تعرفه هاى وايمکس ايرانسل

به نظرشماآیااپراتورهای وایمکس موفق خواهندبودیاخیر؟

  • بله

    رای‌ها: 27 44.3%
  • خیر

    رای‌ها: 34 55.7%

  • مجموع رای دهنده‌ها
    61
مشکل فقط محدودیت نیست , بلکه این محدودیت باعث میشه که قیمتها افت پیدا نکنه و چه بسا گرونتر هم بشه.

محدودیت = از بین رفتن رقابت بین شرکتها = کاهش نیافتن قیمت

تازه اگه همین 128 رو هم به قیمت مناسب میدادن باز خوب بود ولی...
 
البته فکر میکنم اون محدودیت رو حکمش رو کنسل کردن و از همین امسال یا سال آینده اجرا خواهد شد و سرعت اینترنت محدودیت نخواهد داشت ،
پ.ن : باورتون میشه ایران تنها کشوری که اینترنتش محدودیت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! :confused:
 
فناوری وایمکس (WiMAX)، استانداردها و اجرا
با افزايش فاصله هاي مخابراتي، اتصال كابلي و ارتباط با فيبر نوري از لحاظ اقتصادي ديگر به صرفه نمي باشد. اما فناوري بي سیم امكان دسترسي به نواحي دور را به شکلی مقرون به صرفه مهيا مي كند.
وايمكس ( مخفف: قابليت كار با سيستم هاي ديگر در برای دسترسی ماكروويو ) - يا IEE 802.16 و Wireless MAN- دسترسي با پهناي باند زياد را به فواصل طولاني تر از 802.16 (LAN بي سيم ) فراهم مي آورند.
نكات مثبت وايمكس
چهار عنصر تعريف كننده موجب تفاوت وايمكس با ديگر فناوري هاي بي سيم شده است.
• وايمكس يك روش دسترسي بي سيم و با پهناي باند زياد است(BMA) . كه ارتباط سريع و با پهناي باند بالا را به نقاط دور ايجاد مي كند. اين فناوري منطبق باIEEE 802.16/ETSI HiperMAN مي باشد و مناسب تجهيزاتي است كه قابليت كار با سيستم هاي ديگر را دارند.
• فناوري كه مبنا و اساس این استاندارد است اغلب با عنوان "Wireless MAN wireless local loop" يا وايمكس شناخته مي شود.
• مهمترين ويژگي وايمكس قابليت كار محصولات توليد كنندگان مختلف با هم مي باشد.
• وايمكس از روش هاي مدولاسيون متفاوتي در بين مصرف كننده ها بهره مي جويد و از ايستگاه هاي پايه در فواصل مختلف استفاده مي كند.
معماري وايمكس
كارگروه 16 موسسه يIEEE دو راه دسترسي را براي شبكه ی وايمكس تعريف كرده است .ثابت IEEE802.16TM2004 ) ( و سیار ( IEEE 802.16eTM ). در روش ثابت، دسترسي بوسيله يك آنتن مانند ايستگاه تلوزيوني ماهواره ايجاد مي شود. در روش سیار، ايستگاه مشترك (كاربر) بسيار شبيه ايستگاه هاي IEEE 802.11 فناوري wi-fiمي باشد.
بکهال (انتقال داده به یک نقطه ی مرکزی) نقطه به نقطه وايمكس مي تواند به منظور اتصال شبكه هايWi-fi از طريق سلول هاي دو حالته Wi-fi و وايمكس مورد استفاده قرار گيرد. همچنين مي توان از آن براي دسترسي به بکهال ثابت نقطه به نقطه (كه موجب ارتباط شبكه هاي مش Wi-Fi از طريق سلول هاي دو حالته Wi-Fi و وايمكس مي گردد) استفاده نمود.
علاوه بر آن مي تواند در ايجاد ارتباط با ايستگاه های كاربر ثابت (SS) از طريق توپولوژي یک نقطه به چند نقطه بكار رود. توپولوژي مش را مي توان براي دسترسي به كاربري كه از طريق ايستگاه پايه (BS) قابل دسترسي نيست، بكار برد. SS هاي قابل حمل به زودي پشتيباني مي شوند.
معماري شبكه وايمكس بستگي به دو مورد دارد: ارتباط با Wi-fi و توپولوژي شبكه. با شكوفايي وايمكس در آينده نزديك مي توان اين دو شبكه را با هم تلفيق نمود و از مزاياي هر دو بهره مند شد. سلول هاي واي مكس مي توانند با سلول هاي Wi-fi موجود بطور پيوسته كار كنند و بهترين مسير براي انتقال به كاربر انتخاب گردد.
قضيه با معرفي پنج فاكتور ديگر پيچيده تر مي شود.
• واسط هوايي PHY
• روش مخابره چندتايي (FDD -- استفاده از يک مسير الکتريکى براى حمل دو يا چند سيگنال با فرکانس هاى مختلف / TDD --مالتي پلكس كردن چندكانال با سرعت كم به يك كانال پرسرعت)
• حالت انتقال (نيمه-دو برابر/ كامل- دو برابر)
• عملكرد (با مجوز/ بدون مجوز)
• نمودار ممتد انطباقي
استانداردهاي وايمكس
طي سال ها استانداردهاي مختلفي براي وايمكس ارائه شده است كه هر كدام براي هدف خاصي مناسب مي باشند.

وايمكس چگونه كار مي كند؟
وايمكس دو جزو اصلي را براي ايجاد يك شبكه عملي احتياج دارد.
• ايستگاه مركزي (BS) كه به عنوان يك تكرار كننده عمل مي كند و مي تواند به اينترنت متصل باشد.
• مشترك/ كاربر نهايي كه از دسترسي بي سيم با پهناي بالا از طريق ايستگاه مركزي استفاده مي كند.
واي مكس دو نوع سرويس بي سيم را ارائه مي دهد.
• سرويس خارج از خط ديد (NLOS): پشته هاي پروتكلي منطبق بر IEEE 802.16 MAC است. اين نوعي از سرويس wi-fi مي باشد كه در آن يك آنتن كوچك روي رايانه مشترك ( كاربر) به برج متصل است. در اين سرويس، وايمكس از فركانس پايين تري مشابه wi-fi استفاده مي كند. اين فركانس بين 2 GHz و 11 GHz مي باشد. به دليل استفاده از طول موج كوتاه سرويس NLOS مي تواند از موانع عبور كند.
• سرويس روی خط ديد (LOS) : در اين نوع سرويس يك آنتن بشقابي بر روي سقف يا نقاط قطب يك برج وايمكس نصب مي شود. اين نوع ارتباط پر قدرت تر و پايدار تر مي باشد و مي تواند حجم بزرگي از اطلاعات را با خطاي كمتر بفرستد. اين نوع ارتباط از فركانس بالاتري تا حد 66 GHz استفاده مي كند. در فركانس هاي بالا تداخل كمتر است و پهناي باند زيادتري در دسترس مي باشد.
با كاربرد آنتن هاي قدرتمند LOS، ايستگاه وايمكس مي تواند اطلاعات را به رايانه ها و روترها بفرستند، البته روترها و رايانه هايي كه فناوري وايمكس راپشتيباني مي كنند و در 30 مايلي فرستنده هستند. 30 مايل حداكثر محدوده مخابراتي واي مكس مي باشد.

پشته هاي پروتكل منطبق بر IEEE 802.16 MAC LAN اي كه بوسيله Wi-Fi برقرار شده است با وايمكس بصورت پشت سر هم كار مي كند (خروجي يكي ورودي ديگري است).NLOS معمولاً بين LAN مشترك (كاربر) و ايستگاه هاي اصلي قرار مي گيرد. در حالي كه LOS بين دو ايستگاه اصلي مورد استفاده قرار مي گيرد.
استاندارد IEEE 802.16-2001 در سال 2001 تكميل شده و در آوريل سال 2002 منتشر گشت. اين استاندارد مشخصات تداخل هوايي شبكه بي سيم LAN را براي شبكه هاي مناطق شلوغ و پر تردد (MANs) بيا ن مي دارد. تكميل اين استاندارد موجب شد دسترسي بي سيم با پهناي باند زياد تبديل به ابزار اساسي در ارتباط خانه ها و مشاغل شود.
همانطور كه در استاندارد IEEE 802.16 آمده است، شبكه بي سيم MAN مي تواند از طريق آنتن خارجي كه در ارتباط با ايستگاه هاي راديويي مركزي (BS) است دسترسي به ساختمان ها را فراهم كند.
شبكه بي سيم MAN جايگزيني براي شبكه هاي كابلي مانند ارتباط فيبر نوري، سيستم هاي كواكسيال (كه از مودم هاي كابلي استفاده مي كنند) و خطوط ارتباطي دبجبتالي كاربر (DSL) مي باشد. از آنجا كه سيستم هاي بي سيم ظرفيت پوشش منطقه جغرافيايي بزرگي را با زير ساخت هاي كم هزينه دارند، مي توانند دسترسي به همه جا را با پهناي باند بالا ميسر كنند.
با وجود اينكه اين سيستم ها سال ها مورد استفاده قرار گرفته است، پيشرفت استانداردهاي جديد نشانگر موفقيت صنعت در تجهيزات نسل دوم مي باشد. با استفاده از فناوري بي سيم MAN كه شبكه را به ساختمان ها آورده است، كاربران درون ساختمان مي توانند از طريق شبكه هاي سنتي داخل ساختمان به شبكه متصل شوند. از جمله شبكه هاي سنتي داخل ساختمان مي توان به IEEE Ethernetبا استاندارد 802.3 براي انتقال اطلاعات و شبكه بي سيم LANs IEEE با استاندارد 802.11 اشاره نمود. طراحي استانداردها در نهايت اجازه گسترش پروتكل هاي شبكه بي سيم LAN را به كاربران انفرادي مي دهد.
براي مثال درنظر بگيريد كه روزي يك BS مركزي، اطلاعات پروتوكل "كنترل دسترسي" را با رايانه ي خانگي معاوضه كند. ارتباط بين BS و گيرنده خانه و ارتباط بين گيرنده خانه و لپ تاپ احتمالاً از چند لايه فيزيكي كه متفاوت هستند استفاده كند.
با اين وجود، طرح شبكه بي سيم MAN MAC مي تواند اين اتصال را با كيفيت سرويس بالا (QoS) اصلاح كند.
استاندارد IEEE 802.16 طراحي شد تا تداخلات هوايي مبتني بر پروتكل مشترك MAC و مشخصات لايه هاي فيزيكي (كه بستگي به طيف مورد استفاده و تنظيمات مربوطه دارند) را بيان دارد.
منبع
 
عرضه خدمات وايمكس ايرانسل آغاز شد​
عرضه خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم از طريق وايمکس ايرانسل براي نخستين بار در ايران در هفت شهر آغاز شد.

به گزارش ايسنا، طبق اعلام ايرانسل اين سرويس نوين ايرانسل به مناسبت سي و يكمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و آغاز دهه مبارك فجر، براي اولين بار در ايران با پهناي باندهايي بين 64 کيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه، در شهرهاي اصفهان، اهواز، تبريز، تهران، شيراز، کرج و مشهد مقدس راه‌اندازي و عرضه آن آغاز شد.

پس از تجربه ايرانسل در زمينه ارايه خدمات مختلف تلفن همراه، اکنون اين اپراتور قصد دارد تجربه‌اي کاملاً متفاوت از اينترنت پرسرعت بي‌سيم را با سرويس جديد وايمکس و با کيفيتي مطلوب در اختيار کاربران اينترنت كشور قرار دهد. متقاضيان مي‌توانند با استفاده از وايمكس ايرانسل و تنها از طريق يک مودم وايمکس و با استفاده از رايانه خود، به اينترنت پرسرعت بي‌سيم دسترسي داشته باشند.

بر اساس اين گزارش مشتركان اين سرويس نوين و منحصر به فرد هميشه و در هر مکاني که تحت پوشش شبکه وايمكس ايرانسل باشد، به اينترنت با سرعت و استانداردي مناسب دسترسي خواهند داشت. ايرانسل امکان دسترسي و بهره‌مندي از اين سرويس منحصر به فرد را در تمامي شهرها و مناطقي که تحت پوشش شبکه وايمکس ايرانسل هستند، فراهم کرده است.

طبق اعلام، براي استفاده از وايمکس ايرانسل، نيازي به نزديکي و يا ديد مستقيم نسبت به آنتن ارسال کننده نيست و با بهره گيري از انواع مودم‌هاي وايمکس ايرانسل، امکان دسترسي به اين سرويس چه در داخل ساختمان و چه در فضاي باز فراهم خواهد بود.

هزينه اندک توسعه و نگه‌داري، مودم کوچک و قابل حمل، عدم تداخل امواج، امنيت بالاي شبکه، يکپارچگي مودم، ايجاد زيرساخت‌هاي لازم جهت گسترش شبکه انتقال داده، توسعه ظرفيت تجارت الکترونيک، عدم نياز به کابل کشي و خطوط تلفن از جمله مزايا و برتري‌هاي فن‌آوري وايمکس به شمار مي‌روند.

براساس اين گزارش، ثبت‌نام آسان، عرضه پهناي باندهاي مختلف بين 64 کيلوبيت بر ثانيه تا 2 مگابيت بر ثانيه بر اساس نوع درخواست کاربر، تنوع در نحوه پرداخت هزينه‌ها، امکان پرداخت هزينه اينترنت از طريق کارت‌هاي شارژ ايرانسل موجود در بازار، امکان استفاده از چندين مودم براي يک حساب و پرداخت متمرکز، بازپرداخت مبلغ خريد در صورت عدم رضايت کاربر و پشتيباني نصب و راه‌اندازي مودم‌هاي وايمکس از جمله مزاياي اشتراک وايمکس ايرانسل هستند.

طبق اعلام ايرانسل، در فاز بعدي، خدمات پيشرفته تلفن اينترنتي (VoIP) نيز به کاربران خانگي و تجاري وايمكس ايرانسل عرضه خواهد شد.

ايرانسل همچنين اعلام كرده كه مناسبت سي و يکمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، تعرفه‌هاي استفاده از سرويس وايمکس، از تاريخ 1 تا 22 بهمن‌ماه، به صورت تشويقي ارائه شده و پس از اين تاريخ، مشتركان اين سرويس مي‌توانند در صورت تمايل و تا هر زمان که مايل باشند، با همان طرح تعرفه فعال به استفاده از سرويس وايمکس ايرانسل ادامه داده و يا در غير اين صورت، با انتخاب يکي از طرح‌هاي تعرفه تشويقي جديدي که متعاقباً اعلام خواهد شد، نسبت به تغيير طرح تعرفه خود اقدام کنند.

طرح تعرفه در واقع بسته‌اي است متشکل از سرعتي که مشترك براي اتصال انتخاب مي‌كند و ميزان ترافيک ماهانه‌اي که مايل به استفاده از آن است، به‌عنوان مثال مشترکان، امکان انتخاب طرح تعرفه‌اي با سرعت 128 کيلوبيت بر ثانيه و ترافيک ماهانه 3 گيگابايت را خواهند داشت.

بنا بر اعلام کاربران وايمکس ايرانسل مي‌توانند بر اساس تمايل خود نسبت به نحوه پرداخت، از ميان دو گزينه اشتراک اعتباري و يا دائمي يکي را انتخاب کنند. همچنين تمامي کاربران اين سرويس، صرف نظر از روش پرداخت انتخابي خود، مي‌توانند در هر زمان به ريز صورتحساب و جزئيات استفاده خود از خدمات دسترسي داشته باشند.

تعرفه استفاده از وايمكس ايرانسل با سرعت 64كيلوبيت بر ثانيه با آبونمان رايگان، 100 ريال به ازاي هر مگابايت تبادل اطلاعات به عنوان نرخ مصرف آزاد تعيين شده است.

هزينه آبونمان ماهيانه استفاده از اين سرويس با سرعت 128كيلوبيت برثانيه با طرح تعرفه پايه به همراه 3 گيگابايت ترافيك رايگان 150هزار ريال و با ترافيك نامحدود 450هزار ريال است. اين تعرفه براي سرعت 256 كيلوبيت بر ثانيه به همراه 3 گيگابايت ترافيك رايگان 290هزار ريال و با ترافيك نامحدود 850هزار ريال است.

هزينه آبونمان ماهيانه سرويس وايمكس ايرانسل با سرعت 512 كيلوبيت بر ثانيه با 4 گيگابايت ترافيك رايگان 350هزار ريال و با ترافيك نامحدود يک ميليون و 200هزار ريال خواهد بود.

هزينه آبونمان ماهيانه اين سرويس براي سرعت 1 مگابيت بر ثانيه با طرح تعرفه پايه به همراه 10 گيگابايت ترافيك رايگان 800 هزار ريال و براي استفاده با ترافيك نامحدود دو ميليون ريال است. اين تعرفه براي سرعت 2 مگابيت برثانيه با 20 گيگابايت ترافيك رايگان، يک ميليون 400هزار ريال و با ترافيك نامحدود سه ميليون و 600هزار ريال است.

گفتني است امكان استفاده از ترافيك اضافه با تعرفه 100ريال به ازاي هر مگابايت به عنوان نرخ مصرف آزاد و يا خريد بسته هاي افزايشي 1، 2، 3، 5 و يا 10 گيگابايتي براي تمامي مشتركين اعتباري و دائمي وايمكس ايرانسل فراهم شده است.

بر اساس اين گزارش زماني که ميزان مصرف مشترك يكي از طرح‌هاي تعرفه پايه، بيش از ميزان حجم اينترنت قابل دسترس در طرح تعرفه انتخابي وي باشد يا زماني که وي احتمال مي‌دهد در يك بازه زماني نياز به حجم بيشتري ترافيك خواهد داشت، مي‌تواند ميزان ترافيك طرح تعرفه پايه خود را با استفاده از بسته افزايشي، اضافه كند.

بسته‌هاي افزايشي وايمکس ايرانسل حجم مشخصي از ميزان دسترسي به اينترنت هستند که به وسيله آن‌ها مي‌توان با بهاي تخفيفي و براي مدت زماني محدود، حجم ترافيک طرح تعرفه اوليه انتخابي خود را افزايش داد. به عنوان مثال، مشتركان وايمكس ايرانسل با سرعت 64كيلوبيت بر ثانيه مي‌توانند با پرداخت مبلغ 72هزار و 816 ريال يك بسته افزايشي يك گيگابايتي خريداري و استفاده کنند.

براساس اين اطلاعيه، در حال حاضر مودم‌هاي وايمکس ايرانسل در دو نوع داخلي و فضاي باز عرضه مي‌شوند که مودم‌هاي داخلي، با ابعادي کوچکتر و قابليت نصب و کاربرد بسيار آسان، متناسب با فضاي منزل و يا دفاتر کار کوچک طراحي شده اند.

مودم فضاي باز که در خارج از ساختمان نصب مي‌گردد، به علت قدرت بالا در دريافت و ارسال امواج، براي مکان‌هايي که به علت فشردگي ساختمان‌ها، پيچيدگي ساخت و ساز و يا دلايل ديگر، فرکانس‌ها ضعيف‌تر است، طراحي شده و توصيه مي‌شود.

بر اساس اين گزارش درحال حاضر مودم داخلي ايرانسل با بهاي يک ميليون و 100هزار ريال و مودم فضاي باز با بهاي دو ميليون و 200هزار ريال به متقاضيان عرضه مي‌شود.

بنا بر اعلام اطلاعات بيش‌تر درخصوص فن‌آوري وايمكس، نحوه ثبت نام و پرداخت، طرح‌هاي تعرفه متنوع، بسته‌هاي افزايشي و مصرف آزاد، نحوه تهيه مودم، نقشه مناطق تحت پوشش و فهرست فروشندگان مجاز سرويس وايمكس ايرانسل در وب سايت رسمي اين شركت به نشاني www.irancell.ir قابل مشاهده است.

همچنين كارشناسان مركز تماس ويژه وايمكس ايرانسل با شماره تلفن 707 براي تماس از خطوط ايرانسل و 09377070000 براي تماس از ساير خطوط در تمامي ساعات شبانه روز و هفت روز هفته آماده پاسخگويي به سوالات متقاضيان سرويس وايمكس ايرانسل و خدمات مربوط به آن هستند.
 
از عزیزانی که اطلاعات رو در اختیار کاربران میزارن سپاسگزارم ...

نقشه تهران رو دیدم که کجا ها رو کاور میکنه ... هنوز خیلی که !!!
من تو coverage ای هستم ولی ... قیمتاش زیاد جالب نیست ... البته باز نسبت به جاهای دیگه عالیه ... من از داتک دارم (ADSL / 512k)
 
تعرفه وایمکس ایرانسل​

1264381470.jpg


دو سه تا نكته توي صفحات وايمكس ايرانسل ديدم كه جالب بود كه گفتم اينجا كپي كنم

"سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

سرعت ارتباط مستقیم با ازدحام شبکه دارد، در صورتی که در زمان اتصال ازدحام کاربران در شبکه بالا باشد شما با اندکی افت سرعت مواجه خواهید شد و در شرایطی که شبکه خلوت باشد سرعت شما ممکن است بیشتر از حد معمول باشد. "

یه نکته بسیار بسیار جالبتر که الان به چشمم خورد اینه که:::::

"تمامی قیمت های فوق تشویقی بوده و تنها تا تاریخ ۲۲ بهمن ۱۳۸۸ اعتبار دارد. "

این نوشته رو زیر تعرفه ها نوشته اند(آخر صفحه)
http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=199
 
دو سه تا نكته توي صفحات وايمكس ايرانسل ديدم كه جالب بود كه گفتم اينجا كپي كنم

"سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

سرعت ارتباط مستقیم با ازدحام شبکه دارد، در صورتی که در زمان اتصال ازدحام کاربران در شبکه بالا باشد شما با اندکی افت سرعت مواجه خواهید شد و در شرایطی که شبکه خلوت باشد سرعت شما ممکن است بیشتر از حد معمول باشد. "

باشه بهشون میگم .. یعنی اینکه هیچ گونه تضمینی در مورد کیفیت و پهنای باند وجود ندارد == اینترنت از نوع ایرانی

اون قضیه اینکه اگر غیرمعمول استفاده کنید فلان میکنیم و اینها یعنی چی ؟ یعنی از یک حدی بیشتر دانلود کنه فلان میشه؟ خوب این که شد همون محدودیت .. این استفاده غیرمعمول رو کی مشخص میکنه؟ بابا اینها دیگه نوبر هستند !! دست دزدان سر گردنه رو از پشت بسته اند.
 
واقعا جالبه ! اگر نمیخوان کسی بیشتر از یه حدی دانلود کنه ، چرا اسمش رو گذاشتن نامحدود ؟

یه چیز دیگه هم هست اینه که برای کاربرای خانگی تا 2 مگ هم تعرفه گذاشتن تو سایت ایرانسل ولی همونجا اشاره میکنه که محدودیت سرعت طبق قوانین تنظیم مقرارت رادیویی و ... هست یعنی 2 مگ داریم ولی چون جیزه ! فقط بهتون 128 میدیم !
اخه یکی نیست به این از خدا بیخبر ها بگه همه که نمیخوان برن فیلم پو ر ن دانلود کنن ! با این مقرراتتون گهتون ! ریدین به هیکلِ ملت !
 
من كه از اول ميدونستم قيمتها فضايه و محدوديت داره و چون اگه سرويس رو زير قيمت بدن ISP هي ديگه يه روزه ورشكست ميشن.
و تازه بعد از 22 بهمن قيمتهاي اصلي رو رو ميكنن.
فقط آسيا تك:love:
من شنيدم اين ايرانسل بيشتر سهامش ماله پسر ايت الله خامنه اي هستش
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or