dude
کاربر سایت
اون که میده 70 تومن بین 100 نفر share میکنه اما اونی که میده 500 تومن فکر کنم اختصاصی دیگه :dواقعا این قیمت ها عالین! 2 مگ نامحدود 77 تومن؟!؟!؟! اینجا توی شهر ما 2 مگ نامحدود نزدیک 500 تومن هست!!!
اون که میده 70 تومن بین 100 نفر share میکنه اما اونی که میده 500 تومن فکر کنم اختصاصی دیگه :dواقعا این قیمت ها عالین! 2 مگ نامحدود 77 تومن؟!؟!؟! اینجا توی شهر ما 2 مگ نامحدود نزدیک 500 تومن هست!!!
اون که میده 70 تومن بین 100 نفر share میکنه اما اونی که میده 500 تومن فکر کنم اختصاصی دیگه :d
نه اینطوری نیست! اونجا نوشته بین 8 نفر شیر شده.
این سرویس حتی 6 ساعت هم به 250k رو نمیده با 1m وقتی بهت 30 تا میده 2m حتمی رو 60 هست بهترین قیمتی که برای 2m
نامحدود isp ها میدن 350 تومنه با شیر 1به1
نه اینطوریام نیست! همین الان سرویسی که من دارم بین 10 نفر شیر شده! اما تقریبا همیشه سرعت خوبی دارم! اینکه با شیر 1 به 10 سرعت شما با پهنای باند 1 مگ به 10 میرسه قطعا شیر شما بیش از 50 نفر بوده!
بله سرویس من هم با 20 کانکشن در ساعات شلوغ و 8 کانکشن در ساعت خلوت سرعت واقعی میده حالا شما تک کانکشن تست کن ببین چه
افتضاحی به بار میاد ولی شیر 1به1 isp ها با تک کانکشن هم سرعت واقعی در تمام مدت شبانه روز میده چون خودم داشتم دارم این حرف رو میزنم.
مخابرات استان خوزستان هم هنوز طرح نامحدود رو حذف نکرده !!!
با 1m وقتی بهت 30 تا میده 2m حتمی رو 60 هست
یعنی نامرده هر کی اشتراک نامحدودشو حذف یا گرون کرده باشن و باز هم تمدید کنه من یکی که مرد نیستم اگه تمدید کنم اینا دست هر چی دزد رو از پشت بستن پست فطرتا بخدا اگه یه یهودی هم بود اینکارو نمیکرد اینا دیگه عادت کردن دیدن مردم پخمن هیچی نمیگن گفتن بزار برینیم بشون بابا بخدا هچ جای دنیا اینترنتشون حجمی نیست اصلا نمیدونن حجم چیه
آره مال منم همینطوره ! مثلا وقتی یک برنامه با دانلود منجر دانلود میکنم با هشت کانکشن سرعت از 60 بیشتر نمیشه ولی وقتی دو تا فایل با هم دانلود میکنم دو تا 60 تا میگیره. جالبه نه.! راستی شما با چه نرم افزاری از 20 کانکشن استفاده میکنی. بگو ما هم بگیریم !
---------- نوشته در 12:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:27 AM ارسال شده بود ----------
داش محمد اگه مخابراتی سرعت دانلودت مشکل نداره این روز ها. !
شانس جنابعالی بوده افراد دیگه کم مصرفند شما این وسط چیزی حس نمیکنی والا با دو نفر مثل خودت باشی ظرف چند روز شاکی میشینه اینطوریام نیست! همین الان سرویسی که من دارم بین 10 نفر شیر شده! اما تقریبا همیشه سرعت خوبی دارم! اینکه با شیر 1 به 10 سرعت شما با پهنای باند 1 مگ به 10 میرسه قطعا شیر شما بیش از 50 نفر بوده!