تعرفه هاى وايمکس ايرانسل

به نظرشماآیااپراتورهای وایمکس موفق خواهندبودیاخیر؟

• بله

رای‌ها: 27 44.3%
  • خیر

رای‌ها: 34 55.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    61
قیمتاش در مقایسه با شرکت هایی که در حال حاضر وایمکس ارائه میدن خوبه...
من الان برای 256 نامحدود دارم 25700 میدم :smile: از داتک

25700:confused:
اشتباه نمیکنی؟!؟ ماهی 50 تومن مگه نیست؟!؟ در مورد مشترکای قدیمیش یه چیزایی شنیده بودم فکر کنم شما از اونهایی!

اشتباه نمیکنی؟!؟ ماهی 50 تومن مگه نیست؟!؟ در مورد مشترکای قدیمیش یه چیزایی شنیده بودم فکر کنم شما از اونهایی!

ایشون کاربر قدیمی هستن و قیمت قدیمی رو میگیرن ... مثل من که ۵۰ تومان برای ۵۱۲ نامحدود میدم !

قیمتاش در مقایسه با شرکت هایی که در حال حاضر وایمکس ارائه میدن خوبه...

آره برای مشترکای قدیمی با همون قیمت قدیمش شارژ می کنن ( قدیم که یعنی همین چند ماه پیش)

آقا خبر قطعی ندارین که برا وایمکسم محدودیت 128 برای مصرف خونگی هست یا نه ؟

-خدایش ایرانسل تو ایران خیلی به پیشرفت مردم کمک کرد دمش گرم!
GPRS-MMS-سیمکارت ارزون-و حالا هم WIMAX
دمشون گرم
100 در صد با حرف ایشون موافقم . خدا باباشونو بیامرزه :smile:

برای من این سوال مطرحه،‌ من الان باید به عنوان کاربر با سرعت 5 مگ مثلا که تقریبا 400-500 kb میرسه بهم، اونم اگه خیلی قانونمند باشن، ازش چه استفاده‌ای باید بکنم ؟!

برای من این سوال مطرحه،‌ من الان باید به عنوان کاربر با سرعت 5 مگ مثلا که تقریبا 400-500 kb میرسه بهم، اونم اگه خیلی قانونمند باشن، ازش چه استفاده‌ای باید بکنم ؟!

هزار جور میشه استفاده کرد!

در ضمن کنسول onlive رو میتونی استفاده کنی:biggrin1:

onLive نه به باره نه به دار،‌ هزارجور استفاده‌ای من نمی‌بینم، تو این مملکت نمیتونی یه VideoBlog بسازی حتی

البته محدودیت که زیاد داریم الان, بعد راه اندازی سرویس ها هم خواهیم داشت....
ولی همین که میشه با سرعت بالا دانلود کرد خوبه....تو همین فروم هم تاپیک های مختلف واسه دانلود بازی و فیلم و موزیک و غیره هست که لازمش یه اکانت پریمیوم رپید شیره:biggrin1:
ولی از طرفی درست میفرمایید ارزش نداره ماهی 500 هزار تومن بدی که فقط این کار رو بکنی...

ميگم يكي بگيره ببينيم پينگش در چه سطحيه؟؟
فكر كنم از adsl بالاتره.
كلا براي بازي شايد خوب نباشه
يكي گرفت بگه.

راستي من گيج شدم
اين فقط از مودم خودش ميشه استفاده كرد ديگه؟؟؟
يعني به فناوري wifi هيچ ارتباطي نداره؟؟
اخه كلا شنيده بودم مثلا تو خارج سرويس وايمكس ميان در خونت انتن ميذارن كه خودت با هر وسيله وايرلس داري رسيو كني.!!!!!!!!
يا كلا از تو يه انتن كلي تو يه محل هست با برد زياد كه هر جا باشي رسيو ميشه!!!
البته با يوسر پس.

راستي حتما بايد مودم رو از خودشون بخري؟!ماله خود لبتاب ميشه؟

ٌWiFi = "ماله خود لپتاپ"

خدایی .. قبل از اینکه یک چیزی بگید .. گوگل کنید تا متحول شید :smile:
این WiFi میشه یک سری از دستگاههای که از بعضی قابلیت های استاندارد IEEE 802.11 پیشتیبانی می کنند. همون Wireless LAN خودمون.
WiMax هم میشه استاندارد IEEE 802.16

بـــَینــَکم و بین الله .. این دو تا الان یکی اند ؟

نفر بعدی حتما میاد و میگه من میخوام با Wifi گوشیم استفاده کنم .. آقا جون چون ایرانسل ـه .. لزوما ربطی به موبایل نداره.

اولا که قیمتهاش از ADSL بیشتره و نمیصرفه.
دوما از اونجایی که این هم مثل ADSL محدودیت داره (128) پس مثل ADSL نه تنها قیمتش از اینی که الان هست پایین تر نمیاد بلکه ممکنه مثل ADSL , بعد از مدتی قیمتش بره بالاتر.

در مورد ایرانسل هم شانس آوردیم که این یک شرکت نیمه خصوصی آفریقایی هستش و گرنه...

بچه ها سلام.
یکی اچهارشرکتی که مجوزگرفته مبین نت هستش.
مبيننت: از امکانات اپراتورهاي ديگر استفاده ميکنيم
محمد جعفر ذبيحي- مديرعامل مبين‌نت- که به تازگي کرسي رياست اين اپراتور را از يونس بخشمندي تحويل گرفته ‌است، درباره روند فعاليت‌هاي مجموعه تحت مديريت خود، گفت: در مرحله نخست عرضه سرويس‌هاي وايمکس مبين‌نت نسبت به عرضه اينترنت، VPN و VoIP در اندازه محدود اقدام خواهيم کرد. او افزود: در ابتداي سرويس‌دهي مشترکان ترکيبي از مشترکان خانگي و تجاري خواهند بود و با گذشت زمان تمرکز سرويس‌دهي بر مشترکان خانگي افزايش خواهد يافت.
ذبيحي با اشاره به اينکه تا اندازه‌اي قيمت‌هاي پايه اين سرويس‌ها مشخص شده، گفت: به طور قطع باتوجه به بازار موجود و رقابتي شدن بازار، سرويس‌هاي مختلف با قيمت‌هاي مختلف در اختيار مردم قرار خواهند گرفت و در برنامه تجاري مبين‌نت، موضوع سبد خانوار و بازار مصرف اهميت ويژه‌اي دارد و با توجه به ظرفيتي که داريم و هدفي که مدنظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي است، وايمکس را توسعه خواهيم داد.
ذبيحي درخصوص همکاري تجاري مبين‌نت با اپراتورهاي تلفن‌همراه درخصوص استفاده از امکانات و سايت‌‌هاي اپراتورهاي موجود براي راه‌اندازي سرويس‌هاي خود گفت: در حال مذاکره با اپراتورها و سرويس‌دهندگان ديگر براي استفاده مشاع از سايت‌هاي آنها هستيم که در حال حاضر با همراه اول، تاليا، دستگاه‌هاي دولتي و شرکت‌هايي که در زمينه تجهيزات راديوئي سرويس‌هاي وسيعي دارند، مذاکره کرده‌ايم.
او در پاسخ به اين سوال که آيا احتمال واگذاري اپراتوري شبکه وايمکس برخي استان‌ها به اپراتورهاي فعالي که قبلا مجوز عرضه وايمکس را از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي دريافت کرده‌اند، وجود دارد يا خير؟ پاسخ داد: چون مبين‌نت شبکه متمرکزي دارد که با يک ساختار يکپارچه در سطح کشور فعاليت مي‌کند، از شبکه موجود اپراتورهاي منطقه‌اي نمي‌توانيم استفاده کنيم اما در حال مذاکره هستيم تا در صورت امکان از امکانات آنها استفاده کنيم.
فريبرز نژاددادگر - قائم مقام شرکت مبين‌نت- نيز درباره روند فعاليت‌هاي اين اپراتور، گفت: با مشخص شدن پيمانکار، خريد بخشي از تجهيزات وايمکس مبين‌نت پايان يافته اما با پايش فضاي فرکانسي مشخص شد که در برخي نقاط تهران طيف اختصاص يافته به وايمکس اشغال است که اين مورد به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي گزارش شده ‌است.
او افزود: نتيجه پايش فضاي فرکانسي استان‌هاي ديگر نيز تا پايان ماه جاري تمام خواهد شد و گزارش آن به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي ارائه خواهد ‌شد.
نژاددادگر، زمان راه‌اندازي اوليه وايمکس اين اپراتور در مراکز استان‌ها را براي اجراي تعهد پوششي و به صورت تستي اول دي ماه 88 عنوان کرد و گفت: با پايان تست‌هاي اوليه از بهمن ماه 88 نيز واگذاري سرويس به مردم آغاز خواهد شد.
او افزود: مبين‌نت تنها دارنده پروانه کشوري وايمکس است و برنامه آن نيز ايجاد شبکه‌اي کاملا کشوري است که در فاز نخست، شبکه‌اي را به صورت سراسري راه‌اندازي مي‌کند تا به جز بحث اينترنت، ديگر سرويس‌هاي مورد نياز را هم براساس پروانه وايمکس به متقاضيان ارائه دهد.
یه مژده به هم استانی های عزیز:

سيد ايمان ميري - مديرعامل مجتمع رايانه دانش گلستان- که خود را براي سرويس‌دهي به 6هزار و 500 مشترک وايمکس در استان گلستان آماده مي‌کند، قرار است سرويس‌دهي آزمايشي خود را تا پايان شهريور ماه آغاز کند.
او گفت: بخشي از Back bone شبکه وايمکس گلستان آماده شده و لينک STM1 آن نيز دريافت شده و به زودي پيمان‌کاران فعاليت خود را آغاز خواهند کرد.
ميري از آغاز مذاکرات و موافقت‌هاي اوليه اين اپراتور با مبين‌نت ديگر اپراتور وايمکس کشور خبر داد و گفت: طبق مذاکرات صورت گرفته، قرار است با همکاري يکديگر نسبت به راه‌اندازي سايت‌ها و بهره‌برداري از آنها اقدام کنيم. به گفته ميري، قيمت نهايي سرويس وايمکس براي مشترکان بستگي به قيمت تمام شده تجهيزات و همچنين درخواست سرويس‌هاي تجاري و يا خانگي از سوي مشترکان خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or