چیزی که من تا حالا دیدم (از تریلرهاش) همه چی بازی پیشرفت داشته الا خود بازیکنا که واقعا به طرز فجیعی پسرفت داشتن. گیم پلی که واقعا بهتر شده و گرافیکشم خوبه. فیزیک توپ و همچنین برخوردا بهتره. ولی هم بازیکنا و هم لباسشون در یک کلمه افتضاحه.یااااا حضرت زامبی. اینا دیگه چیا اینا طراحی کردنهمش منتظر بودم ببینم با انجین کوجیما چیکار میکنن و امیدوار بودم بعد از یک نسل سر عقل اومده باشن اما با دیدن این عکس ها دیدم که واقعا به هیچ وجه منالوجوه اینا درست بشو نیستن
بخدا اگه نسازن و کلا بکشن کنار خیلی آبرومند تره
![]()
یااااا حضرت زامبی. اینا دیگه چیا اینا طراحی کردنهمش منتظر بودم ببینم با انجین کوجیما چیکار میکنن و امیدوار بودم بعد از یک نسل سر عقل اومده باشن اما با دیدن این عکس ها دیدم که واقعا به هیچ وجه منالوجوه اینا درست بشو نیستن
![]()
من که خیلی خوشم اومد . به خصوص این عکس که انگار واقعین بازیکنا :
![]()
تریلر های گیم پلی رو هم که دیدم خیلی خوشم اومد ، یه قدم بلندی برای سیمولشن برداشته ، گرافیک خیلی بالا رفته ، حرکات بازیکنها هم طبیعی تر شده .
به نظرم این نسخه واقعا رقیب خوبی برای فیفا 14 میشه ، واقعا صبر برای رلیزش سخته![]()
در بدترین حالت طراحی چهره هاشون از FIFA بهترهیااااا حضرت زامبی. اینا دیگه چیا اینا طراحی کردنهمش منتظر بودم ببینم با انجین کوجیما چیکار میکنن و امیدوار بودم بعد از یک نسل سر عقل اومده باشن اما با دیدن این عکس ها دیدم که واقعا به هیچ وجه منالوجوه اینا درست بشو نیستن
![]()
حمید چهره ها خیلی بدن ! یه جورین ! احتمالا بازیکنای ایتالیا بعد دیدن این عکس ها برن رو صورت خودشون اسید بپاشن ..![]()