تصاویر The Evil Within

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سعيد جان خواهشا اين بحث و كل كلي كه راه انداختيو ببر تو خود تاپيك بازي و اونجا ادامش بده. چون در صورت ادامه بحث تو اين تاپيك هم خودت الكي اخطار ميگيري و هم اعصاب بچه هارو بي دليل به هم ميريزي.
اينم آدرس تاپيك :

The Evil Within (Psycho Break) | PS4

اگرم با ساخته ي ميكامي مشكلي داري و مي خواي در موردش بحث كني، من و چندتا ديگه از بچه ها تو اون تاپيك جوابگو هستيم.

سعيد جان خواهشا اين بحث و كل كلي كه راه انداختيو ببر تو خود تاپيك بازي و اونجا ادامش بده. چون در صورت ادامه بحث تو اين تاپيك هم خودت الكي اخطار ميگيري و هم اعصاب بچه هارو بي دليل به هم ميريزي.
اينم آدرس تاپيك :

The Evil Within (Psycho Break) | PS4

اگرم با ساخته ي ميكامي مشكلي داري و مي خواي در موردش بحث كني، من و چندتا ديگه از بچه ها تو اون تاپيك جوابگو هستيم.

والا با روحیه ای (شما بخون تعصب های بی جا ) که اینجا میبینم چه بحث اینجا باشه چه هر جای دیگه آخرش این وسط ما اختار رو میگیریم

والا با روحیه ای (شما بخون تعصب های بی جا ) که اینجا میبینم چه بحث اینجا باشه چه هر جای دیگه آخرش این وسط ما اختار رو میگیریم

من میگم شما بزار بازی بیاد بعدا درمورد تقلید بودن یا نبودنش حرف بزن...شاید شما درست بگی ....من که بشخصه هیچ تعصبی ندارم نه روی اویل نه روی سایلنت هیل نه روی شینجی میکامی،، درحالیکه دوسه تا نسخه از هرکدوم از عناوین رو بازی کردم و با حال و هواشون آشنایی دارم.. با تریلر هایی که از بازی پخش شده من خیلی امیدوارم بعد از تجربه ی Resident Evil3‌بالاخره یک بازیه درست درمون تو سبک SH منتشر بشه....هنوزم که هنوزه کلیک کردن روی آیکن Re3 جرئت میخاد....!! l-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or