test84
کاربر سایت
می شه یکم در مورد این مدل توضیح بدید؟اصلا مال چه شرکتیه؟منظورم این که سونی یا سامسونگ یا...همه خوب ميگن در مورد LA22S81B ولي من دودلم هنوز.
این مدل 22 اینچه 365 تومن قیمت و full hd هم نیست و سامسونگهمی شه یکم در مورد این مدل توضیح بدید؟اصلا مال چه شرکتیه؟منظورم این که سونی یا سامسونگ یا...
1080p رو ساپرت می کنه؟چند اینچه؟
یکم بیشتر راهنمایی کنید.
یه hd-tv که 1080p رو ساپرت کنه قیمتشم یکو 300-400 باشه.میگم تو بانه و مریوان خیلی قیمت ها ارزونه.من خودم تو جوانرود یه lg 40 دیدم کنتراست 30000 و full hd که می گفت یکو800.ایول دیگه یعنی ما این همه نوشتیم قصه حسین کرد بود
الان سامسونگ یه Tv جدید داده که تلوزیون هم تبلیغ میکنه به نظر من عالیه قیمتش هم یکو
290 فکر کنم باشه
این هم مشخصاتش
اگه با 32 های دیگه مقایسه کنی میبینی که بالاتر از بیشترشونه
در کل از نظر من خیلی توپه
اما توپ تر از این 40 اینچشه که 2 و نیم قیمتشه و بهترین 40 اینچه از نظر من ( انشالله اگه بشه و خدا بخواد می خوام بخرم :cheesygri)
اين قضيه كنتراست يه كلك تبليغاتيه، اون 2000 تا كنتراست بيشتر (!) به صورت دايناميك هست و نه استاتيك، شما ميتوني ادعا كني كه كنتراستت 2000000000 هم بيشتره ولي دفترچه رو ميخوني نوشته در حالات خاص كه تو آزمايشگاه ما بوده، اين كنتراست رو گرفيتم، حالا برو يقيه بگير.
پس دنبال مقايسه كنتراست استاتيك باش كه زياد دوست ندارن بگن چنده چون عدد پايينيه در مقابل دايناميك ولي در عوض Sad but True هست و معيار درستي براي مقايسه.
درمورد اینکه ساخت ایرانه قبلا بحث شده بود تو تاپیک ... ببین اینا تمام قطعاتش ماله کره هست ولی اینجا جمش میکنن ایرانم تا 123 سال دیگه نمیتونه پنل LCD تولید کنه !! :biggrin1: اینطوریم که من از نمایندگیشون شنیدم واسه اینکه گمرک روش نداره قیمتاش از کره ایه کمتره و الا چیزی کم نداره ...
بنظر من سمسونگو بگیر چون از LG سرتره :biggrin1: امتحانشم پیش من پس داده !! :biggrin1:
اگه LCD-TV میخای فکر میکنم ارزونترین samsung LA22S81B باشه که 360 یا کمتر :biggrin1: قیمتشه !با 200 تومن چیزی نمیشه خرید !؟
با سلام :cheesygri
دو تا سوال كوچيك داشتم .
من تا چند وقت ديگه مي خوام يه ال سي دي بگيرم . انتخابش رو هم كردم . ولي مشكل اينجاست كه من شهرستانم و نمي تونم حضوري برم و از تهران بخرم . اينه كه اگه ميشه آدرس نمايندگي مركزي سامسونگ و تلفونشو برام بزاريد ضمن اينكه من نمي دونم براي خريد مطمئن هست يا نه . اگه ميشه راهنمايي كنيد . (من مي خوام پول رو براش بفرستم تا برام پستش كنه ) .
سوال دوم اينكه : من يه كابل كامپوننت مي خوام كه يه چيزي حدود 15 متر بلنديش باشه . اگه بخوام كه كابلو بلندش كنم با اين كابلهاي معمولي جواب ميده . اگه جواب نميده جايي رو ميشناسيد كه كابلو به اين اندازه بلند كنه و بفرسته . ببخشيد كه زياد شد و خيلي اماتوري بود . پيشاپيش خيلي ممنون از راهنمايي شما .
سلام.
ما یک تلویزیون 42 اینچ پاناسونیک داریم که روش نوشته HDوتا 1080p هم ساپورت می کنه می خواستم بدونم این تلویزیون مناسب بازی با Xbox360هست یا خیر؟
ببخشید. اینجا تلویزیون مناسب برای XBOX360 نه ps3.با سلام:
من سامسونگ سری 5 گرفتم 40 اینچ هم هست کنتراست 30000.1 می باشد.قیمت 2.140.000 بود و یک میز 380.000 خلاصه با دستگاه پی اس 3 و چند تا بازی 3 میلیون شد.
من برند سامسونگ رو تایید می کنم توی همه چی تکه.البته اول سونی بعد سامسونگ
اتفاقآ ال سی دی سونی هم سری ایکس 40 اینچ کنتراست 30000.1 قیمتش 2.750.000 بود.ولی من سامسونگ گرفتم . بی مایه........چییییییییییییییی همونی که گفتی
روش استفاده بهینه از X360 با مانیتورسلام
مي خواستم ببينم من با 300 تومن مي تونم يه مانيتور LCD وايد بگيرم كه به درد 360 هم بخوره؟؟
اگه مي شه لينك سايت هم بديد
خيلي ممنون