تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

خوب این سری خیلی منطقیتر حرف زدی پست قبلی چیزایه دیگه ای گفتی;)
چرا مسخره س؟
ببینید شما داری تلویزیونهایی که تو یه رینجه قیمت هستن رو مقایسه میکنید!
در حالی که مدل a650 خیلی سرتر از w400 هست! از همه نظر FACT
به این خاطر میگم مسخرس که باز شما سری X رو مقایسه میکردی درست تر بود!
کنتراست بالاتر منظورتون همون کنتراست Dynamic (اعداد فضایی که سامسونگ باهاش پز میده) هستش!
چرا فضایی؟من به شما میگم این تلویزیون رو از نزدیک دیدم و کنتراستش منو متحیر کرده;)
حداقل سونی راستشو میگه. امتحانش درسته که مجانی نیست ولی همچین سخت و دست نیافتنی هم نیست.
یعنی سامسونگ با این تجربش و N1 بودنش تو LCD دروغ میگه و سونی راست میگه؟؟؟
قبول داری حرفات همو نقض میکنن؟ به قولی پارادوکس دارن؟
مطمئنید که رنگهای زنده تر مال سامسونگه. چه راحت خصوصیت هاشونو جابجا میکنید!

میدونید مشکل شما و امثالهم چیه؟ میگید که چون w400 از انجین 2 براویا استفاده میکنه پس رنگایه بهتری داره!
اما من یکبار ندیدم با منبع و منطق بیاید جلو! یعنی پسفردا سونی براویا 3 بزنه میگید دیگه کسی نمیتونه باهاش رقابت کنه و بهترینه!
ببینید من آدمی نیستم که طرفدار brand باشم من طرفداره محصول هستم!
چیزی که الان برام مهمه اینه که a650 بهترین ال سی دی در حال حاضر هست!
اگه روزی بهتر از این مدل اومد مطمئن باش حتی اگه محصول فراسو باشه طرفداریشو میکنم;)

دوستان بابت پاسخ هاتون ممنون!به احتمال زياد همون a650 رو ميگيرم.
1-در ضمن تازگيا متوجه شدم انگاري w400 براي تصوير در تصوير فقط 1 تيونر داره!!يعني بايد بيش تر از 2 تومن بپردازي اونوقت يه امكاني رو كه تلويزيون 400 تومني داره نداره!:)a650 هم يك تيونر داره؟؟ اگر واقعا اين طور باشه كه يعني فاجعه!!(تصوير در تصوير از اهم واجبات است!)

2-اتفقا يادم رفته بود يه چيزي بگم.يه هفته پيش رفته بودم سوني سنتر كه نمايشگاه ويژه به مدت دو روز گذاشته بود .32 اينچ v400 كه 1080i هست رو كنار w400 32 گذاشته بود.من زياد از تصوير w400 خوشم نيومد.به يكي از اونا گفتم.گفت من خودم به عنوان فروشنده به شما v400 رو پيشنهاد ميكنم.يعني انقدر به كالاي خودش كه w400 باشه اعتماد نداشت.اين يعني چي ؟!!

3-در ضمن يه سؤالي هست كه هميشه ذهنمو به خودش مشغول كرده:فرمت تصوير تلويزيون ايران چه طوريه؟اين جوري كه من فهميدم 4:3 نيست چون طرفين تصوير رو توي تلويزيون هاي 4:3 نشون نميده.انگاري وايد هم نيست چون تصوير توي تلويزيون وايد از بالا و پايين فشرده ميشه.پس چه فرمتي داره؟(اين سؤال هم برام خيلي مهمه)

آخرین ویرایش:
a650 هم يك تيونر داره؟؟ اگر واقعا اين طور باشه كه يعني فاجعه!!(تصوير در تصوير از اهم واجبات است!)
خیر دو تیونره هست و حتی شما میتونی بدون ریسیور تصاویر ماهواره ای رو توش پخش کنی!(یعنی ریسیور دیجیتال هم داره)
رمت تصوير تلويزيون ايران چه طوريه؟
تصاویر ایران روی فرمت 4:3 پخش میشن!

سلام
خوب من دیروز رفتم شریعتی سر ظفر تا این دو تا رو یعنی Sony W400 و Samsung A650 رو ببینم .
از نظر قیافه که همتون میدونید نیازی به توضیح نیست . ولی در کل و از همه لحاظ من از A650 خوشم اومد و فکر کنم این هفته بگیرم . حس میکنم تصویر Samsung بهتر از Sony بود .
از نظر امکانات هم واقعا A650 سرتره .
یه چیز خیلی جالب . رفتم Sony Center گفتم W400 چطوره گفت عالیه . بعد گفت واسه چه کاری میخوای گفتم برای بازی میخوام و برای فیلم HD . خیلی جالبه گفتش W400 بدردت نمیخوره :biggrin1: بعد سری D رو برای بازی پیشنهاد کرد نمیدونم چرا .
در کل من خودم بین این دوتا مونده بودم که به نظر من با توجه به تحقیقات من A650 بهتر از W400 هستش .
--------------------------------------------------
محمد میگم منظورت از این ریسیور دیجیتال چیه ؟ یه توضیح کامل بده .
یه سوال دیگه این A650 مثل سری 8 روی خودش کارت شبکه داره ؟

خیر دو تیونره هست و حتی شما میتونی بدون ریسیور تصاویر ماهواره ای رو توش پخش کنی!(یعنی ریسیور دیجیتال هم داره)
تصوير در تصوير چه ربطي به رسيور داره؟!(آخه هردوشونو پشت سر هم نوشتين آدم قاطي ميكنه).من كه متوجه نشدم.ببينم يعني وقتي تصوير در تصوير رو ميزني هم تصوير كانالي كه داري ميبيني و هم تصوير كانال ديگه رو بصورت متحرك نشون ميده؟(منظورم حالت تلويزيونه نه حالت ويدئو)

در ضمن فكر ميكنم منظورتون از تصاوير ماهواره اي امكانات مربوط به digital tv و news و پيشبيني آب وهوا(forecasting) باشه.كه توي ايران وجود نداره!وگرنه اگر اين طور كه شما ميگين بايد قابليت dvb-h داشته باشه كه يكم عجيبه:confused:

آخرین ویرایش:
در ضمن فكر ميكنم منظورتون از تصاوير ماهواره اي امكانات مربوط به digital tv و news و پيشبيني آب وهوا(forecasting) باشه.كه توي ايران وجود نداره!وگرنه اگر اين طور كه شما ميگين بايد قابليت dvb-h داشته باشه كه يكم عجيبه
اگه شما یه بار سمت چپ پایین این تلویزیون رو نگاه کنی علامت DVB رو میبینی که البته قابلیت باز کردن کانالهای کارتی رو نداره و عادی هم هست! (دیگه از تلویزیون بیشتر از اینم انتظار نمیره)
تصوير در تصوير چه ربطي به رسيور داره؟!
مگه من گفتم ربط داره؟:cheesygri
من كه متوجه نشدم.ببينم يعني وقتي تصوير در تصوير رو ميزني هم تصوير كانالي كه داري ميبيني و هم تصوير كانال ديگه رو بصورت متحرك نشون ميده؟(منظورم حالت تلويزيونه نه حالت ويدئو)
بله همین PIP که همه دارن دیگه! یکیرو کوچیک میکنه میندازه یه گوشه!
دو تیونره هم هست گفتم که;)

با سلام
دوست من اگه می خوای واقعا یه lcd خوب داشته باشی به نظرمن w400 رو بگیر
منم رفتم جفتشو دیدم تو نگاهاول سامسونگ بهتر بود چه از لحاظ زیبایی و چه از لحاظ تصویر(بدون hdmi) اما ما سیم hdmi برده بودیم خوش بختانه dvd player ا فروشنده hdmi می خورد با اون امتحان کردیم (با پسرعموم) سونی به نظرمن بهتر بود بعد هم w400 گرفت اما دوست پسر عموم a650 گرفت جایزه هم داشت تو ps3 و بازی mgs4 با سیم hdmi خداییش سونی سر تر بود من برای راهنمیی شما گفتم شما هرکودوک رو که دوستدارید بخرید
با تشکر

دوستان من امروز واسه قیمت پرسیدن رفتم گشتم هم مانیتو دیدم هم tv چون تازه فهمیدم حدود یک ملیون دستم میاد پس بیشتر از 600 نمیتونم بدم با این توضیحات من یه lcd ایکس ویژن 32 اینچ دیدم 600 تومن خوبه؟ تصویر واسه xbox خوب نشون میده؟((البته من فقط واسه x360 نمیخوام اینو بخرم))

منم میخوام LCD بگیرم ولی با صحبت های شما گیج شدم !! بالاخره کدوم ؟؟ :biggrin1::biggrin1:
سامسونگ زمان پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه هست ولی برای سونی من مشخصاتش رو تو سایتش میدیدم ننوشته بود !!!؟!! :eek::confused::confused:
دوما شما ها که رفتین قیمت گرفتین ، قیمت اینا چنده ؟ و چقدر باهم تفاوت داره ؟؟؟ :confused:

منم میخوام LCD بگیرم ولی با صحبت های شما گیج شدم !! بالاخره کدوم ؟؟ :biggrin1::biggrin1:
سامسونگ زمان پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه هست ولی برای سونی من مشخصاتش رو تو سایتش میدیدم ننوشته بود !!!؟!! :eek::confused::confused:
دوما شما ها که رفتین قیمت گرفتین ، قیمت اینا چنده ؟ و چقدر باهم تفاوت داره ؟؟؟ :confused:
دوست عزیز من خودم خیلی وقته که بین این دو تا مدل موندم و تحقیق هم زیاد کردم . که من Samsung A650 رو انتخاب کردم . از نظر قیمت هم A650 با Dvd هدیه 1.049.000 تومان و بدون هدیه 949.000 تومان هستش . Sony W400 هم ایلان یادم نیست چون همه حواسم سمت A650 بود ئلی حول و حوش 1.300.000 تومان بود .

منم میخوام LCD بگیرم ولی با صحبت های شما گیج شدم !! بالاخره کدوم ؟؟
سامسونگ زمان پاسخ دهیش 5 میلی ثانیه هست ولی برای سونی من مشخصاتش رو تو سایتش میدیدم ننوشته بود !!!؟!!
دوما شما ها که رفتین قیمت گرفتین ، قیمت اینا چنده ؟ و چقدر باهم تفاوت داره ؟؟؟
ببینید اصلا w400 قابل مقایسه با A650 نیست!!!!
تنها مدلهایی از سونی که قابل مقایسه با این سوپر تیوی هست سریه X هست که اونا هم همه بالای 2 تومنن!!:eek:
کسانی هم که به زور میگن W400 بهتره دلیلش اینه که هنوز اطلاعات درستی راجب کیفیت ندارن!
مثلا اومده تو w400 یه تصویر 1080p گذاشته بعد تو سامسونگه یه فیلم VCD اینداخته گفتن کیفیت w400 پس بهتره:laughing:
شما برو جمهوری A650 رو یه نیگا بنداز اگه مهو تصویرش نشدی من دیگه اینجا پست نمیدم:p

سلام به همه بچه ها
من میخوام یه مانیتور ترجیحا 24 بگیرم هم برای PC,360,PS3 به خاطر همینم یه چیز خیلی عالی میخوام تو مدلهای sony که گشتم همه Full HD تلویزیون بودن وفقط سری X که تو ایران هست نظرم رو جلب کرد 40 اینچ بود و قیمتشم بالا بود ولی من میخوام حد اکثر 30 اینچ باشه و کیفیت سری X سونی رو هم داشته باشه اگرم تو ایران نباشه مشکلی نیست میتونم بیارم فقط قیمتش خیلی بالا نباشه من تا یک و نیم یک و هفتصد بودجه دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or