تغییر شیوه محاسبه سرویس‌ ADSL از هفته آینده. حذف اشتراک‌های ماهانه!!

• Thread starter Thread starter Kain
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این سرویس حتی 6 ساعت هم به 250k رو نمیده با 1m وقتی بهت 30 تا میده 2m حتمی رو 60 هست بهترین قیمتی که برای 2m
نامحدود isp ها میدن 350 تومنه با شیر 1به1

نه اینطوریام نیست! همین الان سرویسی که من دارم بین 10 نفر شیر شده! اما تقریبا همیشه سرعت خوبی دارم! اینکه با شیر 1 به 10 سرعت شما با پهنای باند 1 مگ به 10 میرسه قطعا شیر شما بیش از 50 نفر بوده!

نه اینطوریام نیست! همین الان سرویسی که من دارم بین 10 نفر شیر شده! اما تقریبا همیشه سرعت خوبی دارم! اینکه با شیر 1 به 10 سرعت شما با پهنای باند 1 مگ به 10 میرسه قطعا شیر شما بیش از 50 نفر بوده!

بله سرویس من هم با 20 کانکشن در ساعات شلوغ و 8 کانکشن در ساعت خلوت سرعت واقعی میده حالا شما تک کانکشن تست کن ببین چه
افتضاحی به بار میاد ولی شیر 1به1 isp ها با تک کانکشن هم سرعت واقعی در تمام مدت شبانه روز میده چون خودم داشتم دارم این حرف رو میزنم.

بله سرویس من هم با 20 کانکشن در ساعات شلوغ و 8 کانکشن در ساعت خلوت سرعت واقعی میده حالا شما تک کانکشن تست کن ببین چه
افتضاحی به بار میاد ولی شیر 1به1 isp ها با تک کانکشن هم سرعت واقعی در تمام مدت شبانه روز میده چون خودم داشتم دارم این حرف رو میزنم.

آره مال منم همینطوره ! مثلا وقتی یک برنامه با دانلود منجر دانلود میکنم با هشت کانکشن سرعت از 60 بیشتر نمیشه ولی وقتی دو تا فایل با هم دانلود میکنم دو تا 60 تا میگیره. جالبه نه.! راستی شما با چه نرم افزاری از 20 کانکشن استفاده میکنی. بگو ما هم بگیریم !

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

مخابرات استان خوزستان هم هنوز طرح نامحدود رو حذف نکرده !!!

ahs9djkahouscg872x.png

داش محمد اگه مخابراتی سرعت دانلودت مشکل نداره این روز ها. !

یعنی نامرده هر کی اشتراک نامحدودشو حذف یا گرون کرده باشن و باز هم تمدید کنه من یکی که مرد نیستم اگه تمدید کنم اینا دست هر چی دزد رو از پشت بستن پست فطرتا بخدا اگه یه یهودی هم بود اینکارو نمیکرد اینا دیگه عادت کردن دیدن مردم پخمن هیچی نمیگن گفتن بزار برینیم بشون بابا بخدا هچ جای دنیا اینترنتشون حجمی نیست اصلا نمیدونن حجم چیه

این طرح الکیه
من خودم تو پارسم قبلا میخواستن اینو انجام بدن چند تا شرکت مثل شبدیز قبول کردن اجرا کنند الان هم همینطوره
ولی اجباری نیست.
و هنوز افزایش قیمتها بخاطر افزایش نرخ پهنای باند اعلام نشده از طرف شرکتها

دوستان وضعیت استان تهران چطوره؟! نامحدود رو برمیدارن یا هنوز هست؟!

با 1m وقتی بهت 30 تا میده 2m حتمی رو 60 هست

من یک مگه مخابرات دارم، درسته بعضی وقتها سرعت تا 60-50 هم پایین میاد اما اکثریت سرعتم بین 130-110 هست

نمیخوام چون بابام بازنشسته مخابراته ازش دفاع کنم "خودمون بیشتر از شما بدبختی ازشون نکشیده باشیم کمتر هم نکشیدیم" ولی انصافا هر چقدر دزد باشه از ISPهایی که تا الان باهاشون کار کردم دزدتر نیست "بعضیاشون عملا دزدی میکردن عین خیالشون هم نبود هیج جا هم که جوابگو نیست، نه حجم دزدی داره(یکی از فامیلامون محدود داره ازش پرسیدم) نه نت رو قطع میکنه نه کار به میزان حجم دانلودم داره نه ..."

---------------

یعنی نامرده هر کی اشتراک نامحدودشو حذف یا گرون کرده باشن و باز هم تمدید کنه من یکی که مرد نیستم اگه تمدید کنم اینا دست هر چی دزد رو از پشت بستن پست فطرتا بخدا اگه یه یهودی هم بود اینکارو نمیکرد اینا دیگه عادت کردن دیدن مردم پخمن هیچی نمیگن گفتن بزار برینیم بشون بابا بخدا هچ جای دنیا اینترنتشون حجمی نیست اصلا نمیدونن حجم چیه

دوست عزیز خواهشا جو نگیرتت فکر کردی اینا بدشون میاد کسی از اینترنت استفاده نکنه ؟!

آره مال منم همینطوره ! مثلا وقتی یک برنامه با دانلود منجر دانلود میکنم با هشت کانکشن سرعت از 60 بیشتر نمیشه ولی وقتی دو تا فایل با هم دانلود میکنم دو تا 60 تا میگیره. جالبه نه.! راستی شما با چه نرم افزاری از 20 کانکشن استفاده میکنی. بگو ما هم بگیریم !

---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------

داش محمد اگه مخابراتی سرعت دانلودت مشکل نداره این روز ها. !

شما سه تا لینک هشت کانکشنه بزار میشه 24 تا کانکشنo:-)

شانس جنابعالی بوده افراد دیگه کم مصرفند شما این وسط چیزی حس نمیکنی والا با دو نفر مثل خودت باشی ظرف چند روز شاکی میشی

سلام و خسته نباشید اما
128 اگه کم دانلود کننین سرعتتون نهایتا 100 تا میشه زیاد دانلود کنین میشه 16 تا
192 110 تا میده زیاد دانلود کنین میشه 20 تا
256 نهایتا 150 تا میده زیاد دان.... میشه 40 تا 45
320 نهایتا 160 تا میده زیاد دان.... میشه 50 تا
384 نهایتا 180 تا میده زیاد دان...... میشه 55
512 نهایتا 200 تا میده زیاد دان. میشه 60 تا 65
1 مگ نهایتا 200 تا میده زیاد دان....... میشه 65 تا 67 تا اماااااااااااا یه چیزی شما حتی توی سرویس های نامحدود یا همون art از ساعت 1:30 شب به بعد سرعتتون میاد پایین غیر از سرویس های 1 مگ و 2مگ
حقیقتا من تمام art ها رو برداشتم به غیر از 2 مگ

نظر من اگه پول زیاد براتون مهم نیست 512 محدود بردارین گیگی 4500 تومن شده سرعتش 250 تا میده شب 1تا 8 صبح 65 میده

اما پول براتون مهم 192 یا 256 بردارین

قیمت های سرویس ها به ترتیب
29.... تومن
36 یا 37 تومن
46 تومن
54 تومن
63 تومن
98 تومن
230 تومن
و 2 مگ :440 تومن​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی