony Center) و سوالاتتون رو از خودشون بپرسید. انقد مرد هستن که جواب منصفانه بدن.
اگه تهران هستید توی خیابان جمهوری هست. همچنین میدان ولیعصر و خیابان شریعتی.
سعی کنید وقتی وارد مغازه lcd فروشان میشوید (حالا میخواد نمایندگی سامسونگ یا سونی یا هر جای دیگه) تصمیم با خودتون باشه نذارین کسی خودشو به شما القا کنه. بیشتر از چشماتون برای مقایسه استفاده کنین (نه گوش که پر از حرفای الکی میشه توسط فروشنده ها) . سعی کنید اون چیزی که خودتون میپسندین رو بگیرین. ممکنه سونی رو ببینید و خوشتون نیاد.
ولی در کل من فروشنده های سونی رو خیلی قبول دارم. خیلی مرد ن. از سامسونگ هم خرید کردم خیلی نامرد ن. به عنوان زخم خورده بازهم توصیه میکنم حواستونو حسابی جم کنین.
مال خودتون رو گفتید که سری 6 هست، ولی مال داییتون رو میگید سری جدیدا!!!! خوب این سری جدیدا اسم داره لطفا مدلش رو هم بگین. (سامسونگ تو 26 اینچ هم سری جدید وارد ایران کرده به نام سری 4 و فول اچ دی هم نیست دلیل نمیشه بیایم با مانیتور+تی وی الجی 27 اینچ که فول اچ دی هست مقایسش کنیم و بگیم بدرد نمیخوره.)
ولی تفاوتشون خیلی نیست یکم توی رنگها و کیفیت تصویر چون سامسونگهای سری 6 full hd هستن(32 اینچ)
فکر کنم منظورتون اینه که سونیه فول اچ دی نیست. پس لطفا این دو رو مقایسه نکنید. و اینکه در مورد رنگها پس احتمالا سونی از این سری ارزوناس!