SOL!D 5NAK3
کاربر سایت
سلام.من یهlcd -braviaمدلklv-40w-400a گرفتم . چطوره بدرد بازی میخوره . چون رو بقلش game modeننوشته میگم ها.اخه من فقط برا بازی نگرفتم
ببینید !
من با pc بازی نمیکنم !
فقط واسه کارای معمولی !
فیلم دیدن ! کلا هر چی غیر از بازی !
واسه بازی 360 و پلی 3 کافیه ! حالا با این احوالات چی پیشنهاد میدین ؟
ممنون ...
... یهlcd -braviaمدلklv-40w-400a گرفتم. چطوره ...
سلام
بودجه، کاربرد، انواع محصولات بهمراه قیمتِ در دسترستون، فاصله از نمایشگر، درگاههای مورد نیاز و وجود یا عدم لزوم امکاناتی نظیر پایه دیواری الکترونیکی را نیز بیان کنید.
ممنونم ازت.به نظر من 2794 ال جی مناسب شماست هم تیوی وهم مانیتور قیمتشم 540000 هست وfull hd
http://maadiran.com/Persian/Products...ht=1024&ID=128
دوست عزیزم از راهنماییت ممنونم..سلام
وضوح بالای کامل(فول اچ دی) نوعی از وضوح بالاست و معادل 1080×1920 نقطه هست.
تقریباً همه نمایشگرهای تخت رو میزی امکان پخش تصاویر وضوح بالا را دارند و ورودی هایی نیز برای این وضوح تعبیه شده.
اظافه می شود که وضوح 1080آی و پی یکسان است و حجم اطّلاعات دومی دو برابر است و خروجی بهتری دارد با عنایت به اینکه نمایشگرهایی که تنها قادر به نمایش 1080آی هستند، این عمل را بخوبی انجام نمی دهند.
سلام
گلدیران 707 گزینه قابل قبول و سام سرویس 750 گزینه ایده آلیه(اگر کف منعکس کننده نباشه بیشتر توصیه میشه)، ببین با چِل اینچ در این فاصله مشگلی نداری؟ احتمالاً چند ماه دیگه اُفت قابل توجهی خواهد داشت.
اگر چند ماه صبر کنی شاید بتونی 780 _دارای نور پشت زمینه اِل ای دی_ رو تهیّه کنی.
... یه مورد دیگه اونم اینکه من تلوزیونی می خوام که بتونم آویزونش کنم نه اینکه روی میز بذارمش.. با این اوصاف می تونی یه چیز خوب و ایده آل مخصوص 360 معرفی کنی ...
سلام
گلدیران 707 گزینه قابل قبول و سام سرویس 750 گزینه ایده آلیه(اگر کف منعکس کننده نباشه بیشتر توصیه میشه)، ببین با چِل اینچ در این فاصله مشگلی نداری؟ احتمالاً چند ماه دیگه اُفت قابل توجهی خواهد داشت.
اگر چند ماه صبر کنی شاید بتونی 780 _دارای نور پشت زمینه اِل ای دی_ رو تهیّه کنی.
با سلام
نمایشگر رایانه 16:9 سراغ ندارم که متصل به دیوار بشه(براکت)[یافتی بگیر]، پس اگر فقط واسه 20-25 اینچ می خوای به دیوار هم وصل بشه[!] غیر از تلویزیون های 450 سامسرویس گزینه ای نمی شناسم، تنها دو گزینه 16:10 یکی الجی 228دبِلیو اِی و دیگری گزینه ای با قیمت مناسب_ اِی اُ سی 2230_، و در صورتی که کار با رایانه و محتوای وضوح بالا بر بازی کنسول ترجیح دارد، انتخواب قابل قبولیست(با این وجود گاهاً در مقابل نقد های خوب پاسخگویی آن را برای بازی رقابتی نمی دانند; با این حال اینجانب به انتخوابهای فعلی آنها که ساخت هند هستند خوشبینم) و اگر حتماً میخوای مستقل از رایانه هم باشه میتونی گیرنده ای مخصوص نمایشگر واسش تهیه کنی یا روی نمایشگر الجی فکر کنی.
اگر میخوای با رایانه همزمان کار کنی و تلویزیون رو انتخواب کردی بهتره یه تبدیل هم بگیری.
بدون شک با بودجه 3تومن 40X350 البته باید یه خورده اضافه کنی پولتو. ممکنه تا 2-3 هفته دیگه که X450 اومد تو بازار قیمت X350 کاهش پیدا کنهاز بین سونی ها چی پیشنهاد میکنی؟!
با بودجه 1.5 میشه از سامسونگ 32A650 و از سونی 32W400 گرفتبی زحمت یه 32 اینچ سامسونگ معرفی کنید.(بهترین مدل)
xbox 360خوشگل ساپورت کنه.
بودجه 1.5 ملیون ت.
ببین امین من خودم A650 سام دارم 40 اینچ خیلی راضیم(باید بگم بهترینه ) و داییم هم X350 سونی داره رفتم 360 رو مقایسه کردم رو این 2تا Tv (با FIFA09 ) خود داییم اعتراف کرد که رو سامسونگ یه چیز دیگست کیفیت تصویر و شفافیتاز بین سونی ها چی پیشنهاد میکنی؟!
البته تا وقتی غولی مثل A650 با این قیمت مناسب و کیفیت به این توپی هست خرید X350 کمی غیر معقول هست ولی خوب هر جور سلیقه دوستان هستبدون شک با بودجه 3تومن 40X350 البته باید یه خورده اضافه کنی پولتو. ممکنه تا 2-3 هفته دیگه که X450 اومد تو بازار قیمت X350 کاهش پیدا کنه