دوستان منم سال 3 هستم ولی به خاطر تصادف 1 ماه از درس و مشق افتادم....البته معلم میگیرم ولی تا دلتون بخواد 360 بازی میکنم....یک 2 میلیون هم برام گذاشتن کنار برای یک لب تاپ بهتر....پیشنهاد میکنم خودتون رو بندازید جلو یک ماشین مثل من 2 تا معلق رو هوا بخورید 2 تا پاتون بشکنه و عمل کنید و شکمتون رو هم بخیه بزنن و گوشت های اضافه ی دست چپتون رو هم ببرن...صورتتون هم 4 تا بخیه بزنن و دکتر بگه 1 ماه نمیتونی راه بری و شاید بشه 2 ماه!!!!ولی میارزه همه قربون صدقه برن برات و خودشون دسته ی 360 رو بهتون بدن:biggrin1:
من که دیگه می خوام از بچه بازی در بیارم خودمو ... بازی کردن با کنسول یا کامپیوتری سن و شرایط خودش رو داره ...
رشتم کامپیوتر هست. منم مثل خیلی از شما خیلی یا بهتره بگم بدجور معتاد بازی هستم ! اما سعی می کنم از این صفت بچه گانه دور بشم ... اعتقاد من اینه نباید بازی کنیم باید بازی بسازیم ... حالا صرفا نه بازی کامپیوتری یا کنسول منظورم انیمشن هاش، هوش مصنوعی ، کنسول و ... حداقل می تونم طرح توی بازی ها بدیم که ؟ مثلا یه مدل ماشین تو Need For Speed !؟
خلاصه چیزای مهمتری از بازی کردن هستن . حداقل یه ارزشی دارن ...
میشه بپرسم اگه بازی واسه بچه هاست...چرا اکثر بازی ها +17 هستن؟؟؟ :laughing:اما سعی می کنم از این صفت بچه گانه دور بشم
بیخیال جواد جون ایشون هنوز نمیدونه video games صفت نیست تفریحه.حالا ما چیکار کنیم ایشون از بازی دست بکشه game نابود میشه که:biggrin1:میشه بپرسم اگه بازی واسه بچه هاست...چرا اکثر بازی ها +17 هستن؟؟؟ :laughing:
شما دور شو کسی جلوت رو نگرفته ولی تا وقتی امسال این طرز فکر ها تو مملکت ما وجود داره نیازی به دشمن نداریم...برید با چی توز به فکر انرژی هسته ا و اتم باشید ببینم اتم واستون نون میشه یا آب :laughing: