Hodor
کاربر سایت
خوب این سری خیلی منطقیتر حرف زدی پست قبلی چیزایه دیگه ای گفتی
در حالی که مدل a650 خیلی سرتر از w400 هست! از همه نظر FACT
به این خاطر میگم مسخرس که باز شما سری X رو مقایسه میکردی درست تر بود!
قبول داری حرفات همو نقض میکنن؟ به قولی پارادوکس دارن؟
میدونید مشکل شما و امثالهم چیه؟ میگید که چون w400 از انجین 2 براویا استفاده میکنه پس رنگایه بهتری داره!
اما من یکبار ندیدم با منبع و منطق بیاید جلو! یعنی پسفردا سونی براویا 3 بزنه میگید دیگه کسی نمیتونه باهاش رقابت کنه و بهترینه!
ببینید من آدمی نیستم که طرفدار brand باشم من طرفداره محصول هستم!
چیزی که الان برام مهمه اینه که a650 بهترین ال سی دی در حال حاضر هست!
اگه روزی بهتر از این مدل اومد مطمئن باش حتی اگه محصول فراسو باشه طرفداریشو میکنم
ببینید شما داری تلویزیونهایی که تو یه رینجه قیمت هستن رو مقایسه میکنید!چرا مسخره س؟
در حالی که مدل a650 خیلی سرتر از w400 هست! از همه نظر FACT
به این خاطر میگم مسخرس که باز شما سری X رو مقایسه میکردی درست تر بود!
چرا فضایی؟من به شما میگم این تلویزیون رو از نزدیک دیدم و کنتراستش منو متحیر کردهکنتراست بالاتر منظورتون همون کنتراست Dynamic (اعداد فضایی که سامسونگ باهاش پز میده) هستش!
یعنی سامسونگ با این تجربش و N1 بودنش تو LCD دروغ میگه و سونی راست میگه؟؟؟حداقل سونی راستشو میگه. امتحانش درسته که مجانی نیست ولی همچین سخت و دست نیافتنی هم نیست.
قبول داری حرفات همو نقض میکنن؟ به قولی پارادوکس دارن؟
مطمئنید که رنگهای زنده تر مال سامسونگه. چه راحت خصوصیت هاشونو جابجا میکنید!
میدونید مشکل شما و امثالهم چیه؟ میگید که چون w400 از انجین 2 براویا استفاده میکنه پس رنگایه بهتری داره!
اما من یکبار ندیدم با منبع و منطق بیاید جلو! یعنی پسفردا سونی براویا 3 بزنه میگید دیگه کسی نمیتونه باهاش رقابت کنه و بهترینه!
ببینید من آدمی نیستم که طرفدار brand باشم من طرفداره محصول هستم!
چیزی که الان برام مهمه اینه که a650 بهترین ال سی دی در حال حاضر هست!
اگه روزی بهتر از این مدل اومد مطمئن باش حتی اگه محصول فراسو باشه طرفداریشو میکنم