تصاویر PES 2014

تو این صحنه پیرلو سکته هه رو زده:d

PES-2014-Italy-Team-Screen-4.jpg

یااااا حضرت زامبی. اینا دیگه چیا اینا طراحی کردن :دی همش منتظر بودم ببینم با انجین کوجیما چیکار میکنن و امیدوار بودم بعد از یک نسل سر عقل اومده باشن اما با دیدن این عکس ها دیدم که واقعا به هیچ وجه منالوجوه اینا درست بشو نیستن :دی بخدا اگه نسازن و کلا بکشن کنار خیلی آبرومند تره :دی

من که خیلی خوشم اومد . به خصوص این عکس که انگار واقعین بازیکنا :

PES-2014-Italy-Team-Screen-1.jpg

تریلر های گیم پلی رو هم که دیدم خیلی خوشم اومد ، یه قدم بلندی برای سیمولشن برداشته ، گرافیک خیلی بالا رفته ، حرکات بازیکنها هم طبیعی تر شده .

به نظرم این نسخه واقعا رقیب خوبی برای فیفا 14 میشه ، واقعا صبر برای رلیزش سخته :دی

یااااا حضرت زامبی. اینا دیگه چیا اینا طراحی کردن :دی همش منتظر بودم ببینم با انجین کوجیما چیکار میکنن و امیدوار بودم بعد از یک نسل سر عقل اومده باشن اما با دیدن این عکس ها دیدم که واقعا به هیچ وجه منالوجوه اینا درست بشو نیستن :دی بخدا اگه نسازن و کلا بکشن کنار خیلی آبرومند تره :دی
چیزی که من تا حالا دیدم (از تریلرهاش) همه چی بازی پیشرفت داشته الا خود بازیکنا که واقعا به طرز فجیعی پسرفت داشتن. گیم پلی که واقعا بهتر شده و گرافیکشم خوبه. فیزیک توپ و همچنین برخوردا بهتره. ولی هم بازیکنا و هم لباسشون در یک کلمه افتضاحه.

چرا نسازن عزیز ؟

من این سری کلن PES رو نخریدم ، ولی خداوکیلی اگه یکی دو سه تا نکته رو بهینه کنه کونامی ، عمرا سراغ فوتبالی جز PES نمیرم .
این 4 تا عکس هم ملاک نیست (گرچه خیلی هم خوب هست ایشون) .

من که خیلی خوشم اومد . به خصوص این عکس که انگار واقعین بازیکنا :

PES-2014-Italy-Team-Screen-1.jpg

تریلر های گیم پلی رو هم که دیدم خیلی خوشم اومد ، یه قدم بلندی برای سیمولشن برداشته ، گرافیک خیلی بالا رفته ، حرکات بازیکنها هم طبیعی تر شده .

به نظرم این نسخه واقعا رقیب خوبی برای فیفا 14 میشه ، واقعا صبر برای رلیزش سخته :دی

حمید چهره ها خیلی بدن ! یه جورین ! احتمالا بازیکنای ایتالیا بعد دیدن این عکس ها برن رو صورت خودشون اسید بپاشن .. :دی

اصولا طرفدارهای PES یه چیزی به اسم امید کاذب سالیانه درشون بوجود اومده که هیچ جوره درمان نمیشه! قبل از عرضه بازی pes 2011 تا همین pes 2014 همه میگفتند این نسخه بهترینه! این نسخه فیفا رو میزنه! این نسخه خداست! جالبه وقتی اعلام شد بازی با انجین fox ساخته میشه همه میگفتند گرافیکش شاهکار میشه! اخه یکی نیست بگه مردان حسابی یه تیم مثل کونامی که رو ساخت انجین نظارتی نداشته و تعداد اعضای تیم هم به 100 نفر نمیرسه اونم تو عرض یه سال و اونم وقتی هنوز این انجین خروجی بج متال نداده چجوری میخواند از لحاظ گرافیکی برترین بشند؟؟؟ ....بخدا دیگه خسته شدم از دست طرفدارهای این بازی! به خاطر تعصب بهترین شبیه ساز ورزشی نسل رو ترول سالیانه میکنند و طرفش نمیرند! درحالی که بازی الانشون بیشتر شبیه یه resident evil هست که ممکنه فردا دست همین پیرلو یه اسلحه هم بدند و بگند باید تو این بازی برید بازیکنای حریف رو بکشید!:d

در بدترین حالت طراحی چهره هاشون از FIFA بهتره:دی!

حمید چهره ها خیلی بدن ! یه جورین ! احتمالا بازیکنای ایتالیا بعد دیدن این عکس ها برن رو صورت خودشون اسید بپاشن .. :دی

بدن ؟ یه جورین ؟ خدایی ؟:دی

من یه مقایسه بین چهره بالوتلی تو فیفا 13 و PES 14 انجام دادم خودت بگو کدوم بهتره :

Untitled.jpg

منکه اصلا باورم نمیشه اینقدر صورت ها قشنگ در اومده ، به خصوص صورت دروسی و بالوتلی ! پیرلو هم خیلی خوبه .

ببین سعید جان من خودم فیفا بازی می کنم و قهرمان لیگ فیفا 11 بازیسنتر هم هستم اما همیشه PES ای بودم و بهش افتخار هم می کنم ، مطمئنم PES 14 خوب از آب در میاد و طرفداراش رو میتونه برگردونه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or