djmoslemok
کاربر سایت
a650 خوبه ولی بهترین lcd tv 32 اینچ که در ایران میشه پیدا کرد 32w400 سونی هست البتهسلام دوستان.
من ميخوام يه ال سي دي 32 اينچ بگيرم ولي دقيقا نميدونم كدوم بهتره. A650 سامسونگو تو سام سرويس ديدم خوشم اومد ولي ميگن سوني بهتره.
به نظر شما كدومو بگيرم؟!
A650 قيمتش چنده؟ A750 هم شنيدم اومده، اون قيمتش چنده؟ چند مدل خوب از سوني هم معرفي كنيد. (با قيمت)
ممنون.
من هفته ي پيش LA22S81B رو خريدم،دو مدل داره كه يكيش وطنيه يكيم براي اونور آبه !سلام
دوستان نظر شون درباره این دوتا مدل سامسونگ چیه ؟ LA22A450 و LA22S81B و اینکه اینا ساخته ایران هست ؟
راستی من بیشتر برای بازی با 360 و ps3 میخوام ! :biggrin1:
مرسی دوست عزیز از پاسخی که دادی ولی از کجا میشه فهمید که ایرانی هست یا خارجی ؟ (اخه من خاطره بدی از این مانیتور های سام دارم )
من هفته ي پيش [URL="http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=6&products_id=79"]LA22S81B رو خريدم،دو مدل داره كه يكيش وطنيه يكيم براي اونور آبه !
ايرانيش رو 340 ميدن و اون يكيش 376 !
البته منم مطمئنا خارجيشو خريدم.HDMI ميخوره و البته LCD-TV هم است.
با توجه به كنتراست بالاش 1.30000 و ابعاد نسبتا كوچيكش خيلي كيفيت بالايي داره.
از نمايندگي مطمئن - پنل و قيمت ميشه فهميد.مرسی دوست عزیز از پاسخی که دادی ولی از کجا میشه فهمید که ایرانی هست یا خارجی ؟ (اخه من خاطره بدی از این مانیتور های سام دارم )
بعد شما ازش راضی هستی مشکلی تا حالا نداشته ؟
در ضمن تو لینکی که داده بودی نوشته کنتراست 3000:1 نه سی هزار :biggrin1:
اگه یه چیزی بذاری رو پولت میتونی 32W400 سونی رو بگیری بهترین تولزیونسلام من میخوام یه hdtv بگیرم چه مارکی بگیرم چه مدلی یکو دویست هم پول دارم full hd میخوام لطفآ راهنمایی کنید.
سلام دوستان
یه سوال ابتدایی // ( لطفا جواب بدید )
TV PARS 21" Dido2 میخوره به XBOX-360 ????
یا مانیتور 17" ال جی T710BH نصب میشه به XBOX-360 ????
به دلیل محدودیت مالی فعلا تا 2 ماهه دیگه نمیتونم خرج اضافی کنم ، شاید بعدا یه LCD "22 سامسونگ خریدم /...
ممنون