تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

سلام عزيزان،
1- من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.

2- موقع خريد اين تلويزيون، بايد چه نكاتي رو رعايت كنم، چياش رو بايد تست كنم؟

3- تو جمهوري فروشگاهي ميشناسين كه قيمت خوب بده و مطمئن باشه؟ (اگه ميشه پيام خصوصي بزنين و تو تاپيك نگين كه تبليغ نشه، مرسي)

تشكر.
این رزولوشن وقتیه که به PC وصلش میکنی ... با 360 هم تو حالت HD تصویر خیلی خوبی میده ... فکر میکنم 1080i هم ساپورت میکنه ...
من که LA26 رو گرفتم پلمشو تو خونه وا کردم ! بنظرم وقتی با گارانتی میگیری نیازی به تست نداره ...

موفق باشی ./

من یه مشکلی دارم مدل TV مون اینه :

مدل TV مون :

رو ضمانت نامه نوشته :

sp-43950HEX

کنار تلویزیون هم نوشته :

sp43R2HEX/hac

سامسونگ 43 اینچ پرو جکشن هست

بالاش نوشته :

HD TV 1080i Ready

اینم عکس از پشت TV جایی که 5 تا جای فیش داره و کابل Component میخوره

http://tak-download.persiangig.ir/Pics/2.JPG

http://tak-download.persiangig.ir/Pics/3.JPG

این فیش هایی که تو ردیف 1 هست ماله دی وی دی من تو ردیف 2 میزنم که الان خالی هست

میبینید بالاش نوشته :

(480i/480p/576i/576p/1080i)

اینجوری که پیداس 1080i رو ساپورت می کنه

حالا من 360 خریدم بهش وصل کردم رفتم تو تنظیمات کنسول Display اونجا رو 480p خودش بود من میخوام بزارمش رو 1080i نمیشه روش که Select میکنم صفحه میره بعد از چند ثانیه میاد ولی هنوز همون 480p هست .

رو 1080i میزنم صفحه که میره به فارسی مینویسه بیرون گستره همچین چیزی مثلا رو 1080p که میزنم مینویسه سیگنال نیست

من با کابل Component خود کنسول هم میزنم رنگا رم درست میزنم

اینم عکس از قسمت های اضافی TV :

http://tak-download.persiangig.ir/Pics/4.JPG

http://tak-download.persiangig.ir/Pics/6.JPG

یه راهنمایی کنید لطفا

آخرین ویرایش:
ببخشید برای من یه سئوالی پیش اومده توی تنظیمات 360 باید رزولیشنو روی 1080i بزارم یا روی 1080p :confused:تلویزیونم فول hd :-"
1080p ديگه، هرچند اگه بازيت اينو نداشته باشه (كه اكثر بازيها ندارن) خود به خود تبديل به 720p يا 1080i ميشه.

1080p ديگه، هرچند اگه بازيت اينو نداشته باشه (كه اكثر بازيها ندارن) خود به خود تبديل به 720p يا 1080i ميشه.
روی 1080p گذاشتم محیط داشبوردم یکم بی کیفیت شده مال همین 1080p یا مربوط به چیز دیگیه ولی بازیو عالی نشون میده

روی 1080p گذاشتم محیط داشبوردم یکم بی کیفیت شده مال همین 1080p یا مربوط به چیز دیگیه ولی بازیو عالی نشون میده
داشبورد نبايد فرق چنداني بكنه، بازيتونم اگه 1080pداشته باشه فرقش رو ميبينين، مثلا Burnout Paradise اينو داره.

سلام
ببخشید یک کمک فوری میخواستم واقعا دیگه هنگ کردم
ما یک تلویزیون سری 6 سامسونگ32 اینچ خریدیم xbox360 من خونه یکی از دوستان بود که اون LGداشت (26 اینچ) امروز که اوردمش خونه و صل کردم به سامسونک به شدت خورد تو زوقم:eek::eek::eek: در صورتی که رو tvدوستم کیفیت خیلی عالی بود(تازه فول اچ دی هم نبود)
مثلا سامسونگ فول اچ دی هست ولی کیفیت خیلی بدی داشت محیط داشبرد و عکس دکمه ها ایکس باک که پایین صفحه هست به بد ترین شکل ممکن بود دورشون یه حالت شترنجی مانند و یه سایه هم از خودشون داده بودن (همه نوشته های داشبود اینجوری بودن)
گفتم یه بازی بزارم شاید تو بازی خوب باشه fifa09 رو که گزاشتم انگار بازی ps2 گزاشتم:eek: لبه های بازیکنها به شدت توند و تیز بود((خلاصه هرچی بگم کم گفتم) رو 720p-1080i-1080p که گزاشتم هم باز هیچ تغییری داده نشد:eek::eek::eek:
میگم ممکنه این tv مشکل فنی داشته باشه و باید بره گارانتی؟؟؟؟؟؟:confused::confused:کسی اینجا این مدل رو داره؟؟ایا مشکل منو داره یا نه؟؟
باور کنید حصابی حالم گرفته شده اگر کسی منو راهنمایی کنه خیلی خیلی ممنونش میشم
منتظر هستم

سلام خدمت دوستان گرامی
میخوام یه پلاسما بخرم که بعد کلی گشت و گذار مارک سامسونگ مدل : 42A410C1رو پسندیدم
البته 42 اینچ و محصول سال 2008 هست
ولی چیزی که یه کم عجیب به نظر میرسه در مورد این محصول اینه که Contrast عجیب 1 به 100000 داره !!! کسی میدونه چرا اینقدر کنتراستش بالاست ؟؟؟
قیمتش هم در حال حاظر 1500000 تومن هست
البته سایر مشخصاتش هم خوبه.
از دوستان میخوام بپرسم اصلاً این مدل مدل خوبی هست ؟ آیا مدل های بهتری هم با امکانات بیشتر در همین رینج قیمت وجود داره که روی اونها فکر کنم ؟؟؟
اصلاً با این اندازه پلاسما بهتره یا ال سی دی ؟ رو پسندیدم
ولی چیزی که یه کم عجیب به نظر میرسه در مورد این محصول اینه که Contrast عجیب 1 به 100000 داره !!! کسی میدونه چرا اینقدر کنتراستش بالاست ؟؟؟
از دوستان میخوام بپرسم اصلاً این مدل مدل خوبی هست ؟ آیا مدل های بهتری هم با امکانات بیشتر در همین رینج قیمت وجود داره که روی اونها فکر کنم ؟؟؟
اصلاً با این اندازه پلاسما بهتره یا ال سی دی؟
بالا ترین کنتراست مال کدوم تلوزیونه وچنده؟

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان گرامی
میخوام یه پلاسما بخرم که بعد کلی گشت و گذار مارک سامسونگ مدل : 42A410C1رو پسندیدم
اصلاً با این اندازه پلاسما بهتره یا ال سی دی ؟ رو پسندیدم
اصلاً با این اندازه پلاسما بهتره یا ال سی دی؟
بالا ترین کنتراست مال کدوم تلوزیونه وچنده؟

دوست عزیز زیاد به بالاترین و پائینترین فکر نکن
من با تجربه و تحقیقاتی که دارم میتونم اینو بهت بگم که پلاسما کلا پیشنهاد نمیشه
مخصوصا برایه گیم
درسته قیمتش و مشخصاتش آدم رو وسوسه میکنه ولی در کل LCD بگیری بهتره
تو mgs4 هم وقتی داره اینستال میکنه تو پیاهمایی که میده یکیش اینه که از پلاسما به
خاطره وجوده burnin استفاده نکنید
منم پلاسما خیلی دوست داشتم مخصوصا به خاطره کنتراسته بالاش و ساپورته رنگ مشکیه واقعی ولی بعد از تحقیقاته زیاد متوجه شدم LCD یه کم گرونتره ولی از خیلی جهات بهتره

سوالی داشتی در خدمتم:love:;)

سلام دوستان
من یه تلویزیون سامسونگ LA26R7 دارم
HDMI داره و تا 1080i رو پشتیبانی می کنه
1-می خواستم ببینم بهترین تنظیمات برای بازی با این تلویزیون چیه؟
2-من با HDMI وصل کردم 360م رو به تلویزیون تا 1080i فعاله روی کدوم بزارم 1080i 720p ؟
3-این Reference Level که در قسمت Display settings 360هست چیه؟به چه درد می خوره؟
3-کسی از بچه ها هست که این مدل تلویزیون رو داشته باشه توی سایت؟

چرا پلاسما؟
اگر طرفدار پانلهای بزرگ هستید و نمیخواید برای تکنولوژیهای بی استفاده و کم استفاده پول بدید و بزرگترین تصویر 720p/1080i رو با حدود 2 تومن داشته باشید LA46S88B رو انتخواب کنید.(البتّه منهای سینمای هدیه سامسرویس در تهران)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or