تصاویر PES 2014

هادی@ مهم اینه که فیس های PES همیشه زیبا تر و بهتر بوده ... الان جدای از اینکه زیبا هست جزئیات چهره ی بالوتلی رو ببین :x خدایی خیلی دقیق و ریز و موشکافانه طراحی کردند :d
یا همین چهره ی شیرجه زدن بوفون رو ببین !

xhrpy4gq8c6yppawt39e.jpg

BOaf1Y6CUAAETQq_1.jpg

دو تصویر بالا تقریبا هر دوشون از فاصله ی دور هستند و میشه دقیقا جزئیات تصاویرشون رو با هم مقایسه کرد.. اگر تریلر FIFA 14 برای این نسل رو ببینی کاملا به وضوح معلومه چهره و گرافیک امسال برای PES هست ... اینو شک نکن

چهره‌های PES زیبا بودند؟!:| کافیه رونی PES 13 با FIFA 13 یا مسی رو باهم مقایسه کنید. بعد هم یک بازی ورزشی خارج از گرافیک باید یک شبیه ساز خوب باشه

از جمله دیگه پیشرفت های این سری لایسنس اکثر لیگ های معتبر به صورت کامل بوده... همیشه برای من زجر بود که چرا مثلا Chelsea یا خیلی از تیمای دیگه رو لایسنس نکردند اما الان بصورت کامل
لایسنس شدن.. AFC Ch هم که لایسنس شده و تیمای Traktor Sazi - Foolad - Sepahan - Esteghlal FC هم لایسنس شدند

این یعنی رقابت جذاب تر از قبل ...

- - -ویرایش - - -

در ضمن راجب گیم پلی هم فعلا نمیشه نظر داد ولی از داخل تریلر معلوم بود که روان تر از همیشه توی این نسل بوده دقیقا داره یه چیزی مثل PES 6 میشه :x که واقعا عالی بود

من نمیدونم طرفداران فیفا چرا اینطور اماتور رفتار میکنند
اولا تصاویر بسیار عالی تر از قبل شده

دوما من از کونامی 99 بگیر تا الان همیشه pes بازی کردم . اصلا تو فیفا راحت نیستمو عادت ندارم خصوصا اینکه نسخه pc فیفا اصلا جالب نیست

حالا فرض بر اینکه فیفا بهترین فروش در دنیا داره نمیشه انتظار داشت همه برن سمتش

شبیه بودن بازیکنان به خودشون در بازی تنها 40% تاثیر داره در بازی از نمای بالا اصل گیم پلی و هوش مصنوعی بازی که باید دید چطور عمل کرده
به هرحال تصاویر بسیار عالی و بینقص

من نمیدونم طرفداران فیفا چرا اینطور اماتور رفتار میکنند
اولا تصاویر بسیار عالی تر از قبل شده

دوما من از کونامی 99 بگیر تا الان همیشه pes بازی کردم . اصلا تو فیفا راحت نیستمو عادت ندارم خصوصا اینکه نسخه pc فیفا اصلا جالب نیست

حالا فرض بر اینکه فیفا بهترین فروش در دنیا داره نمیشه انتظار داشت همه برن سمتش

شبیه بودن بازیکنان به خودشون در بازی تنها 40% تاثیر داره در بازی از نمای بالا اصل گیم پلی و هوش مصنوعی بازی که باید دید چطور عمل کرده
به هرحال تصاویر بسیار عالی و بینقص

:(
تنها 40 % ؟! خیلی کم لطفی شما ! برو بالاتر 60 الی 70 درصد تاثیر داره .
:|

هادی@ مهم اینه که فیس های PES همیشه زیبا تر و بهتر بوده ... الان جدای از اینکه زیبا هست جزئیات چهره ی بالوتلی رو ببین :x خدایی خیلی دقیق و ریز و موشکافانه طراحی کردند :d
یا همین چهره ی شیرجه زدن بوفون رو ببین !

xhrpy4gq8c6yppawt39e.jpg

دو تصویر بالا تقریبا هر دوشون از فاصله ی دور هستند و میشه دقیقا جزئیات تصاویرشون رو با هم مقایسه کرد.. اگر تریلر FIFA 14 برای این نسل رو ببینی کاملا به وضوح معلومه چهره و گرافیک امسال برای PES هست ... اینو شک نکن
اتفاقا به خاطر همین مسئله اومدم توضیح دادم. چون نوع قضاوت کردنتون اشتباهه. داری ضعیف ترین نوع فیسهای فیفا رو با قویترین های pes مقایسه میکنید. برای اینکار باید فیس هایی که تو دو گروه اول هستند رو با اینا مقایسه کنی. الان این عکسو ببین:

مودریچ، لوگانو، مکسول، پاستوره، منز، رونی و فن در فارت از دسته اول هستند و اریکسن، دی ماریا و هامسیک از دسته دو که کیفیت و دقتشون طبیعتا کمتره. الان کجای اینا در برابر فیسهای PES ضعیفه؟ فیسهای فیفا هم از نظر ارائه حالات مختلف و هم واقع گرایایی خیلی بهتره. کی قیافه پیرلو موقع داد زدن اونجوری میشه؟ بازیکنای pes در بهترین حالت از یه زاویه و در حالت ساکن خوب دیده میشن که اونم باید اونجوری باشه چون عکسه! ولی فیسهای فیفا از هر زاویه ای کاملا شبیه هستن و احساسات رو هم نسبت به pes به خوبی منتقل میدن. مثلا ببین:
http://img.gawkerassets.com/img/1817py7s67y36jpg/original.jpg
pes 2014 هم خودم با اینکه به pes دست نمیزنم ولی واقعا نمایش های خوبی داشته و من فیفا باز رو کاملا به سمت خودش جذب کرده که حداقل برخلاف سالهای قبل امتحانش کنم. واقعا امسال عالیه از نظر انمیشن و گرافیک. ولی بازیکنا (هم لباسشون و هم فیساشون) یه نکته ضعف بزرگه و نسبت به قبل پسرفت کرده. من اینو از روی اسکرین شاتها نمیگم. از روی تریلر های گیم پلی دیدم. (نمایش pes که بروبکس gamespot بازی میکردنش)

از جمله دیگه پیشرفت های این سری لایسنس اکثر لیگ های معتبر به صورت کامل بوده... همیشه برای من زجر بود که چرا مثلا Chelsea یا خیلی از تیمای دیگه رو لایسنس نکردند اما الان بصورت کامل
لایسنس شدن.. AFC Ch هم که لایسنس شده و تیمای Traktor Sazi - Foolad - Sepahan - Esteghlal FC هم لایسنس شدند

1. یعنی این که در تیم ملی ایران، بازیکنی به اسم Dahoo باز نمی‌کنه؟
2. آیا نقل و انتقالات حداقل تا ژانویه پارسال بروز شده‌اند؟
3. این بحث لایسنس چند سالیه که PES قولشو می‌ده، اما هیچ وقت ندیدم که چلسی لایسنس شده باشه، الآن دیگه حتمی شد؟
4. شادی گل زدن بهتر شده؟ یعنی دیگه بازیکن پس از گل زدن به تور دروازه نمی‌چسپه و دنده عقب نمی‌ره؟

دیروز داشتم خودم PES 10 می‌زدم (پس از چند سال) بعدش این اشکالات خیلی منو اذیت کرد، امیدوارم کونامی به قولش عمل کنه...

چهره‌های PES زیبا بودند؟!:| کافیه رونی PES 13 با FIFA 13 یا مسی رو باهم مقایسه کنید. بعد هم یک بازی ورزشی خارج از گرافیک باید یک شبیه ساز خوب باشه
اخه اینجا تاپیک تصاویر هست و هیچ چیز دیگه ای اهمیت نداره.(شبیه ساز و اینها)
...
اقا جان من حقیقت رو قبول کنین و نزارین تعصب های الکی بر شما مسلط بشه.
طراحی چهره ها (حالا با هر تکنیکی ) همیشه (مخصوصا این اواخر) از fifa بهتر بود.تازه اونها داشتن از انجین نسل قبل (ps2) استفاده میکردن.
الان که دیگه با استفاده از موتور قدرتمند فاکس انجین و با مشاهده ی این عکسها و چهره ها دیگه حقیقت باید واسه همه روشن شده باشه.ولی نمیدونم چرا بعضی ها دارن مقاومت میکنن.
.....
مخصوصا امسال که فیفا قراره با انجین نسل فعلی واسه xbox360 , ps3 بیاد و با انجین جدید برای کنسول نسل بعد.این حرکت واقعا ضایع هست.به همین زودی طرفدارهای نسل قبلی رو ول کردن.واقعا مسخره هست.
زنده باد pes که یه حال اساسی داره به ما میده
(بده لایک رو:flexion:

اخه اینجا تاپیک تصاویر هست و هیچ چیز دیگه ای اهمیت نداره.(شبیه ساز و اینها)
...
اقا جان من حقیقت رو قبول کنین و نزارین تعصب های الکی بر شما مسلط بشه.
طراحی چهره ها (حالا با هر تکنیکی ) همیشه (مخصوصا این اواخر) از fifa بهتر بود.تازه اونها داشتن از انجین نسل قبل (ps2) استفاده میکردن.
الان که دیگه با استفاده از موتور قدرتمند فاکس انجین و با مشاهده ی این عکسها و چهره ها دیگه حقیقت باید واسه همه روشن شده باشه.ولی نمیدونم چرا بعضی ها دارن مقاومت میکنن.
.....
مخصوصا امسال که فیفا قراره با انجین نسل فعلی واسه xbox360 , ps3 بیاد و با انجین جدید برای کنسول نسل بعد.این حرکت واقعا ضایع هست.به همین زودی طرفدارهای نسل قبلی رو ول کردن.واقعا مسخره هست.
کدوم حقیقت؟ تصاویر باش میگی چیکار کنم؟من به صورت کلی گفتم
فکر نکنم بهتر بوده باشه من منچستر برمی‌دارم با اون طراحی نصف بازیکنا رو نمی‌تونم از چهره تشخیص بدم تو PES. الان هم با موتور جدید FIFA حقیقت روشن شده منم استدلایل خودت رو میارم. PES هم برای کنسول‌های نسل بعد عرضه نمیشه یک عیب است.
حقیقتی وجود نداره من فرقی بین طراحی چهره‌ها از تو این شماره با PES 13 نمی‌بینم دقت کنید طراحی چهره با گرافیک فرق داره

PES 2014 تا اون جایی که میدونم گفته شده امسال برای X1 و PS4 نمیاد.خب چه فایده داره که اصلا در موردش بحث کرد وقتی قراره فیفا 14 برای کنسولهای نسل بعد بیاد؟خب معلومه کسی که کنسول نسل بعد رو بخره فقط یک انتخاب داره حتی اگر طرفدار PES هم باشه اگر بخواد یک فوتبال با طعم نسل بعد رو بچشه باید بره فیفا 14 بخره

- - -ویرایش - - -

چه ربطی داره؟!! از اون حرفا بود ها ! خب نسل بعد یه دستگاه قدرتمند تره و بایدم با تفاوت ویژه بازیشو بده وگرنه یکی مثل من مغز خر که نخورده که از الان تو خماری X1 نشستم که تا اومد سریع بخرم و فیفای نسل بعد بازی کنم.اصلا باید بعد از اینکه کنسولهای نسل بعد رو دادن بیرون به نظرم تمام توانشون رو بذارن رو همین کنسولها و واسه کنسولهای قبلی زیاد وقت نذارن.

PES 2014 تا اون جایی که میدونم گفته شده امسال برای X1 و PS4 نمیاد.خب چه فایده داره که اصلا در موردش بحث کرد وقتی قراره فیفا 14 برای کنسولهای نسل بعد بیاد؟خب معلومه کسی که کنسول نسل بعد رو بخره فقط یک انتخاب داره حتی اگر طرفدار PES هم باشه اگر بخواد یک فوتبال با طعم نسل بعد رو بچشه باید بره فیفا 14 بخره

این برداشت شماست
EA از اونجایی که پول واسش ارجعیت داره به هرچیز ِ دیگه ای نمی خواد مایه رو رو کنسول های نسل بعد از دست بده پس میاد با کمی تغییر فیفا رو رو نسل بعد لانچ می کنه. و سعی می کنه هر سال به گرافیک بازی اضافه کنه و اونو به نسل بعد نزدیک تر کنه، این از این، اما Pes نمی خواد اشتباهات این نسل رو بکنه و برای همین 2 سال ( کمتر یا بیشتر ) وقت برای ارائه یک نسخه نسل بعدی با موتور نسل بعدی وقت می زاره تا به میدون برگرده ! کسی نمی تونه منکر این بشه که 1 سال وقت گذاشتن روی یک بازی بهتر از 2 سال وقت گذاشتن ! بازی که یهو نمی ره تو نسل بعد ! پس در اواخر هر نسل یه وقفه بین بازی هایی که سالیانه ریلیز میشه میافته ! اصولش باید این باشه ! و گرنه راحت می تونن همین Pes رو یکم گرافیک رو بالاتر ببرن و منتشر کنن !
کونامی با تغییر استودیو های Pes و تغییرایی که داره میده مطمئنن می خواد این بازی رو به اوجش برگردونه !
Pes کاری رو نسل بعد انجام میده که شاید فیفا توُ سه سال پشت هم ریلیز کردن بازی تازه به اون برسه ! این یعنی وقفه 1 سال ِ برای ارائه بهتر روی نسل بعد !

مودریچ، لوگانو، مکسول، پاستوره، منز، رونی و فن در فارت از دسته اول هستند و اریکسن، دی ماریا و هامسیک از دسته دو

اینی که شما میگه یکی از مشکلات خود فیفاست ! یعنی شما داری با یکی از ایرادات فیفا مشکل Pes رو نشون می دید ؟

الان اين تاپيك در مورد گرافيك يا چهره هاست من حرفاي ديگه اي هم دارم از جمله سرورهاي بازي بخشهاي بازي گزارشگر و از همه مهمتر گيم پلي كه فك نميكنم تو اين تاپيك جاش باشه

من از 7 8 سالگی PES میزدم تا سال 2006 وقتی06 FIFA اومد . اون موقع هر 2 تا رو داشتم ولی بازم بیشتر PES میزدم ولی از 08 به بعد دیگه کاملا به فیفا منتقل شدم :دی
امیدوارم همونجوری که با شروع این نسل FIFA اوج گرفت و PES رو پشت سر گذاشت , با شروع نسل جدید PES بهتر شه و رقابت بین این 2 تا بهتر شه .
چون هرچی بیشتر اینا بیشتر تلاش کنن که از اون یکی پیشی بگیرن , بازیشون بهتر خواهد شد که این هم به طبع رضایت مشتریا (یعنی ما:d ) رو در پی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or