بابا خوبه خودم لینک دادم در مورد تی وی 365 تومنیه من فکر کردم شما تو فروشگاهی نمایندگی جایی دیدی به احتمال زیاد اون لینکو خوندی که نمی دونم تو کدوم تاپیک بود یا همین تاپیک بعد همون چیزی که من گفتمو می یای به من جواب می دین. کلا این چند تا پست اخر که خوندم سنگین تره اصلا اینجا لاقل تو این تاپیک 100 صفحه ای دیگه چیزی نپرسم مث قضیه کابل وی جی ای می شه که من اگه می دونستم avi می خوره به 360 اون کابلو نمی خریدم یه avi می گرفتم (اطلاعات غلطی که بعضی ها می دن باعث می شه دیگه)
کلا اگه چیزی نمی دونین پست ندین مگه مجبورین جواب بدین هی تعداد پست بره بالا که چی !؟تو تی وی باتون مصاحبه کنن به عنوان پستر بازی سنتر رکورد زدین 2 سال عضوم 300 تا پست دادم بیچاره مدیرا که هر سری باید تذکر بدن در ضمن فینگلیش هم تایپ نکنین تبلیغ سایت هم نکینین
من بهت پیشنهاد میکنم سامسونگ سری 6 برداری(40اینچ)
من تا قبل از اومدن سری 6 سامسونگ خیلی از کیفیت سونی خوشم میومد و اونو تک میدونستم اما کیفیت سامسونگ های جدید با سونی برابری میکنه من از نزدیک تفاوت رو در سری جدید دیدم در ضمن قیمتش هم مناسب تر هست
بچه ها نظرتن درباره ایکس ویژن 32 اینچ چیه قیمتش 800 تومنه نسبت به پولی که میدیم می ارزه؟
یکی از بچه ها میخواد دست دومش رو از یه کلوپ بخره 500 تومن ... می ارزه
سوال آخر:برای بازی با ایکس باکس کدوم رو پیشنهاد میکنی
ایکس ویژن 32 اینچ
مانیتور 2032 مدل سامسونگ
r81 samsung
خیلی ممنون
قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!! و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد
من یه کابل HDMI To DVI گرفتم.... میزنم به 360م صداش رو چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
من همین دیشب T1900 خریدم! با PS3 که حرف نداره!!! با 360 رو نمیدونم چون هنوز صداش رو نزدم....
==============
همین حالا متصلش کردم ولی مشکلم با صداس........... کیفیت از HDTV هم بهتره....
سلام عزيزان،
1- من ميخوام اين LA22S81 رو بگيرم، فقط مشكل اين بود كه ديدم رزولوشنش 1366x768 هستش، آيا من360 xbox رو بزنم بهش، تصوير Upscale ميشه؟ چون انگار روزلوشن استانداردي نيست.
2- موقع خريد اين تلويزيون، بايد چه نكاتي رو رعايت كنم، چياش رو بايد تست كنم؟
3- تو جمهوري فروشگاهي ميشناسين كه قيمت خوب بده و مطمئن باشه؟ (اگه ميشه پيام خصوصي بزنين و تو تاپيك نگين كه تبليغ نشه، مرسي)