من نمیدونم طرفداران فیفا چرا اینطور اماتور رفتار میکنند
اولا تصاویر بسیار عالی تر از قبل شده
دوما من از کونامی 99 بگیر تا الان همیشه pes بازی کردم . اصلا تو فیفا راحت نیستمو عادت ندارم خصوصا اینکه نسخه pc فیفا اصلا جالب نیست
حالا فرض بر اینکه فیفا بهترین فروش در دنیا داره نمیشه انتظار داشت همه برن سمتش
شبیه بودن بازیکنان به خودشون در بازی تنها 40% تاثیر داره در بازی از نمای بالا اصل گیم پلی و هوش مصنوعی بازی که باید دید چطور عمل کرده
به هرحال تصاویر بسیار عالی و بینقص
اتفاقا به خاطر همین مسئله اومدم توضیح دادم. چون نوع قضاوت کردنتون اشتباهه. داری ضعیف ترین نوع فیسهای فیفا رو با قویترین های pes مقایسه میکنید. برای اینکار باید فیس هایی که تو دو گروه اول هستند رو با اینا مقایسه کنی. الان این عکسو ببین:هادی@ مهم اینه که فیس های PES همیشه زیبا تر و بهتر بوده ... الان جدای از اینکه زیبا هست جزئیات چهره ی بالوتلی رو ببینخدایی خیلی دقیق و ریز و موشکافانه طراحی کردند :d
یا همین چهره ی شیرجه زدن بوفون رو ببین !
![]()
دو تصویر بالا تقریبا هر دوشون از فاصله ی دور هستند و میشه دقیقا جزئیات تصاویرشون رو با هم مقایسه کرد.. اگر تریلر FIFA 14 برای این نسل رو ببینی کاملا به وضوح معلومه چهره و گرافیک امسال برای PES هست ... اینو شک نکن
از جمله دیگه پیشرفت های این سری لایسنس اکثر لیگ های معتبر به صورت کامل بوده... همیشه برای من زجر بود که چرا مثلا Chelsea یا خیلی از تیمای دیگه رو لایسنس نکردند اما الان بصورت کامل
لایسنس شدن.. AFC Ch هم که لایسنس شده و تیمای Traktor Sazi - Foolad - Sepahan - Esteghlal FC هم لایسنس شدند
اخه اینجا تاپیک تصاویر هست و هیچ چیز دیگه ای اهمیت نداره.(شبیه ساز و اینها)چهرههای PES زیبا بودند؟!کافیه رونی PES 13 با FIFA 13 یا مسی رو باهم مقایسه کنید. بعد هم یک بازی ورزشی خارج از گرافیک باید یک شبیه ساز خوب باشه
کدوم حقیقت؟ تصاویر باش میگی چیکار کنم؟من به صورت کلی گفتماخه اینجا تاپیک تصاویر هست و هیچ چیز دیگه ای اهمیت نداره.(شبیه ساز و اینها)
...
اقا جان من حقیقت رو قبول کنین و نزارین تعصب های الکی بر شما مسلط بشه.
طراحی چهره ها (حالا با هر تکنیکی ) همیشه (مخصوصا این اواخر) از fifa بهتر بود.تازه اونها داشتن از انجین نسل قبل (ps2) استفاده میکردن.
الان که دیگه با استفاده از موتور قدرتمند فاکس انجین و با مشاهده ی این عکسها و چهره ها دیگه حقیقت باید واسه همه روشن شده باشه.ولی نمیدونم چرا بعضی ها دارن مقاومت میکنن.
.....
مخصوصا امسال که فیفا قراره با انجین نسل فعلی واسه xbox360 , ps3 بیاد و با انجین جدید برای کنسول نسل بعد.این حرکت واقعا ضایع هست.به همین زودی طرفدارهای نسل قبلی رو ول کردن.واقعا مسخره هست.
زنده باد pes که یه حال اساسی داره به ما میده
(بده لایک رو:flexion:
مخصوصا امسال که فیفا قراره با انجین نسل فعلی واسه xbox360 , ps3 بیاد و با انجین جدید برای کنسول نسل بعد.این حرکت واقعا ضایع هست.به همین زودی طرفدارهای نسل قبلی رو ول کردن.واقعا مسخره هست.
زنده باد pes که یه حال اساسی داره به ما میده
(بده لایک رو:flexion:
PES 2014 تا اون جایی که میدونم گفته شده امسال برای X1 و PS4 نمیاد.خب چه فایده داره که اصلا در موردش بحث کرد وقتی قراره فیفا 14 برای کنسولهای نسل بعد بیاد؟خب معلومه کسی که کنسول نسل بعد رو بخره فقط یک انتخاب داره حتی اگر طرفدار PES هم باشه اگر بخواد یک فوتبال با طعم نسل بعد رو بچشه باید بره فیفا 14 بخره
مودریچ، لوگانو، مکسول، پاستوره، منز، رونی و فن در فارت از دسته اول هستند و اریکسن، دی ماریا و هامسیک از دسته دو