این فقط نظر شماست و قابل احترامه..!!از نظر من این بازی یه تقلید بی چون و چرا از رزیدنت 4 همراه با اسانس سایلنت هیل هستش .نه گرافیک جالبی داره نه انیمیشن خوبی گیم پلی بازی هم تا به اینجای کار قدیمی و تکراری بوده
این فقط نظر شماست و قابل احترامه..!!
این فقط نظر شماست و قابل احترامه..!!
من از دوستانی میپرسم که میگن گیم پلی و اتمسفر بازی هر دو تقلیدی بر RE4 و SH ه . من این حرفو قبول دارم . ولی سوالم اینه : این دو شاخصه بدن یا خوب ؟؟؟ یکم فکر کنید .. این شاخصه ها ریشه در ترس داره . شما میخواید ترس واقعی رو تجربه کنید . و چیزی که من از گیم پلی دیدم هر لحظه با شما خواهد بود . در مورد انیمیشن مخصوصا تکنیک انیمیشین ها هنگام راه رفتن و باز کردن دربها برای منم جالب نبود . آپگریدها تنوع خیلی خوبی داشت . بیاید امیدوار باشیم چون میکامی تنها کسیه که بهش امید داریم هممون
تقلید خوب خوبه نه دیگه کپی سازی ...Dead space هم با الهام از رزیدنت 4 ساخته شد اما نه دشمنای بازی نه جوش شبیه به رزیدنت 4 نبود دیگه بحث محیط بازی که کاملا روشنه
از نظر من این بازی یه تقلید بی چون و چرا از رزیدنت 4 همراه با اسانس سایلنت هیل هستش .نه گرافیک جالبی داره نه انیمیشن خوبی گیم پلی بازی هم تا به اینجای کار قدیمی و تکراری بوده
خالق رزیدنت اویل میکامی ساخته بعد میگی تقلید ؟ بیخیال !!!
RE 4 رو خود میکامی ساخته . تقلید از خود بی معنیه . اتمسفر بازی و دشمنان هم قرار نیست از فضا بیان ! . دشمنان هم کاملا طراحیشون نوآوری خیلی خوبی داره . اگه قرار به نظر دادن باشه من اولین نفری بودم که توی تاپیک قدیمی خبر گفتم ترکیب RE4 و SHه . ولی اشاره هم کردم میکس قشنگی شده . میکامی حقشو به ما گیمرا و منتقدین خیلی وقته ادا کرده . نیاز به ادامه بحث نیست .