والا حقیقش زیاد از 22 اینچ و 26 سر درنمیارم.. ولی یک دونه سامسونگ دیدم که فکر کنم 26 بود کیفیتش خیلی خوب بود و مدلش رو یادم نیستدوست عزیزم.. از راهنماییت ممنونم...
من 32 اینچ نمی خوام. چون مناسب اتاقم نیست. می خوام حتما یا 22 باشه یا 26.. میشه بیشتر راهنماییم کنی ؟ جدا از اینا نمی خوام 700 تومن مایه بذارم... در حد 400-500 تومن کافیه..
بازم ازت ممنونم..:smile:
دیگه مانیتور بالای 22 اینچ ارزش نداره و اصلا خیلی تصویرش بد میشه.. بعد این TV های که میبینی مانیتور هم میشن .. اصلا کیفیتشون در حد مانیتور جدا نیست..پشت سر همین سوال سرنوشت !
1 - یه 26 اینچ به درد مانیتور میخوره ؟
مثلا هم بازی و هم کار با کامپیوتر ؟ میشه ازش به عنوان مانیتور هم استفاده کرد ؟
یه چند تا سوال دیگه !
2 - فرق i با p چیه ؟ مثلا 1080iبا 1080p چه فرقی دارن ؟
3 - و اینکه تو این دو مدل کدومو پیشنهاد میدین ؟
LA26A450
LA26R71BX
4 - و یا پیشنهاد دیگه ای دارید برای 26 اینچ همین حدود قیمت ؟
مرسی ...
به نظر من 2794 ال جی مناسب شماست هم تیوی وهم مانیتور قیمتشم 540000 هست وfull hdدوست عزیزم.. از راهنماییت ممنونم...
من 32 اینچ نمی خوام. چون مناسب اتاقم نیست. می خوام حتما یا 22 باشه یا 26.. میشه بیشتر راهنماییم کنی ؟ جدا از اینا نمی خوام 700 تومن مایه بذارم... در حد 400-500 تومن کافیه..
بازم ازت ممنونم..:smile:
سلامسلام
از بین LCD های براویا سونی کدوم رو پیشنهاد میکنین؟!
من مشخصات یه سریشون از سری W دیدم با سری X ش که جدیدتره یکی بود!! میخواستم بدونم مزیت X ها چیه؟!
پشت سر همین سوال سرنوشت !
1 - یه 26 اینچ به درد مانیتور میخوره ؟
مثلا هم بازی و هم کار با کامپیوتر ؟ میشه ازش به عنوان مانیتور هم استفاده کرد ؟
یه چند تا سوال دیگه !
2 - فرق i با p چیه ؟ مثلا 1080iبا 1080p چه فرقی دارن ؟
3 - و اینکه تو این دو مدل کدومو پیشنهاد میدین ؟
LA26A450
LA26R71BX
4 - و یا پیشنهاد دیگه ای دارید برای 26 اینچ همین حدود قیمت ؟
مرسی ...
... من گرافیکم 8600 هست و دو تا خروجی dvi داره ! بازم کیفیت خوبی نمیشه گرفت ؟
چون احتمال داره یه ps3 هم بگیرم میخوام tv که بعدها میگیرم دو تا hdmi داشته باشه که یکی واسه ps3 و یکی هم 360 ! و البته ورودی pc یادمون نره :d ! ...
... می خوام بدونم که فرق تلوزیون HD با Full HD چیه ؟
آیا این تلوزیون های ورودی HD دارن ؟ ...