تغییر شیوه محاسبه سرویس‌ ADSL از هفته آینده. حذف اشتراک‌های ماهانه!!

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا جریان چیه؟ :دی ما چند روز پیش این تاپیک رو دیدیم، قلب ـمون اومد تو دهن ـمون و میخواستیم از ناراحتی کله رو بکوبیم به دیوار! :دی چون تازه دو ماه هست صباشِت (دزد بزرگ) رو ول کردیم و از مخابرات، سرویس نامحدود میگیریم. ولی الان میبینم به طرز جالبی مخابرات فارس نه تنها اینترنت نامحدود رو از لیستش برنداشته، بلکه ارزونش کرده! :-//:) اینترنت 1 مگ نامحدود (که من دارم) تا دو روز پیش ماهیانه 55 تومن بود، الان 43 تومن شده. 2 مگ 110 این حدود بود، الان 74 تومن! از لحاظ سرعت هم نمیدونم اون طور که دوست بالایی میگه، من شانس آوردم، یا کلاً سرویس ـشون اینجوریه. چون 95% مواقع 128kb/s سرعت دارم.
بیست نت | اینترنت پرسرعت ADSL Internet مخابرات فارس
:-/:-/:-/

آقا جریان چیه؟ :دی ما چند روز پیش این تاپیک رو دیدیم، قلب ـمون اومد تو دهن ـمون و میخواستیم از ناراحتی کله رو بکوبیم به دیوار! :دی چون تازه دو ماه هست صباشِت (دزد بزرگ) رو ول کردیم و از مخابرات، سرویس نامحدود میگیریم. ولی الان میبینم به طرز جالبی مخابرات فارس نه تنها اینترنت نامحدود رو از لیستش برنداشته، بلکه ارزونش کرده! :-//:) اینترنت 1 مگ نامحدود (که من دارم) تا دو روز پیش ماهیانه 55 تومن بود، الان 43 تومن شده. 2 مگ 110 این حدود بود، الان 74 تومن! از لحاظ سرعت هم نمیدونم اون طور که دوست بالایی میگه، من شانس آوردم، یا کلاً سرویس ـشون اینجوریه. چون 95% مواقع 128kb/s سرعت دارم.
بیست نت | اینترنت پرسرعت ADSL Internet مخابرات فارس
:-/:-/:-/
---
کاربران عزیز اگه این پست چند بار ارسال شده (به خاطر دیتابیس عزیز! :|) لطف کنید گزارش بدید بیان پاک کنن. :دی ممنون.
یه سوال داشتم کاربرهای عادی مگه ویرایش نوشته ندارن که هی میگین گزارش بدین پاک کنن!

شانس جنابعالی بوده افراد دیگه کم مصرفند شما این وسط چیزی حس نمیکنی والا با دو نفر مثل خودت باشی ظرف چند روز شاکی میشی

نه آرتین جون اینجوری نیست که مثلا یک پهنای باند رو مخصوص 10 نفر بذارن که! این شیر در کل پهنای باند سیستم انجام میشه! کاری به یکی دو نفر نداره! به همه بستگی داره عزیز.

امروز رفتم مخابرات از سرویس های طرح قدیمش بدون مشکلی گرفتم!
چیزی هم ازین نمیدونس! امیدوارم جایگزین نشه

Sent from my nokia 1100 with telepathy

من چند ساله پشت هم همین موقعها این خبر و میشنوم این خبر چند ساله مطرحه درست مثل قضیه اینترانت احتمال زیاد میخوان جاهایی که قیمتهارو بالا پایین میدن و یکسان کنن !!!

آقا من بیرجند زندگی میکنم . ایجا اینترنت نامحدود رو یه ماه پیش حذف کردن، و از امروز هم برای اونایی که اینترنت محدود داشتن ، دانلود رایگان شبانه رو حذف کردن . الانم هر گیگ رو 4200 تومن میفروشن !!

آقا من بیرجند زندگی میکنم . ایجا اینترنت نامحدود رو یه ماه پیش حذف کردن، و از امروز هم برای اونایی که اینترنت محدود داشتن ، دانلود رایگان شبانه رو حذف کردن . الانم هر گیگ رو 4200 تومن میفروشن !!
به ISP **** تبریک عرض میکنم .

من فکر میکنم حالا که خبر گسترده شده شرکتها میخوان سو استفاده کنن و از این فرصت و خبر بهترین استفاده را ببرن !!

اصلا معلوم نیس چه خبره.( البته مشخصه) :d

دیروز یک هفته اضاف کردن بخاطر اختلالات اخیر.(مخابرات)

توجه کنید 21ام بهمن 1391 اضاف کردن...
اصلا مشخص نیست >:d

من فکر میکنم حالا که خبر گسترده شده شرکتها میخوان سو استفاده کنن و از این فرصت و خبر بهترین استفاده را ببرن !!

البته فقط مخابرات این طرح رو اجرا کرده . از بقیه ISP ها خبر ندارم . اینم جواب پشتیبانی :

136050158531284_0Untitled.jpg

البته فقط مخابرات این طرح رو اجرا کرده . از بقیه ISP ها خبر ندارم . اینم جواب پشتیبانی :

136050158531284_0Untitled.jpg

مردونه ایمجوری میشه سریعا میرم خط رو قطع میکنم
آقا انصاف هم خوب چیزیه من ماهی 20 گیگ استفاده دارم یعنی ماهی 57 تومن باید بدم :|

من میخوام برم برای لب تاب یه تبدیل USB به دیال آپ بگیرم این نت آشغال رو هم جمع کنم .... گور بابای دانلود ....
از صبح سرعت اومده رو 6 کیلوبایت :d ... عقل حکم میکنه تو این شرایط 20 تومن ماهی که خرج نت میکنم و 2 هفته از 4 هفته ـش هم قطعه به جاش برم 20 تومن بدم و 340 گرم پسته بخرم :d
البته اگر سال قبل اقدام به خرید پسته میکردم میتونستم با 20 تومن 1 کیلو پسته بخرم :دی
و اگر فرصت رو همین طور از دست بدم احتمالا با 20 تومن بهم 100 گرم پسته هم ندن :d
پ.ن:مرسی از پدرانمون >:d

دوستان من زنگ زدم به سالن دستگاه مخابرات گفتم قراره اینترنت اینطوری بشه گفت والا تغییری که به ما نگفتن انجام بدید اگه اینطوری بخواد بشه که خودم صبح قبل اینکه بخوام برم خونه میرم اینترنت رو قطع میکنم، تو سایت مخابرات هم گفته که نمیخوان قیمت رو افزایش بدن، فردا میرم امور مشترکین میپرسممطمئن بشم که دوباره صف دانلودم ادامه بدم ...

یه خبر خوش !
مخابرات بیرجند به خاطر اعتراضات زیاد، دانلود رایگان شبانه رو که حذف کرده بود، دوباره فعال کرد، پس با این حساب این طرح به احتمال زیاد کنسل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or