تغییر در زندگی گیمر ها با باز شدن مدارس

دوستان منم سال 3 هستم ولی به خاطر تصادف 1 ماه از درس و مشق افتادم....البته معلم میگیرم ولی تا دلتون بخواد 360 بازی میکنم....یک 2 میلیون هم برام گذاشتن کنار برای یک لب تاپ بهتر....پیشنهاد میکنم خودتون رو بندازید جلو یک ماشین مثل من 2 تا معلق رو هوا بخورید 2 تا پاتون بشکنه و عمل کنید و شکمتون رو هم بخیه بزنن و گوشت های اضافه ی دست چپتون رو هم ببرن...صورتتون هم 4 تا بخیه بزنن و دکتر بگه 1 ماه نمیتونی راه بری و شاید بشه 2 ماه!!!!ولی میارزه همه قربون صدقه برن برات و خودشون دسته ی 360 رو بهتون بدن:biggrin1:
اره سپهر جان این روش بسیار عالی هست فقط یک مشکل بزرگ داره اونم این که شاید اون دسته رو برای یادبود بزارن روی سنگ قبرت جای این که بدن دستت :biggrin1:
آقا من که جدیدا متوجه شدم هرچی میرم مدرسه بیشتر بازی میکنم.
آخه همین امروز 5 تا 8 داشتم با هیلو ور میرفتم بعدش هم رفتم مدرسه الانم که در خدمت شما دارم مخ میخورم. بعدش هم که 360 و مستر چیف هستند و در خدمتشون هستیم:biggrin1:
در کل مدارس خوبه برکت داره :biggrin1: فقط باید جنبه پدر و مادرت ببینی چه قدر:biggrin1:
آقا این شکلک چه قدر باحال :biggrin1:
تازه به نظرم این ها که میگند بازی ها باعث میشه اخلاق ما عوض بشه چرت پرت الان مدارس ایران از نظر ظاهری شبیه به بازی گیرز هستند :biggrin1: ناظم ها هم شبیه اون غول بود که مرحله آخر کشتیمش هستند:biggrin1:
نتیجه اخلاقیش هم این که بشینید بازی کنید هرکی هم گفت چرا بازی میکنید بهش بگید دارم آموزش میبینم چه جوری باید با زامبی ها و غول های مدرسه مبارزه کنم :biggrin1:

نمیدونم من وضعم خیلی خوبه ، یا شما خیلی وضعتون خرابه ! :biggrin1:
میام اینجا به خودم امیدوار میشم ! :biggrin1: وقتی میبینم بروبچ وقتی یه درسو 15 میگیرن خوشحال میشن ! :)
من توی کرج دبیرستان البرز میرم ( اونایی که کرجی هستن میدونن یعنی چی ! :biggrin1: ) . الان دوم ریاضی هستم . پارسال با معدل 19.78 نفر نهم مدرسه شدم یه عالمه بهم گیر دادن ! :biggrin1:

البته این زامبی ها ( معلمان عزیز :love:!! ) چرت و پرت هم زیاد میگن . به برنامه روزانه ای که به ما دادن دقت کنین :
ریاضی : 4 ساعت در روز
فیزیک : 3 ساعت
شیمی : 2 ساعت
دروس عمومی : 3 ساعت
زبان : 1 ساعت
8 ساعت هم که مدرسه ایم . کلا شد چقدر ؟ 21 ساعت ! :laughing:
1 ساعتم بگیریم توی راه باشم ! 22 ساعت ! 2 روز تو هفته هم 2 ساعت برم کلاس زبان ! 24 ساعت ! :biggrin1:
!! پس X360 چی شد ؟ :biggrin1:

ولی واقعا منم مثل یکی از دوستان که صفحه پیش گفتن هستن . فکر کنم آقا جواد بود .
من اصلا اهل درس خوندن توی خونه نیستم ... ولی توی مدرسه شدیدا حواسم به درسه ...
البته با وجود تیکه های بعضی معلم ها اصلا نمیشه آدم حواسشو جمع کنه ! :biggrin1:
نمیدونم چرا امسال هم همه به من گیر میدن ! پشت سریام به معلم میخندن ، معلم به من گیر میده ! :cheesygri
بهر حال من پارسال برای امتحانات پایانی روی هم رفته 20 ساعت درس نخوندم اما شدم 19.78 !

توصیه : توی همون کلاس سعی کنین درس رو بفهمین . بعدازظهر هم بیاین توی نت ول بچرخین و X360 ! مثل من ! :biggrin1::-"

عزیز دوم دبیرستانی شما که امسال آسون هستید همش درسا با تجربی یکی هست به جز آمار ولی تجربی در برابر آمار سخترین زیست هر سه سال را داد در سال دوم پس خوشحا نباش نمرت بالاست من خودم سال دوم معدل 18 او.مدم اونم کجا یک مدرسه ای که با همه معلماش دعوام بود شما سوم که بیای تازه میفهمی درس یعنی چی همه چیز برات جدید هست ولی در کل من یک خواهش دارم اگر کسی هنر هست یک راهنمایی بکنه که چه جوری میتونیم از تجربی بریم هنر بدون اینکه بخواهیم پیش هنر بریم

اگر کسی هنر هست یک راهنمایی بکنه که چه جوری میتونیم از تجربی بریم هنر بدون اینکه بخواهیم پیش هنر بریم
بابا مدرستون مگه مشاور،ناظم یا مدیر نداره....از اونا بپرسی خیلی بیشتر و بهتر بهت جواب میدن :biggrin1:
البته این زامبی ها ( معلمان عزیز :love:!! ) چرت و پرت هم زیاد میگن . به برنامه روزانه ای که به ما دادن دقت کنین :
یه سوال بپرسم!؟ شما کی میخوابی با این برنامه؟

خو حتما انقدر تو روز میخونی دیگه که هیچ اعتراضی ندارید...
بابا در دهن اون معلم رو گل میگرم به من همچین برنامه ای بده :laughing:

یه سوال بپرسم!؟ شما کی میخوابی با این برنامه؟

خو حتما انقدر تو روز میخونی دیگه که هیچ اعتراضی ندارید...

جواد جان جون من شما کل اون متنو خوندی ؟
:laughing::laughing::laughing::laughing:
بذار اونا برنامشونو بدن ! من چیکار به اونا دارم ! :laughing:

البته این زامبی ها ( معلمان عزیز !! ) چرت و پرت هم زیاد میگن .

ولی واقعا منم مثل یکی از دوستان که صفحه پیش گفتن هستن . فکر کنم آقا جواد بود .
من اصلا اهل درس خوندن توی خونه نیستم ... ولی توی مدرسه شدیدا حواسم به درسه ...

توی همون کلاس سعی کنین درس رو بفهمین . بعدازظهر هم بیاین توی نت ول بچرخین و X360 ! مثل من !

گفتم که من روزی نیم ساعت هم درس نمیخونم ! :)

از وقتی مدارس وا شده هنوز لای کتاب رو تو خونه وا نکردم
کلی هم درس دادن(آخه همه درسها باید تا عید تموم شه که بعد از عید مثل سگ ازمون کار بکشن.معلم میاد سر کلاس شروع میکنه به درس دادن)

لبته این زامبی ها ( معلمان عزیز :love:!! ) چرت و پرت هم زیاد میگن . به برنامه روزانه ای که به ما دادن دقت کنین :
8 ساعت هم که مدرسه ایم . کلا شد چقدر ؟ 21 ساعت ! :laughing:
1 ساعتم بگیریم توی راه باشم ! 22 ساعت ! 2 روز تو هفته هم 2 ساعت برم کلاس زبان ! 24 ساعت ! :biggrin1:
!! پس X360 چی شد ؟ :biggrin1:
چه توهمی! این ها از نوع گاندو هستند (انسان های شریف در RE4)
من که الان در روز 4 ساعت میرم مدرسه میگم آه چه قدر خسته کننده است!!!!!
ولی واقعا راست میگی اصلا تو خونه نمیشه درس خوند من هر وقت اومدم درس بخونم یک مشکلی پیش اومد مجبور شدم برم برسم به اون مشکل :biggrin1: مثلا یکیشون همین هیلو که خواب و زندگی نزاشته برا من ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or