تلویزیون مناسب hd برای xbox 360

دوستان میشه یه اطلاعات کلی در مورد تلوزیون های hd بدین ؟
من یه 7-8-10 تا پیج رو رفتم عقب اما نتونستم به این سوالام برسم...

1. اولا می خوام بدونم که فرق تلوزیون HD با Full HD چیه ؟
2. آیا این تلوزیون های ورودی HD دارن ؟
3. میشه یه تلوزیون HD مناسب برا 360 معرفی کنین ؟ می خوام دیواری باشه. اگه یه چند تا عکس بذارین واقعا ممنون میشم.
4. می خوام 22 اینچ یا 26 اینچ باشه...
5. ممنونم.

1- خوب رزولیشن Full HD ها بیشتر از HD هست.. مثلا TV Full HD تا 1080P ساپورت میکنه ولی HD تا 1080I بیشتر تصور نمیده..

البته فرق زیادی نمیکنند یعنی تو TV های کوچیک زیاد فرقشون احساس نمیشه و باید TV 40 به بالا باشه..

2- خوب معلومه که دارن

3- مدل های سامسونگ کیفیتشون خوب هست هم قیمت البته نه 22 اینچ بیشتر رویه 32 تمرکز کن..

4 - مدل های 32A550 و 32A650 سامسونگ حرف ندارن..

من خودم شخصا یک TV ایکسویژن دارم که تا 1080I ازش تصور میگرم که خیلیم راضی هستم خریدمش 700 تومن
ولی این مدل ها سامسونگ گرونتر از این حرفاست..

5. وظیفه ست

دوست عزیزم.. از راهنماییت ممنونم...
من 32 اینچ نمی خوام. چون مناسب اتاقم نیست. می خوام حتما یا 22 باشه یا 26.. میشه بیشتر راهنماییم کنی ؟ جدا از اینا نمی خوام 700 تومن مایه بذارم... در حد 400-500 تومن کافیه..
بازم ازت ممنونم..:smile:

پشت سر همین سوال سرنوشت !
1 - یه 26 اینچ به درد مانیتور میخوره ؟
مثلا هم بازی و هم کار با کامپیوتر ؟ میشه ازش به عنوان مانیتور هم استفاده کرد ؟

یه چند تا سوال دیگه !
2 - فرق i با p چیه ؟ مثلا 1080iبا 1080p چه فرقی دارن ؟

3 - و اینکه تو این دو مدل کدومو پیشنهاد میدین ؟
LA26A450
LA26R71BX
4 - و یا پیشنهاد دیگه ای دارید برای 26 اینچ همین حدود قیمت ؟

مرسی ...

آخرین ویرایش:
من 32 اینچ نمی خوام. چون مناسب اتاقم نیست. می خوام حتما یا 22 باشه یا 26.. میشه بیشتر راهنماییم کنی ؟ جدا از اینا نمی خوام 700 تومن مایه بذارم... در حد 400-500 تومن کافیه..
والا حقیقش زیاد از 22 اینچ و 26 سر درنمیارم.. ولی یک دونه سامسونگ دیدم که فکر کنم 26 بود کیفیتش خیلی خوب بود و مدلش رو یادم نیست
من خودم 32 رو برای اتاقم استفاده میکنم.. درسته یکمی بزگه ولی خوب چه میشه کرد.. چرا مانیتور نمی خری..؟

یه چند تا سوال دیگه !

LA26A450
LA26R71BX

مرسی ...
دیگه مانیتور بالای 22 اینچ ارزش نداره و اصلا خیلی تصویرش بد میشه.. بعد این TV های که میبینی مانیتور هم میشن .. اصلا کیفیتشون در حد مانیتور جدا نیست..

2- خوب وضوح و کیفیت تصویر تو 1080P بیشتره .. ولی اونطور که گفتم تو TV های اینچ پایین زیاد فرقشون معلوم نیست.

3- فرق خاصی ندارن ولی مدل اولی بهتر هست..

آخرین ویرایش:
کمک...کمک...کمک

سلام بچه ها:hide:
من یه سوال داشتم:confused:
البته سوال که نمیشه بهش گفت...یه چیزی همین طوری پروندم:blushing:
یه lcd که توش گرافیک بازیهای xb360 زاقارت نباشه و قیمتش هم از300 بالا تر نباشه:sick:
نخندینا من هیچ اطلاعاتی از این موضوع ندارم:-"
اگه هست مشخصاتش رو برام pm بدین(لطفا):biggrin1:
ممنون:thanks:
بای بای:bye:

به نظر من 2794 ال جی مناسب شماست هم تیوی وهم مانیتور قیمتشم 540000 هست وfull hd

http://maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1024&ID=128

سلام
از بین LCD های براویا سونی کدوم رو پیشنهاد میکنین؟!

من مشخصات یه سریشون از سری W دیدم با سری X ش که جدیدتره یکی بود!! میخواستم بدونم مزیت X ها چیه؟!

سلام
از بین LCD های براویا سونی کدوم رو پیشنهاد میکنین؟!

من مشخصات یه سریشون از سری W دیدم با سری X ش که جدیدتره یکی بود!! میخواستم بدونم مزیت X ها چیه؟!
سلام

بودجه، کاربرد، انواع محصولات بهمراه قیمتِ در دسترستون، فاصله از نمایشگر، درگاههای مورد نیاز و وجود یا عدم لزوم امکاناتی نظیر پایه دیواری الکترونیکی را نیز بیان کنید.

یه چند تا سوال دیگه !

LA26A450
LA26R71BX

مرسی ...

سلام

اگر می خوای خروجی مناسب از هر دو بگیری، میتونی نمایشگر الجی پیام 1584 رو انتخواب کنی(چرا که احتمالاً خشاب گرافیک شما فاقد درگاه اِچ دی اِم آی هست).
بستگی به بازی های رایانه شخصی هم داره، اگر پائین تر از 4830 هست (و در صورت نبود درگاه اِچ دی اِم آی، مبدّل لازم خواهی بود)، بیشتر اوقات مورد اولی که گفتین قابل توصیه هست.

ضمناً این محصول الجی _بهمراه گیرنده تلویزیون_ بعلاوه 2494 هموطن کره ایش رو به انتخواب های مناسب قطع تصویر 16:9 رو اظافه کنید.

آخرین ویرایش:
ممنون !
من گرافیکم 8600 هست و دو تا خروجی dvi داره ! بازم کیفیت خوبی نمیشه گرفت ؟

چون احتمال داره یه ps3 هم بگیرم میخوام tv که بعدها میگیرم دو تا hdmi داشته باشه که یکی واسه ps3 و یکی هم 360 ! و البته ورودی pc یادمون نره :d !

نمیخوام از 26 هم بیشتر باشه !
اون مدلی که شما معرفی کردید مانیتور بود ؟ مشخصاتشو میشه بگید و حدود قیمتشو ؟

مرسی و بازم ممنون ...

... من گرافیکم 8600 هست و دو تا خروجی dvi داره ! بازم کیفیت خوبی نمیشه گرفت ؟

چون احتمال داره یه ps3 هم بگیرم میخوام tv که بعدها میگیرم دو تا hdmi داشته باشه که یکی واسه ps3 و یکی هم 360 ! و البته ورودی pc یادمون نره :d ! ...

شما ببین بازی هایی که قراره با رایانه انجام بدی در وضوح 1080پی یا 1200 چه خروجی دارند، برای خیلی از بازیهای اول شخص جدید کارت های 4870 رادئون به بالا توصیه می شه. وضوح پائین تر _مثل سام سرویس 450_ نیاز پردازشی کمتری خواهد داشت* و اگر قرار باشه به کارت فعلیتون وصل بشه بهتره تبدیل دی وی آی-اِچ دی اِم آی(یا رابط اون در صورت نبود رابط دی وی آی) برای این محصول _مجهّز به سه اِچ دی اِم آی_ تهیّه کنید. اگر قصد خرید نمایشگر 27 اینچی الجی ،به همراه دو درگاه اِچ دی اِم آی، را داشتید نیازی به تبدیل نخواهد بود.
2494 هموطن کره ای اون برای انتخواب های فقط رایانه مناسب تر است.

*

این راه حل هم از گزینه های محتمل برای تصاویری با وضوح بالاتر به واسطه سه یا تعداد فردی کنسول یکسان، با بودجه ای بالاتر است.

*و نسبت به نمایشگر الجی پاسخگویی بالاتری دارد _کند تر.

... می خوام بدونم که فرق تلوزیون HD با Full HD چیه ؟
آیا این تلوزیون های ورودی HD دارن ؟ ...

سلام

وضوح بالای کامل(فول اچ دی) نوعی از وضوح بالاست و معادل 1080×1920 نقطه هست.

تقریباً همه نمایشگرهای تخت رو میزی امکان پخش تصاویر وضوح بالا را دارند و ورودی هایی نیز برای این وضوح تعبیه شده.

اظافه می شود که وضوح 1080آی و پی یکسان است و حجم اطّلاعات دومی دو برابر است و خروجی بهتری دارد با عنایت به اینکه نمایشگرهایی که تنها قادر به نمایش 1080آی هستند، این عمل را بخوبی انجام نمی دهند.

آخرین ویرایش:
ببینید !
من با pc بازی نمیکنم !
فقط واسه کارای معمولی !
فیلم دیدن ! کلا هر چی غیر از بازی !
واسه بازی 360 و پلی 3 کافیه ! حالا با این احوالات چی پیشنهاد میدین ؟

ممنون ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or