تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

بین اینا کدوم رو پیشنهاد می کنید
LA46A6501F 3.1000000
LA46A550P1 2,599,000
کلا تا 3 تومن می تونم هزینه کنم اگه هدیه هاشو نگیری قیمتش میاد پایین تر؟گرفتن یا نگرفتش کدوم به صرفه تره؟
از کجا بگیرم بهتره چون تو سراه امین حضور قیمتا پایین تره.

بین اینا کدوم رو پیشنهاد می کنید

LA46A550P1 2,599,000
کلا تا 3 تومن می تونم هزینه کنم اگه هدیه هاشو نگیری قیمتش میاد پایین تر؟گرفتن یا نگرفتش کدوم به صرفه تره؟
از کجا بگیرم بهتره چون تو سراه امین حضور قیمتا پایین تره.

کاملا معلومه LA46A6501F 3.1000000شک نکن چون سری 6 .

سلام دوستان.بنده قصد دارم ال سي دي بخرم و تا حدود 2 ميليون و 500 هم ميتونم هزينه كنم .شما چه چيزي پيشنهاد ميكنيد و به نظر شما كدوم اينا بهتره؟(توي 32 اينچ يكي رو بگيد و توي 40 يه دونه).خيلي ممنون.
32:
samsung LA-32A650A1F

sony KLV-32W400

40:
sony KLV-40W400

samsung LA-40A650A1F

lg 42LG60(اسكارلت)

سلام دوستان.بنده قصد دارم ال سي دي بخرم و تا حدود 2 ميليون و 500 هم ميتونم هزينه كنم .شما چه چيزي پيشنهاد ميكنيد و به نظر شما كدوم اينا بهتره؟(توي 32 اينچ يكي رو بگيد و توي 40 يه دونه).خيلي ممنون.
32:
samsung LA-32A650A1F

sony KLV-32W400

40:
sony KLV-40W400

samsung LA-40A650A1F

lg 42LG60(اسكارلت)

دوست عزیز من بهت سامسونگ پیشنهاد میکنم چون همه رو دیدم و خود منم همین چند وقت پیش یکی گرفتم . امسل LCD TV سامسونگ بهترین شد پس شک نکن . بهترینشم samsung LA-40A650A1F مطمئن باش با تضمین من .;)

دوست عزیز من بهت سامسونگ پیشنهاد میکنم چون همه رو دیدم و خود منم همین چند وقت پیش یکی گرفتم . امسل LCD TV سامسونگ بهترین شد پس شک نکن . بهترینشم samsung LA-40A650A1F مطمئن باش با تضمین من .;)

به خاطر پاسخ دادنت ممنون.من وقت پيدا كردم و صفحات قبل رو خوندم.چند نفر مشابه سؤال منو پرسيده بون.ولي اونجا بيشتر w400 رو پيشنهاد كرده بودن.واقعا كدوم بهتره؟!!آخه از لحاظ مشخصات روي كاغذ a650 بهتره.ولي خودم فقط تصوير w400 رو ديدم و مال a650 رو نديدم.تصويري كه توي w400 ديدم hd نبود.پويايي و كيفيت رنگ ها خوب بود ولي چون hd نبود نتونستم تصميم قطعي بگيرم.
خواهشا اگر براتون مقدوره به صورت كاملا بي طرفانه مزيت ها و معايب اين دو مدل نسبت به هم رو بگيد.(البته اختلاف قيمتشون برام مهم نيست).تشكر!!:love:

هیچ سایتی نیست که به صورت قطعی بگه کدوم بهتره و همون طور که گفتی همه اکتفا به مشخصات فنی میکنن . ولی به نظر من اصلا این جوری نیست باید ببینی . ولی من از 2سال پیش تا حالا دنباله این قضیه رو گرفتم ما 2سال پیش پاناسونیک خریدیم ولی چند ماه بیشتر طول نکشید که فهمیدم هیچی سامسونگ نمیشه با اینکه مشخصات فنی پاناسونیک از سامسونگ بالاتر بود ولی به خوبیه تصویر سامسونگ نبود . به نظر من 1-سامسونگ 2-پاناسونیک 3-الجی 4-سونی . شاید تعجب کنی ولی واقعا دیدم که میگم . اشتباه منو انجام نده و فقط تو فکر سامسونگ باش .;)

1-سامسونگ 2-پاناسونیک 3-الجی 4-سونی
عجب رده بندی ای !!!!!!!!!!
مطمئنید که تاحالا سونی رو از نزدیک دیدید؟ (سونی براویا)
سونی را از آخر به اول منتقل کنید. جای پاناسونیک رو هم با الجی عوض کنید. در این صورت قضاوتتون عادلانه میشه.
نه تنها من بلکه فکر میکنم اکثر بچه های اینجا این موضوع رو قبول داشته باشن!

البته فن بوی های سامسونگ سر این که این برند برگزیده سال شده تو تی وی ها یکم خوش خیال یا خوش حال شده اند ظاهرا.

اما یادتون باشه هیچ چیز جای کیفیت رو نمیگیره

سامسونگ هیچ وقت نمیتونه با تبلیغات. هدیه های چشم گیر و امکانات زیادش جای کیفیتش رو پر کنه.

طرفدار برند خاصی نیستم. بلکه طرفدار حقیقتم. شاید حقیقت تلخ باشد...

عجب رده بندی ای !!!!!!!!!!
مطمئنید که تاحالا سونی رو از نزدیک دیدید؟ (سونی براویا)
سونی را از آخر به اول منتقل کنید. جای پاناسونیک رو هم با الجی عوض کنید. در این صورت قضاوتتون عادلانه میشه.
نه تنها من بلکه فکر میکنم اکثر بچه های اینجا این موضوع رو قبول داشته باشن!

البته فن بوی های سامسونگ سر این که این برند برگزیده سال شده تو تی وی ها یکم خوش خیال یا خوش حال شده اند ظاهرا.

اما یادتون باشه هیچ چیز جای کیفیت رو نمیگیره

سامسونگ هیچ وقت نمیتونه با تبلیغات. هدیه های چشم گیر و امکانات زیادش جای کیفیتش رو پر کنه.

طرفدار برند خاصی نیستم. بلکه طرفدار حقیقتم. شاید حقیقت تلخ باشد...

دوست عزيز حالا سؤالم رو از شما ميپرسم منصفانه جواب بديد!(ببخشيد سؤالم رو دوباره تكرار ميكنم)
1-من ميخوام دو تا ال سي دي بگيرم.يكي 32 و يكي 40 .كدوم بهتره؟
انتخابهام براي 32 :
samsung LA-32A650A1F

sony KLV-32W400
براي 40:

sony KLV-40W400

samsung LA-40A650A1F
2-درمورد 32 اينچ a650دچار ترديد شدم.آخه يكي چند صفحه قبل گفته بود توي دشبورد 360 و توي خود بازيها تصويرش افتضاح بوده.اين واقعيت داره يا خود اون طرف 360 رو روي رزولوشن مناسب نذاشته؟:confused:
3-در ضمن سيستم ال سي دي هاي سامسونگ رو زده ntsc. مگه فرقي هم ميكنه؟يعني اگر دستگاه(360) پال باشه مشكلي بوجود مياد؟

32:
samsung LA-32A650A1F

sony KLV-32W400

40:
sony KLV-40W400

samsung LA-40A650A1F

lg 42LG60(اسكارلت)
سلام
من کاری به این بحث ها ندارم که کدوم بهتره,ولی خودم توی اتاق یه 32 سری 6 دارم عالیه و با مال داییم که سونی داره( از سری جدیدا) مقایسه کردم سامسونگ بهتر بود.االکی هم نمیگم اخه پسر داییم هم 360 داره با مقایسه به این نتیجه رسیدیم.ولی تفاوتشون خیلی نیست یکم توی رنگها و کیفیت تصویر چون سامسونگهای سری 6 full hd هستن(32 اینچ)

دوست عزيز حالا سؤالم رو از شما ميپرسم منصفانه جواب بديد!(ببخشيد سؤالم رو دوباره تكرار ميكنم)
1-من ميخوام دو تا ال سي دي بگيرم.يكي 32 و يكي 40 .كدوم بهتره؟
انتخابهام براي 32 :
samsung LA-32A650A1F

sony KLV-32W400
براي 40:

sony KLV-40W400

samsung LA-40A650A1F
2-درمورد 32 اينچ a650دچار ترديد شدم.آخه يكي چند صفحه قبل گفته بود توي دشبورد 360 و توي خود بازيها تصويرش افتضاح بوده.اين واقعيت داره يا خود اون طرف 360 رو روي رزولوشن مناسب نذاشته؟
3-در ضمن سيستم ال سي دي هاي سامسونگ رو زده ntsc. مگه فرقي هم ميكنه؟يعني اگر دستگاه(360) پال باشه مشكلي بوجود مياد؟

سلام

1- اگر با قیمت مشکلی ندارید سونی W400 گزینه ای عالیست. چه در 32 و چه در 40
سونی با استفاده از موتور براویا (Bravia Engine) رنگهای منحصر به فردی رو خلق میکنه. رنگهایی که شاید هیچ وقت ندیده باشین...
سامسونگ هم فروشنده های منحصر به فرد (توی خالی بندی) تبلیغات منحصر به فرد هدیه های منحصر به فرد خلق میکنه که واقعا هیچ جا لنگش پیدا نمیشه.
- نمیگیم سامسونگ بد است، میگوییم سونی بهتر است. -
__
2- همونی که گفتید. یا رزولوشن تنظیم نبوده یا lcd ش مشکل داشته. (قبلا هم اتفاق افتاده بود) ولی مطمئن باشید که اگر موارد رعایت شن و سالم باشه تصویرش خیلی خوب و بدون نقص هست.
__
3- چیزی در این مورد نشنیدم. ولی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون این همه از دوستان هستن که دارن بدون مشکل استفاده میکنن.
__

اگه بازم شک دارید پیشنهاد میکنم به یک مرکز سونی مراجعه کنید (Sony Center) و سوالاتتون رو از خودشون بپرسید. انقد مرد هستن که جواب منصفانه بدن.
اگه تهران هستید توی خیابان جمهوری هست. همچنین میدان ولیعصر و خیابان شریعتی.

سعی کنید وقتی وارد مغازه lcd فروشان میشوید (حالا میخواد نمایندگی سامسونگ یا سونی یا هر جای دیگه) تصمیم با خودتون باشه نذارین کسی خودشو به شما القا کنه. بیشتر از چشماتون برای مقایسه استفاده کنین (نه گوش که پر از حرفای الکی میشه توسط فروشنده ها) . سعی کنید اون چیزی که خودتون میپسندین رو بگیرین. ممکنه سونی رو ببینید و خوشتون نیاد.

ولی در کل من فروشنده های سونی رو خیلی قبول دارم. خیلی مرد ن. از سامسونگ هم خرید کردم خیلی نامرد ن. به عنوان زخم خورده بازهم توصیه میکنم حواستونو حسابی جم کنین.

مال خودتون رو گفتید که سری 6 هست، ولی مال داییتون رو میگید سری جدیدا!!!! خوب این سری جدیدا اسم داره لطفا مدلش رو هم بگین. (سامسونگ تو 26 اینچ هم سری جدید وارد ایران کرده به نام سری 4 و فول اچ دی هم نیست دلیل نمیشه بیایم با مانیتور+تی وی الجی 27 اینچ که فول اچ دی هست مقایسش کنیم و بگیم بدرد نمیخوره.)

ولی تفاوتشون خیلی نیست یکم توی رنگها و کیفیت تصویر چون سامسونگهای سری 6 full hd هستن(32 اینچ)
فکر کنم منظورتون اینه که سونیه فول اچ دی نیست. پس لطفا این دو رو مقایسه نکنید. و اینکه در مورد رنگها پس احتمالا سونی از این سری ارزوناس!

مال خودتون رو گفتید که سری 6 هست، ولی مال داییتون رو میگید سری جدیدا!!!! خوب این سری جدیدا اسم داره لطفا مدلش رو هم بگین. (سامسونگ تو 26 اینچ هم سری جدید وارد ایران کرده به نام سری 4 و فول اچ دی هم نیست دلیل نمیشه بیایم با مانیتور+تی وی الجی 27 اینچ که فول اچ دی هست مقایسش کنیم و بگیم بدرد نمیخوره.)

فکر کنم منظورتون اینه که سونیه فول اچ دی نیست. پس لطفا این دو رو مقایسه نکنید. و اینکه در مورد رنگها پس احتمالا سونی از این سری ارزوناس
گفتم برام اینجور چیزا مهم نیست ولی باشه میپرسم مدلشو بهتون میگم
در ضمن من نگفتم سونی full hd نداره ولی تا جایی که میدونم(100% نه)سونی 32 اینچ hd ready هست فول نیست .فقط 32 اینچ منظورمه باز نیان بگین گفتی سونی full hd نداره

1- اگر با قیمت مشکلی ندارید سونی W400 گزینه ای عالیست. چه در 32 و چه در 40
سونی با استفاده از موتور براویا (Bravia Engine) رنگهای منحصر به فردی رو خلق میکنه. رنگهایی که شاید هیچ وقت ندیده باشین...
سامسونگ هم فروشنده های منحصر به فرد (توی خالی بندی) تبلیغات منحصر به فرد هدیه های منحصر به فرد خلق میکنه که واقعا هیچ جا لنگش پیدا نمیشه.
- نمیگیم سامسونگ بد است، میگوییم سونی بهتر است. -
شما مطمینی تا بحال a650 رو از نزدیک دیدی؟
خیلی مسخرس که اصلا با w400 مقایسش میکنی!
من جفت تلویزیونها رو از نزدیک دیدم و a650 هم کنتراست بهتری داره هم رنگهای زنده تر هم خود تلویزیون خوشگل تره:love:
اگه از برندی خوشت نمیاد که قصه ننویس و بقیه رو به اشتباه ننداز!
a650 بهترین تلویزیون سال 2008 شد دیگه منو قبول ندارید آمار جهانی رو که قبول دارید؟

من جفت تلویزیونها رو از نزدیک دیدم و a650 هم کنتراست بهتری داره هم رنگهای زنده تر هم خود تلویزیون خوشگل تره:love:
a650 بهترین تلویزیون سال 2008 شد دیگه منو قبول ندارید آمار جهانی رو که قبول دارید؟

منم کاملا با این دوستمون موافقم . LCD فقط سامسونگ . ;)

مطمئنم.
چرا مسخره س؟
من جفت تلویزیونها رو از نزدیک دیدم و a650 هم کنتراست بهتری داره هم رنگهای زنده تر هم خود تلویزیون خوشگل تره
کنتراست بالاتر منظورتون همون کنتراست Dynamic (اعداد فضایی که سامسونگ باهاش پز میده) هستش!
حداقل سونی راستشو میگه. امتحانش درسته که مجانی نیست ولی همچین سخت و دست نیافتنی هم نیست.
__
مطمئنید که رنگهای زنده تر مال سامسونگه. چه راحت خصوصیت هاشونو جابجا میکنید!
__
اینو یادم رفته بود که بگم سامسونگ سری 6 توی قیافه نظیر نداره و به قول دوستمون خیلی خوشگله و البته با کلاس.
اما من ترجیح میدم از تی وی موقعی که روشنه لذت ببرم. وقتی روشنه چه سامسونگ چه سونی، اونقدر محو تصویر میشیم که دیگه قاب دورش توی چشممون نمیاد که بخوایم بگیم زیبا یا زشته.
در موقع خاموش بودن اگر میخواستم ازش لذت ببرم میتونستم به جاش چیزای چشم نواز ترو زیباتری بخرم. اصولا گفتن تی وی نه الماس تراش خورده.
قیافه سونی هم همچین بدک نیست. بهش عادت میکنید. ولی خوب هیچی زیبایی سامسونگ نمیشه اینو همه قبول دارن.

چرا باید خوشم نیاد؟ وقتی خوب باشه دلیلی نداره کسی بگه خوب نیست. - قصه؟ من اینجا نمیام که قصه بگم. آخه اینجا آدمای بزرگ و متشخصی مانند شما و دوستان محترمم حضور دارن.
اگه دقت میکردید این موضوع رو در پست شماره 1689 مطرح کردم.
منم کاملا با این دوستمون موافقم . LCD فقط سامسونگ .
همون جمله تبلیغاتی تکراری.

راستی حتما دوستان توجه دارن که ما فقط سر همین مدلهایی که گفته شد بحث میکنیم.

منم نگفتم که شما اینو گفتی!!! مثل اینکه منظورمو اشتباه فهمیدید. گفتم اون مدلی که شما میگی احتمالا فول اچ دی نبوده و اگه اینطور باشه نباید با فول اچ دی سامسونگ مقایسه شه. چون همین W400 سونی که داریم دربارش بحث میکنیم فول اچ دی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or