تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

یکم بیشتر راهنمایی کنید.
یه hd-tv که 1080p رو ساپرت کنه قیمتشم یکو 300-400 باشه.میگم تو بانه و مریوان خیلی قیمت ها ارزونه.من خودم تو جوانرود یه lg 40 دیدم کنتراست 30000 و full hd که می گفت یکو800.
ایول دیگه یعنی ما این همه نوشتیم قصه حسین کرد بود

الان سامسونگ یه Tv جدید داده که تلوزیون هم تبلیغ میکنه به نظر من عالیه قیمتش هم یکو
290 فکر کنم باشه
این هم مشخصاتش
اگه با 32 های دیگه مقایسه کنی میبینی که بالاتر از بیشترشونه
در کل از نظر من خیلی توپه
اما توپ تر از این 40 اینچشه که 2 و نیم قیمتشه و بهترین 40 اینچه از نظر من ( انشالله اگه بشه و خدا بخواد می خوام بخرم :cheesygri)

آخرین ویرایش:
اين قضيه كنتراست يه كلك تبليغاتيه، اون 2000 تا كنتراست بيشتر (!) به صورت دايناميك هست و نه استاتيك، شما ميتوني ادعا كني كه كنتراستت 2000000000 هم بيشتره ولي دفترچه رو ميخوني نوشته در حالات خاص كه تو آزمايشگاه ما بوده، اين كنتراست رو گرفيتم، حالا برو يقيه بگير.

پس دنبال مقايسه كنتراست استاتيك باش كه زياد دوست ندارن بگن چنده چون عدد پايينيه در مقابل دايناميك ولي در عوض Sad but True هست و معيار درستي براي مقايسه.

درمورد اینکه ساخت ایرانه قبلا بحث شده بود تو تاپیک ... ببین اینا تمام قطعاتش ماله کره هست ولی اینجا جمش میکنن ایرانم تا 123 سال دیگه نمیتونه پنل LCD تولید کنه !! :biggrin1: اینطوریم که من از نمایندگیشون شنیدم واسه اینکه گمرک روش نداره قیمتاش از کره ایه کمتره و الا چیزی کم نداره ...

بنظر من سمسونگو بگیر چون از LG سرتره :biggrin1: امتحانشم پیش من پس داده !! :biggrin1:

من تو سایت های خارجی و همچنین سایت های اصلی این دو شرکت که رفتم همه یک مشخصات رو دادن من یکی از دوستام ال جی 26 رو داره ولی متاستفانه من نتونستم سامسونگ رو از نزدیک مقایسه کنم
تو همه تایپیک ها سامسونگ رو زده(کنتراست 3هزار)که این جدیدش که اومده افسایش کنتراست داره که باز برای خریدش من نمیدونم باید چطوری بفهمم که این همون جدیده هست که کنتراستش بالاست یا اون قدیمیه
دیروز تو جمهوری از یک مغازه دار که پرسیدم گفت کنتراست 7 هزار هست سامسونگ
اما ال جی 7r فقط یک مدل داره و اون هم کنتراستش 10 هزار هست
شاید تو این مدل 26 اینچ بهترین انتخاب بین سامسنگ و ال جی همین ال جی باشه هم کنتراست بالا تر داره هم زمان پاسخ گویی تصویرش کمتر هست باری ال جی 5ms هست و برای سامسونگ 8ms
من فکر میکنم تو بقیه سایز ها ممکنه سامسونگ انتخاب بهتری باشه و کیفیت بهتری داشته باشه اما متاستفانه 26 اینچش.......
میخواستم بدونم نظر شما هم با من یکی هست یا فکر میکنید 26 سامسونگ بهتره؟؟؟؟؟!!!!!((چون خودم سامسونگ رو از نزدیک مقایسه نکردم نمیتونم با اطمینان بگم.ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنید))
این هم لینک مشخصاتLG 26LC7R
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037586,40643420p,00.htm
این هم لینک مشخصاتSamsung LA26R71B
http://asia.cnet.com/reviews/home_av/tvs/0,39037586,39251283p,00.htm
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=33

آخرین ویرایش:
با سلام :cheesygri
دو تا سوال كوچيك داشتم .
من تا چند وقت ديگه مي خوام يه ال سي دي بگيرم . انتخابش رو هم كردم . ولي مشكل اينجاست كه من شهرستانم و نمي تونم حضوري برم و از تهران بخرم . اينه كه اگه ميشه آدرس نمايندگي مركزي سامسونگ و تلفونشو برام بزاريد ضمن اينكه من نمي دونم براي خريد مطمئن هست يا نه . اگه ميشه راهنمايي كنيد . (من مي خوام پول رو براش بفرستم تا برام پستش كنه ) .
سوال دوم اينكه : من يه كابل كامپوننت مي خوام كه يه چيزي حدود 15 متر بلنديش باشه . اگه بخوام كه كابلو بلندش كنم با اين كابلهاي معمولي جواب ميده . اگه جواب نميده جايي رو ميشناسيد كه كابلو به اين اندازه بلند كنه و بفرسته . ببخشيد كه زياد شد و خيلي اماتوري بود . پيشاپيش خيلي ممنون از راهنمايي شما .:love:

سلام.
ما یک تلویزیون 42 اینچ پاناسونیک داریم که روش نوشته HDوتا 1080p هم ساپورت می کنه می خواستم بدونم این تلویزیون مناسب بازی با Xbox360هست یا خیر؟

با سلام :cheesygri
دو تا سوال كوچيك داشتم .
من تا چند وقت ديگه مي خوام يه ال سي دي بگيرم . انتخابش رو هم كردم . ولي مشكل اينجاست كه من شهرستانم و نمي تونم حضوري برم و از تهران بخرم . اينه كه اگه ميشه آدرس نمايندگي مركزي سامسونگ و تلفونشو برام بزاريد ضمن اينكه من نمي دونم براي خريد مطمئن هست يا نه . اگه ميشه راهنمايي كنيد . (من مي خوام پول رو براش بفرستم تا برام پستش كنه ) .
سوال دوم اينكه : من يه كابل كامپوننت مي خوام كه يه چيزي حدود 15 متر بلنديش باشه . اگه بخوام كه كابلو بلندش كنم با اين كابلهاي معمولي جواب ميده . اگه جواب نميده جايي رو ميشناسيد كه كابلو به اين اندازه بلند كنه و بفرسته . ببخشيد كه زياد شد و خيلي اماتوري بود . پيشاپيش خيلي ممنون از راهنمايي شما .:love:

تو شهرتون باید نمایندگی سامسونگ باشه . از همونجا بگیری بهتره به دردسرش نمی ارزه از تهرون بگیری !!
کامپوننت 15 متری :eek:من ندیدم! توی نمایندگی سامسونگ دیدم کامپوننتاشونو 20 متر کشیده بودن ازین سر تا اونسره دکونشون !! حالا چیجوری نمیدونم فقط سرش ملوم بود :biggrin1:ولی این سایز باید گرون باشه !!

سلام.
ما یک تلویزیون 42 اینچ پاناسونیک داریم که روش نوشته HDوتا 1080p هم ساپورت می کنه می خواستم بدونم این تلویزیون مناسب بازی با Xbox360هست یا خیر؟

بله ... چرا که نه ؟! :p

با سلام:

من سامسونگ سری 5 گرفتم 40 اینچ هم هست کنتراست 30000.1 می باشد.قیمت 2.140.000 بود و یک میز 380.000 خلاصه با دستگاه پی اس 3 و چند تا بازی 3 میلیون شد.

من برند سامسونگ رو تایید می کنم توی همه چی تکه.البته اول سونی بعد سامسونگ
اتفاقآ ال سی دی سونی هم سری ایکس 40 اینچ کنتراست 30000.1 قیمتش 2.750.000 بود.ولی من سامسونگ گرفتم . بی مایه........چییییییییییییییی همونی که گفتی

با سلام:

من سامسونگ سری 5 گرفتم 40 اینچ هم هست کنتراست 30000.1 می باشد.قیمت 2.140.000 بود و یک میز 380.000 خلاصه با دستگاه پی اس 3 و چند تا بازی 3 میلیون شد.

من برند سامسونگ رو تایید می کنم توی همه چی تکه.البته اول سونی بعد سامسونگ
اتفاقآ ال سی دی سونی هم سری ایکس 40 اینچ کنتراست 30000.1 قیمتش 2.750.000 بود.ولی من سامسونگ گرفتم . بی مایه........چییییییییییییییی همونی که گفتی
ببخشید. اینجا تلویزیون مناسب برای XBOX360 نه ps3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or