تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

قابل توجه همه که تو آخرین بررسی LCD TV بازهم ال جی اول شد و سامسونگ دوم سونی سوم و توشیبا چهارم و هیتاچی پنجم و اصلا نامی از پاناسونیک برده نشد!
ولی X.Version به پای این ه نمی رسه ولی هر چی باشه یک LCD هست . حتما می دونید که بازار مشترک هست ولی خر کار هست و هیچ چیش نمی شه. قیمتش هم خوبه!

آخرین ویرایش:
قابل توجه همه که تو آخرین بررسی LCD TV بازهم ال جی اول شد و سامسونگ دوم سونی سوم و توشیبا چهارم و هیتاچی پنجم واصلا نامی از سامسونگ برده نشد!

از چه لحاظ از سامسونگ نامي برده نشد...؟؟؟!!!
----------------------------------------------------
براي 360 تا سقف 2.500.000 چه LCD بگيرم؟...
نظر خودم رو LA40A650I است...

از چه لحاظ از سامسونگ نامي برده نشد...؟؟؟!!!
----------------------------------------------------
براي 360 تا سقف 2.500.000 چه LCD بگيرم؟...
نظر خودم رو LA40A650I است...

آقا شرمنده .. پست رو درست کردم. منظورم پاناسونیک بود!:blushing:
سامسونک کلا تو LCD مانیتور کارش خوب بوده ولی تو LCD TV ال جی هر سال پیش تاز هست... و تمام نو آوری ها برای ال جی هست و شرکت های دیگه سعی دارن با ال جی مقایسه بشن.ال جی به خاطر پشت وانه های قوی و این که کارش بیشتر رو LDC هست هم قیمت کمتری داره هم کارایی بیشتری! اصلا هم به حرف های فروشنده ها گوش نکن چون اون ها اول به منفعت خودشون توجه دارن. و سیاست های شرکت های وادراتی داخلی. و پیشنهاد من فقط ال جی هست... و با این پول می تونی یک 52 اینچ ال جی بگیری که واقعا حال می ده... و اگر ال جی خوب نبود اول نمی شد در ضمن این که باریک ترین و بیشترین زاویه ی دید برای ال جی هست

ممنون از جواباتون جواب nima_rockl هم می دادین بیچاره :smile:
نیما جان این که بالا پایین تصویر تلویزیونت سیاه می شه ماله اینه که تلویزیونت واید اسکرین نیست و هیچ کاریشم نمی شه کرد منکه بزاری رو بزرگ نمایی تصویر که تصویر یکم کش می یاد اگه مشکلی با این قضیه نداری هیمن کارو بکن.

نظرتون راجب این tv hd چیه؟قیمتش خیلی کمه 365 هزار !! لینک
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=79
این قابلیت گیم مد که نوشته یعنی چه!؟؟
1080p ساپورت می کنه؟ چون نوشته وضوح تصویر: 768*1366
من موندم رزولویشن 1900 در 1000 کدوم تی وی اجرا می کنه!!!؟فقط تو این همه تی وی سامسونگ یه 70 اینچش این رزولویشنو ساپرت می کنه که 43 میلیونه:laughing:
اصلا این 1080p منظور چیه؟وضوح تصویره!؟یا منظور از 1080 منظور 1 مگا پیکسله؟اگر منظور 1 مگا پیکسله پس تی وی فول اج دی واسه ایکس 360 زیاده .درست می گم من کاملا نمی فهمم اینا چیه:mad:

x vision سایتی چبزی دارن برای خرید ؟
بهترین و با انصاف ترین فروشگاه برای خرید lcd کجاست ؟
22 اینچ سامسونگ کیفیتش بیشتره یا 19 wide ؟

x vision سایتی چبزی دارن برای خرید ؟
بهترین و با انصاف ترین فروشگاه برای خرید lcd کجاست ؟
22 اینچ سامسونگ کیفیتش بیشتره یا 19 wide ؟

مگه تی وی lcd samsung 22 inch هم داریم!؟؟؟اگه داریم قیمتش چنده بگو ما هم بخریم!!؟
منکه دیروز نمایندگی سامسونگ بودم کمترین اج دی ال سی دیش 32 اینچ بود.اصلا 22 نداره
اگه منظورت 22 اینچ ال سی دی ایکس ویژنه که 4.3 نیست wide هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or