تغییر در زندگی گیمر ها با باز شدن مدارس

اقا م امسال 3 هستم به نظر شما 5شنبه ها هم بازی نکنم ÷ارسال معدلم 19.58 شد لطفا جواب بدید البته من فقط 5 شنبه ها بازی می کنم با جمعه
ما بحثمون پیش دانشگاهی بود.نه بابا بشین با خیال راحت بازی کن ولی موقع امتحان نهایی غلاف کن!من امتحان نهایی رو جدی نگرفتم معدلم پایین شد.ماله ما معدل نهایی خیلی تاثیر نداشت(10%)ولی امسال شد 25% .سال بعد که شما باشی حتما بیشتر میشه.
پس با خیال راحت تا خرداد بازی کن;)

آخرین ویرایش:
منم دبیرستان علامه طباطبایی ميرم!
کدوم علامه طباطبایی؟2 تا داریم:
1_اصلیه که من میرفتم و چند تا واحد داشت(کارگر شمالی_ابشناسان_فاطمی_میرداماد)
2_درست سر ولنجکه که خدا رو شکر به بالایی ربطی نداره
من از دومی خبر ندارم ولی حتما از اولی بهتره.
اگه اون خراب شده ای که من میرفتم میری بهت پیشنهاد میکنم که 3 سال رو برو اونجا چون مدرسه عوض کردن عوارض جانبی داره!ولی برای پیش دانشگاهی به فکر یه جای دیگه باش اینو جدی میگم!
علامه طباطبایی حرومزادن!فقط به فکر پول هستن.یکی از مدیر عاملای همین جا از بس بخور بخور کرد که الان یه مدرسه لوکس غیر انتفاعی تو ولنجک برای خودش زده!
مدرسه من فقط به تعداد قبولی تو مراحل اول المپیاد افتخار میکنه ولی مادر پدرای بیچاره از پشت پردش که خبر ندارن!
مدرسه مثلا هممونو(به غیر اونایی که خیلی شوت بودن)میبرد المپیاد و خودش هم میدونست که همه تغلب میکنن و قبول میشن.مثلا میدیدی یارو با معدل 17 المپیاد کامپیوتر و ریاضی و فیزیک قبول شده تو مرحله اول!!!!!!!!!
بعد موقع ثبت نام حرومزاده ها امار میدن که از 400 نفر 350 نفر قبول شدن!
امار قبولی تو کنکور امسال خوب بود ولی فقط به خاطر خود ما بچه های اونجا بود به خاطر رقابت جالبی که داشتیم نه به خاطر مدرسه!!!!!

پیش دانشگاهی شنبه هاش منو کشته!
ادم هی میگه بذار از شنبه همه چی رو جمع میکنم غوغا میکنم روزی 7 ساعت میخونم ولی میگی بذار یکم بازی هم که کنار درس عیب نداره داره؟!ادم روحیش عوض میشه:laughing:
بستگی به خودت داره من دوستم موقع کنکور عین خودم همه کار میکرد اخر هم رتبش شد 200!نمیدونم شاید کله ماهی زیاد خورده بود!:)

لطفا" کسایی که تو دانشگاه قبول شدن بیان اینجا و رتبه ی کنکور سراسری و تراز آزاد شون و رشته و دانشگاهی که الان توش درس می خونن رو بگن!

در ضمن کسی الان اینجا هست که زبان بخونه؟

سلام من یک مشکلی دارم گفتم ببینم بقیه هم مثل من هستند آقا ما خیر سرمون امسال رفتیم پیش دانشگاهی و خرداد هم کنکور دارم ولی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم این قضیه را با خودم حل کنم که وقتی از مدرسه میام 360 روشن نشه یا pc و همش دوست دارم بازی کنم و فقط موقع امتحان میخونم دوستانی که این سن هستند یا گزروندن بگن چیکار کنیم آخه من اصلا اهل 5 ساعت درس خوندن نیستم راستی رشتم تجربی هست به نظرتون قبول میشم دوتان دیگه هم مشکلات و تغیراتی که در زندگیشون شده را بگن
سلام
من الان سال 3 هستم
معدل امسال تاثير زيادي تو كنكور داره.حدود 40%
اومدن به ما ميگن شما بايد هفته اي حداقل 30 ساعت درس بخونين(اونم سال 3):biggrin1:
بعد گفتن پيش دانشگاهي به مامان باباهاتون ميگيم كامپيوتر رو جمع كنن تا نتونين بازي كنين:(
آخه اين انصافه:blushing:
من كه هفته اي حداكثر 1-2 ساعت درس ميخوندم حالا چه جوري بيام 30 ساعت بخونم
بعد ميگن اگه تا آخر مهر به 30 ساعت نرسين كارتون تمومه:laughing:
خوب شما بايد از همون اولش ميگفتين كه مثلا الان هفته اي 5 ساعت بخون و...
كه وقتي رسيد سال سوم بتونيم به 30 برسيم
البته اينا همش حرفه
من كه خودم مطمئنم با هفته اي 10 ساعت درس خوندن زير 1000 ميارم:biggrin1:

من اوّل دبيرستانم در روز چقدر برايه درس وقت بزارم؟

با توجه به اينكه شما كنكور نداري من بهت پيشنهاد ميكنم كه درس بخون:biggrin1:
چون به جاي كنكور ميان آخر هر سال امتحان ميگيرن
اگه ميخواي يه جاي خوب بري بهتره از همين الام هفته اي 10-15 ساعت درس خوندن رو شروع كني تا به سرنوشت من كه نميتونم درس بخونم مبتلا نشي;)

حالا حالا ها کنکور حذف نمیشه.طرح 2 فوریتیه مجلس بود ولی هر دفعه شورای نگهبان مخالفت کرد و گفت غیر ممکنه.ولی حتما یه کاری خواهند کرد که معدل پیش دانشگاهی تاثیر داشته باشه

من ساله سومم امسال ديپلمم رو ميگيرم خدايي بايد نمره ديپلمم خوب بشه نوبت من 40% تاثير داره رشته رياضي فيزيك مدرسه رو هم نمي گم چون هيچكي نميشناسه اونايي كه همسنه منن كلاس خاصي ميرن يا ...
اگه كنكور قبول نشيم يك سال عمرمون تلف ميشه تازه خدا ميدونه چقدر سر كوفت ميشنويم راستي چه رشته هايي رو ميخواهيد انتخاب كنيد

من ولنجکيم مدرسه باهاليه gamenet هم داره! جدّی ميگم به خدا! gamenet داره!ملّت ميشينن کانتر ميزنن!! ولی دوستم علامه طباطبایی اوّليست.ميگه خيلی سخت ميگيرن تو تابستونم مديرش رفت يه مدرسه زد امتهانتشون منتفی شد!

من برای خودم این روشو انتخاب کردم توی مدرسه سر کلاس قشنگ و با دقت گوش میکردم نمیدونم چرا معلما با من چپ بودن هی می خواستن از من سوتی بگیرن اما نمی تونستن تو خونه هم اصلا درس نمی خوندم خیلی هم راحت امتحانارو قبول میشدم البته این روش برای دبیرستان بود الانم گه دارم پیش دانشگاهی رو غیر حضوری می خونم (خیلی حال میدم هر وقت دلم بخواد درس می خونم:) ) بنا به دلایلی هم به درس خوندن برای کنکور احتیاج ندارم بقیه وقتم هم بازی می کنم

ولی واقعا دبیرستان بودیم هی میگفتیم زودتر تموم شه حالا که تموم شده نمیدونیم چیکار کنیم موندیم ولی بچه هایی که دبیرستان هستید بخونید از همین الان درسای خودتون را تا برای دانشگاه مرور کنید من خودم هر 3 سال دبیرستان را با معدل بالا 15 میومدم بالا و اصلا تجدید نبودم ولی یک عادتی که داشتم اصلا درس نمیخوندم و فقط خرداد و ترم 1 را میخوندم و بقیش فقط بازی و کامپیوتر بود حالا که اومدم پیش میبینم که حتی حال نمیکنم درسای این را بخونم چه برسه به سال های قبل ولی در کلا اولی ها چیزی را که واقعا علاقه دارید بهش بخونید هر رشته حتی کار دانش (که بدترین هست از نظر خیلی ها ) فقط علاقه چون مثلا من خودم علاقم به هنر هست یعنی الان رشتم اون بود هم بازی میکردم هم درس میخوندم و بهترین رتبه را هم میوردم ولی الان که تجربی هستم اینهمه هم بدبختی کشیدم که این درسای سنگینش را پاس کنم حتی اگر بازی نکنم و روری10 ساعت هم درس بخونم رتبه میارم ولی هر چی باشه برام فرقی نداره چون اصلا علاقه ای بهش ندارم و به طور حتم هم چیز خوبی نمیشه پس علاقه را در نظر بگیرید حیف که اونموقع بچه بودم و عقلم نرسید که به خاطر بعضی چیزا دارم به آیندم پشت پا میزنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or