تصاویر The Evil Within

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از نظر من این بازی یه تقلید بی چون و چرا از رزیدنت 4 همراه با اسانس سایلنت هیل هستش .نه گرافیک جالبی داره نه انیمیشن خوبی گیم پلی بازی هم تا به اینجای کار قدیمی و تکراری بوده

از نظر من این بازی یه تقلید بی چون و چرا از رزیدنت 4 همراه با اسانس سایلنت هیل هستش .نه گرافیک جالبی داره نه انیمیشن خوبی گیم پلی بازی هم تا به اینجای کار قدیمی و تکراری بوده
این فقط نظر شماست و قابل احترامه..!!

داداش این فقط نظر ایشون نیست اگه یکم از حالت موضع گیری خارج شید و خوب فکر کنید: دوستان گرافیک بازی چه چیز خاصی داره؟؟؟؟خدایی گیم پلی هم که دقیقا همون گیم پلی رزیدنت اویل دوربین هم به همین صورت...اون تریلر رو دیدی که شخصیت اصلی هر چی تو یه راهرو میدوه به آخر نمیرسه همینجوری کش میاد؟؟؟خو 100% سایلنت هیل...حالا این باسش هم که دقیقا همون کله هرمی سایلنت هیل....

من از دوستانی میپرسم که میگن گیم پلی و اتمسفر بازی هر دو تقلیدی بر RE4 و SH ه . من این حرفو قبول دارم . ولی سوالم اینه : این دو شاخصه بدن یا خوب ؟؟؟ یکم فکر کنید .. این شاخصه ها ریشه در ترس داره . شما میخواید ترس واقعی رو تجربه کنید . و چیزی که من از گیم پلی دیدم هر لحظه با شما خواهد بود . در مورد انیمیشن مخصوصا تکنیک انیمیشین ها هنگام راه رفتن و باز کردن دربها برای منم جالب نبود . آپگریدها تنوع خیلی خوبی داشت . بیاید امیدوار باشیم چون میکامی تنها کسیه که بهش امید داریم هممون :x

بحث اضافی!!!:d همون طوری که در جریان هستید،باز مشکل تکسچر در این بازی هم وجود دارد...که یکم نگران کننده و رو اعصاب هستش....:( این انجین بتسدا هم:(:|
به شخصه خیلی منتظر این بازی هستم.:bighug:

اولا من گفتم نظر منه دیگه لزومی به تاکید نداشت

دوما یکم بدون موضع گیری بشین بازی رو سبک سنگین کن بعد بگو چه چیز جدیدی توش هست که تو رزیدنت و سایلنت هیل نبوده ؟ اتمسفر بازی که سایلنت هیل دشمن ها همه رزیدنتی مخصوصا اون جناب با اره برقیش ..حتی انیمیشن دشمنهای بازی هم از رزیدنت 4 وارد بازی شده صورت کارکتر بازی هم که کلا تو هیچ حالتی تغییر نمیکنه چه له بشه چه گازش بگیرن همش ثابته انگار جسده

- - -ویرایش - - -

من از دوستانی میپرسم که میگن گیم پلی و اتمسفر بازی هر دو تقلیدی بر RE4 و SH ه . من این حرفو قبول دارم . ولی سوالم اینه : این دو شاخصه بدن یا خوب ؟؟؟ یکم فکر کنید .. این شاخصه ها ریشه در ترس داره . شما میخواید ترس واقعی رو تجربه کنید . و چیزی که من از گیم پلی دیدم هر لحظه با شما خواهد بود . در مورد انیمیشن مخصوصا تکنیک انیمیشین ها هنگام راه رفتن و باز کردن دربها برای منم جالب نبود . آپگریدها تنوع خیلی خوبی داشت . بیاید امیدوار باشیم چون میکامی تنها کسیه که بهش امید داریم هممون :x

تقلید خوب خوبه نه دیگه کپی سازی ...Dead space هم با الهام از رزیدنت 4 ساخته شد اما نه دشمنای بازی نه جوش شبیه به رزیدنت 4 نبود دیگه بحث محیط بازی که کاملا روشنه

تقلید خوب خوبه نه دیگه کپی سازی ...Dead space هم با الهام از رزیدنت 4 ساخته شد اما نه دشمنای بازی نه جوش شبیه به رزیدنت 4 نبود دیگه بحث محیط بازی که کاملا روشنه

RE 4 رو خود میکامی ساخته . تقلید از خود بی معنیه . اتمسفر بازی و دشمنان هم قرار نیست از فضا بیان ! . دشمنان هم کاملا طراحیشون نوآوری خیلی خوبی داره . اگه قرار به نظر دادن باشه من اولین نفری بودم که توی تاپیک قدیمی خبر گفتم ترکیب RE4 و SHه . ولی اشاره هم کردم میکس قشنگی شده . میکامی حقشو به ما گیمرا و منتقدین خیلی وقته ادا کرده . نیاز به ادامه بحث نیست .

آخرین ویرایش:
محیط ها که خیلی مثل اویل 4 هست.
67478223595374509720.png
ولی این که بگیم کپی هست اشتباهه.

خالق رزیدنت اویل میکامی ساخته بعد میگی تقلید ؟ بیخیال !!! =))

خالق رزیدنت اویل میکامی ساخته بعد میگی تقلید ؟ بیخیال !!! =))

خالقی که از کمبود ایده دست به دامن بازی قدیمی میشه نمیشه روش لقب خالق گذاشت اگه این واقعا خالقه که یه چیز جدید ارائه بده

- - -ویرایش - - -

RE 4 رو خود میکامی ساخته . تقلید از خود بی معنیه . اتمسفر بازی و دشمنان هم قرار نیست از فضا بیان ! . دشمنان هم کاملا طراحیشون نوآوری خیلی خوبی داره . اگه قرار به نظر دادن باشه من اولین نفری بودم که توی تاپیک قدیمی خبر گفتم ترکیب RE4 و SHه . ولی اشاره هم کردم میکس قشنگی شده . میکامی حقشو به ما گیمرا و منتقدین خیلی وقته ادا کرده . نیاز به ادامه بحث نیست .

اونوقت نکرومورفهای بازی dead space از فضا اومدن یهو تو بازی یا ایده بازیساز بوده ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or