تصاویر The Evil Within

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عجب حال کردم با این کانسپت ها... عجب آتمسفری داره. ان شالله بترکونه بازیش هم از فروش و هم از امتیازا:x

انتظار برای بازی داره سخت میشه.:d

بگمونم استاد شینجی میکامی هم به tlou ایمان آورد:d
the-evil-within-ca-5.jpg

امیدوارم لوکیشنها هم به همین اندازه کانسپتها واقعی باشه.این محیطها هم انگار توی مغز آشفته این یارو درست شده جالبه همه جور محیطی هست.

کلا معلوم نیست تیمارستان چه ربطی به نابودی شهر داره.:|
ولی بنظر من که دقیقا شبیه اون مرحله شب از tlou است.

همه روانی شدن دیگه مثلا راننده کامیون یک دفعه قاطی میکنه زامبی میشه انحراف پیدا میکنه کل ماشین ها تصادف میکنند یا میفته پایین از از روی پل منفجر میشه حالا فکر ککن همه ی مردم شهر اینجوری بشن تو اون بیمارستان یک کارایی دارن انجام میدم مثل همون آزمایشات ویروسی فکر میکنم اینطور باشه مطمعن نیستم

the-evil-within-ca-6.jpg

همه روانی شدن دیگه مثلا راننده کامیون یک دفعه قاطی میکنه زامبی میشه انحراف پیدا میکنه کل ماشین ها تصادف میکنند یا میفته پایین از از روی پل منفجر میشه حالا فکر ککن همه ی مردم شهر اینجوری بشن تو اون بیمارستان یک کارایی دارن انجام میدم مثل همون آزمایشات ویروسی فکر میکنم اینطور باشه مطمعن نیستم

the-evil-within-ca-6.jpg

اگه داستانش قشنگ باشه به یکی از ماندگارترین بازی ها تبدیل می شه:x

مطمئنا با یه بازی فوق العده روبرو هستیم. گیم پلی که از بازی در سایت رسمی بازی منتشر شده واقعا آدم رو میخکوب میکنه. فضای آخرالزمانی و محیط های مخوف بازی و دشمنان بازی همه و همه نوید از یه بازی بسیار خوب رو میدن. بدجور تشنه ی این بازی هستم

پسر بازی فوق العادست ...:d فقط یه چیزی عکسی از داخل گاوصندق Box-man نشون ندادن ؟ همونی که یه پتک گنده داره و جای سرش هم یه گاوصندق هست :d خیلی دوست دارم بدونم داخلش چیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or