سلام
من خيلي كم پست ميذارم ولي موضوعي د ررابطه با وايمكس ايرانسل برايم پيش امده كه حيفم اومد شما را در جريان نذارم
اميدوارم هرگز در دام وايمكس ايرانسل نيفتيد
اينو از من كه دوماه دارم از وايمكس استفاده ميكنم بشنويد
خود دانيد دوست داشتيد باور كنيد دوستم نداشتيد بزنيد سينه ديوار مطلبمو
اگر ميخوايد پولتونو بريزد دور بريد وايمكس ايرانسل بگيريد
اگر دوست داريد اعصابتان توسط پشتيباني بي سواد وايمكس داغون بشه بريد طرف وايمكس
اگر دوست داريد هر وقت با پشتيباني تماس ميگيريد هر دفعه يكي ديگه با شما صحبت كنه و دقيقا حرفاي همكار خودشو تخته كنه بريد وايمكس بگيريد وهي پشت سر هم واستون فرم پگيري پر كنند وهر فرم 72 ساعت طول بكشه
اگر دوست داريد هر ماه 6 مرتبه قطعي نت داشته باشيد بريد طرف وايمكس ايرانسل
اگر دوست داريد كلاهبرداران حرفه اي را ببينيد بريد طرف وايمكس ايرانسل
واما داستان من مني كه ناشيانه مشترك وايمكس شدم
خلاصه
اگر طرف وايمكس بريدبايد هزينه زيادي (بجز ازار روحي) متحمل شويد
بنده 257 هزار تومان پول زبون بسته را ريختم تو حلقوم مسئولين حرام خواروايمكس؛ 35 هزارتومان هم دادم واسه اشتراك بعداز 25 روز معطلي تازه مودم واسم ارسال شد يك تكنسين ناشي فرستادن واسم بعداز كلي دنگ وفنگ تونست انتن رو نصب كنه حالا هي برو تو كف انتظار كي اشتراكمون فعال ميشه باز بعد از كلي انتظار حدود دو هفته اشتراك ما فعال شد حالا كه زديم تو نت ديديم اي دل غافل چه كلاه گشادي سرمان رفته سرعت مزخرف وايمكس 128 بيت برثانيه هست نه 128 k
دانلود كردم سرعتم روي 7 و 6 بود بعداز اين همه هزينه وبعداز 2 ماه اشتراك ايندفعه در اين ماه حقه جديدي اجرا كردند
دقيقا اول برج گفتن اقا شبكه ما قاطي كرده اين شد كه واسه همه ازاد حساب كردند يعني هرمگ 100 ريال نتيجه اينكه پولي كه توي حسابمان بود براي شارژ ماه بعد سگ خوري شد و گفتن بايد دوباره حسابتان را شارژ كنيد رفتيم دوباره پول ريختيم تو حلقوم اين دزدان ايرانسل ايدفعه گفتن باز شبكه مشكل داره و با اينكه پولمان را بالا كشيدن 7 روزه كه اينترنتم قطعه
اقا به جان عزيزتان اگه مرجعي را سراغ داريد واسه رسيدگي به من معرفي كنيد كه دلم از مسئولين وايمكس خونه
خلاصه خوش بحالتان كه هنوزنرفتيد طرف وايمكس
قیمتاش عالی شده . اشتباه کردم وایرلس گرفتم باید صبر میکردم وایمکس میگرفتم
اتفاقا من ميخوام وايمكس را ول كنم برم طرف وايرلز
باور نيميكني؟
برو دو ماه مشترك وايمكس بشو انوقت ميفهمي