تصاویر PES 2014

46858d1373106573t-untitled.jpg

...
p.s. I love you
:| بدترش کردن که :| مارو بگو امید داشتیم به اینکه موتورشو عوض کردن گرافیکش خوب بشه بدتر شد :|
اگه واقعا با دیدن این عکس میگی گرافیکش تغییر نکرد یا بدتر شد ، من چی باید بگم.:-/
با توجه به این عکس،بازی یک نسل به جلو رفت.

آخرین ویرایش:
:| بدترش کردن که :| مارو بگو امید داشتیم به اینکه موتورشو عوض کردن گرافیکش خوب بشه بدتر شد :|
واسه pc نمیاد؟ :(:((

- - -ویرایش - - -

46858d1373106573t-untitled.jpg

...
p.s. I love you

اگه واقعا با دیدن این عکس میگی گرافیکش تغییر نکرد یا بدتر شد ، من چی باید بگم.:-/
با توجه به این عکس،بازی یک نسل به جلو رفت.
فقط چمنش بهتر شده با محیط ! قیافه ی بازیکنا اصلا به درد نمیخوره ! البته حالت چهره ها بده و خیلی مصنوعی هستن اگه نه طراحیش بد نیست ! مثل مجسمس چهره ها :دی

فقط چمنش بهتر شده با محیط ! قیافه ی بازیکنا اصلا به درد نمیخوره ! البته حالت چهره ها بده و خیلی مصنوعی هستن اگه نه طراحیش بد نیست ! مثل مجسمس چهره ها :دی

آقا باش ، بزار ما با چمنمون حال کنیم ، شما میتونی بری فیفا 14 بزنی حالشم ببری .

در بدترین حالت طراحی چهره هاشون از FIFA بهتره:دی!
میتونی یه نگاهی به مقایسه های ویدئویی چهره این دو بازی بندازی. ;) در ضمن هنوزه هنوزه متوجه نشدید PES از عکس بجای طراحی 3D استفاده میکنه؟ این بار ظاهرا تازه رو آوردن به طراحی 3D

اون عکس مقایسه هم آخرش بود. FIFA 13 نسل قبلی رو با بازی نسل بعد مقایسه میکنید؟

میتونی یه نگاهی به مقایسه های ویدئویی چهره این دو بازی بندازی. ;) در ضمن هنوزه هنوزه متوجه نشدید PES از عکس بجای طراحی 3D استفاده میکنه؟ این بار ظاهرا تازه رو آوردن به طراحی 3D

ویدئو میخوام چیکار وقتی هر روز دارم جفتشونو بازی میکنم:دی! از PES 2010 به اینور فکر میکنم بازیکنا یا حداقل معروفاشون طراحی چهره 3D داشتن . درضمن این تصاویر مربوط به نسخه PS3 , X360 هست . PES 2014 برای نسل بعد منتشر نمیشه .

خیلی از فیس ها تو فیفا اصلا تغیر نمیکنه مثلا هیگواین از فیفا 10 تا 12 یکی بود و تازه 13 مدل مو هاش رو عوض کردن ، گرافیک هم هیچوقت تو سری فیفا اینجوری پیشرفت نکرده ، من مطمئنم فیفا 14 نه گرافیکش و نه فیس هاش تغیر اونچنانی ای نمی کنن .

یک جا هم گفته بودم که کلی مطالب ترجمه شده pes 2014 دارم ولی گذاشتن مقاله هام هم اصلا فایده ای نداره البته در یک سایت دیگه گذاشتم چون اون جا هنوز یک عده از بچه های قدیمی هستش که منطق سرشون باشه .........من تمامی گیم پلی ها و تریلر ها و نقد ها رو دیدم و انقدر اطلاعات فوق العاده ای از بازی بیرون اومده که تمامی سایت ها و منتقدین از این بازی جدید که همه چیزش دگرگون شده دارن تعریف و تمجید میکنن و کلی سر و صدا به پا کرده پس با توهمات خودتون خوش باشین که فکر میکنین pes 2014 به هیچ جایی نمیرسه . pes 2014 امسال بدجور فیفا رو اذیت میکنه و رقیبی جدی براش محسوب میشه . در ضمن اون کسایی که تعصبی روی بازی خاصی ندارن مثل من که از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم و کلی مقاله از همین فیفا در این سایت گذاشتم با توجه به چیزی هایی که دیدم و خوندم و اخباری که رسیده امسال pes 2014 با قدرت بر میگرده از گرافیک ،انیمیشن ها ،صدا گذاری ،گیم پلی ،گزارشگر بازی ،مستر لیگ و خیلی اخبار دیگه همگی کاملا دگرگون شدن . .......همین جوری مسخره کنین تا وقتی بازی اومد و بازیش کردین از گفته هاتون شرمنده بشین . در چند سال گذشته من هم مثل شما هر وقت اخبار جدید و عکس ها و گیم پلی از pes میدیدم باز هم میگفتم این بازی هیچ تغییری نمیکنه ولی امسال این بازی با توجه به چیزهایی که نه فقط من ،شما اگه به فروم های خارجی و سایت های خارجی یک سری بزنین میبینین این بازی چقدر داره ازش تعریف میشه ............ همین جوری چشم بسته بازم این بازی رو مسخره کنین ولی وقتی بازی اومد و نمره های بالای این بازی رو دیدن واقعا اون روز دیدن داره .

زشته آدم منکر این تصاویر بشه ... :|

BOaf1Y6CUAAETQq_1.jpg

درسته فیفا فن هستی ولی این دلیل نمیشه تا یکی گفت زامبی زامبی بیایی بازی رو به L4D و RE خطاب کنی :| واقعا ترول هاتون بی مزست و اصلا انصاف در نظر هاتون دیده نمیشه
لابد تریلر FIFA 14 رو ندیدید و فقط رفتید برای ترول دوباره ی PES :| من نمی دونم چطور باید پیشرفت رو به شما نشون داد اما برای من و خیلی از PES Fan ها این بازی یه نوآوری خیلی خوب داشته و مطمئنا دوباره به عرصه ی رقابت باز می گرده

- - -ویرایش - - -

نه فردین، درسته Fox Engine به نوعی نسل بعدی حساب میشه اما این بازی واس این نسل هست چون برای 360 , PS3 هست ... درسته اگر بخواد این با اون نمایش موتور جدید EA مقایسه بشه هیچ چیز برای گفتن نداره
اما برای مقابله با 14 این نسل کاملا مناسب و خیلی عالی تا الان نمایش نشون داده.

گرافیک این نسلش که مهم نیست. باید ببینیم عنوان نسل بعدیشون چطور می‌شه.
چیزی که توی تریلرها دیدم و خوب بود، انیمیشن‎‌ها بود که خیلی خیلی بهتر شده بودن، و البته فیزیک توپ هم بهتر شده بود.
به هر حال این نسخه فقط امتحان کردن فاکس انجین هست. برای نظر نهایی باید منتظر نسخه نسل بعدی باشیم.

یک جا هم گفته بودم که کلی مطالب ترجمه شده pes 2014 دارم ولی گذاشتن مقاله هام هم اصلا فایده ای نداره البته در یک سایت دیگه گذاشتم چون اون جا هنوز یک عده از بچه های قدیمی هستش که منطق سرشون باشه .........من تمامی گیم پلی ها و تریلر ها و نقد ها رو دیدم و انقدر اطلاعات فوق العاده ای از بازی بیرون اومده که تمامی سایت ها و منتقدین از این بازی جدید که همه چیزش دگرگون شده دارن تعریف و تمجید میکنن و کلی سر و صدا به پا کرده پس با توهمات خودتون خوش باشین که فکر میکنین pes 2014 به هیچ جایی نمیرسه . pes 2014 امسال بدجور فیفا رو اذیت میکنه و رقیبی جدی براش محسوب میشه . در ضمن اون کسایی که تعصبی روی بازی خاصی ندارن مثل من که از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم و کلی مقاله از همین فیفا در این سایت گذاشتم با توجه به چیزی هایی که دیدم و خوندم و اخباری که رسیده امسال pes 2014 با قدرت بر میگرده از گرافیک ،انیمیشن ها ،صدا گذاری ،گیم پلی ،گزارشگر بازی ،مستر لیگ و خیلی اخبار دیگه همگی کاملا دگرگون شدن . .......همین جوری مسخره کنین تا وقتی بازی اومد و بازیش کردین از گفته هاتون شرمنده بشین . در چند سال گذشته من هم مثل شما هر وقت اخبار جدید و عکس ها و گیم پلی از pes میدیدم باز هم میگفتم این بازی هیچ تغییری نمیکنه ولی امسال این بازی با توجه به چیزهایی که نه فقط من ،شما اگه به فروم های خارجی و سایت های خارجی یک سری بزنین میبینین این بازی چقدر داره ازش تعریف میشه ............ همین جوری چشم بسته بازم این بازی رو مسخره کنین ولی وقتی بازی اومد و نمره های بالای این بازی رو دیدن واقعا اون روز دیدن داره .
والا من خودم هردوشونو بازی میکنم با هردوشونم حال میکنم :| ولی ما هر سال داریم این حرفارو میشنویم :دی حالا کاش امسال واقعا اینجوری باشه! :-s

ای بابا :دی امثال ما که Wining Eleven بازی می کردن اونم سال 1999 هر کاریشونم کنی نمی تونن Fifa باز بشن ! :دی
من هنوزم به این نسخه امید دارم ! گرافیک حداقل نسبت به خود Pes خیلی بهتر شده و اینکه میگن هنوز آمادگی عرضه بازی رو نسل بعد رو ندارن یعنی دارن حسابی روش وقت می زارن تا برگرده به اوجش Pes، البته همین Pes 2014 هم فک کنم نسبت به 2013 فاصله زیادی داشته باشه، همین که انجین Ps2 ـش تبدیل شده به Fox Engine باز خدارو شکر !!! اسماً هم عوض شده باشه و نتونن خروچی خوبی مثل MGSV بگیرن بازم جای شکر داره !
این قانتزی Pes و تعادلش ِ که من عاشقشم ! :دی

Romell @
آخه هر سال دارن همین حرف ها رو میزنن
منی که از فیفا حالم به هم میخورد 3 ساله فیفایی شدم و طرف PES هم نرفتم ! دیگه از یه آدم معمولی چه انتظاری میره
خدا کنه توی نسل بعد دوباره PES بازی برتر فوتبال باشه چون لذتی که اون دوران باهاش میبردم رو الان با فبفا نمیبرم ،
فیفا خیلی برام تکراری شده ...

ای بابا :دی امثال ما که Wining Eleven بازی می کردن اونم سال 1999 هر کاریشونم کنی نمی تونن Fifa باز بشن ! :دی
من هنوزم به این نسخه امید دارم ! گرافیک حداقل نسبت به خود Pes خیلی بهتر شده و اینکه میگن هنوز آمادگی عرضه بازی رو نسل بعد رو ندارن یعنی دارن حسابی روش وقت می زارن تا برگرده به اوجش Pes، البته همین Pes 2014 هم فک کنم نسبت به 2013 فاصله زیادی داشته باشه، همین که انجین Ps2 ـش تبدیل شده به Fox Engine باز خدارو شکر !!! اسماً هم عوض شده باشه و نتونن خروچی خوبی مثل MGSV بگیرن بازم جای شکر داره !
این قانتزی Pes و تعادلش ِ که من عاشقشم ! :دی
امثال ما؟:دی
من خودم از همونایی بودم که Winning Eleven میزدم الان دیگه از PES تنفر دارم:دی درست همون حسی که تا قبل از PES 11 به فیفا داشتم:دی
تقریبا تمام کسایی که میشناختمو از بچگی دور هم Winning Eleven میزدیم طرفدار فیفا شدن! کسی نمونده:دی

البته بشدت امیدوارم به این نسخه! تریلرا که خیلی منو جذبیده! همین که حداقل حداقل یکم با PES 2011-2013 فرق کنه خودش خیلی خوبه:دی

- - -ویرایش - - -

Romell @
آخه هر سال دارن همین حرف ها رو میزنن
منی که از فیفا حالم به هم میخورد 3 ساله فیفایی شدم و طرف PES هم نرفتم ! دیگه از یه آدم معمولی چه انتظاری میره
خدا کنه توی نسل بعد دوباره PES بازی برتر فوتبال باشه چون لذتی که اون دوران باهاش میبردم رو الان با فبفا نمیبرم ،
فیفا خیلی برام تکراری شده ...
منم مثل تو بودم! تا قبل 11 حالم بهم میخورد و الان 3 ساله دارم فیفا میزنم و سمت PES نمیرم!
ولی امسال با سالای پیش فرق داره! تغیر انجین یعنی تغیر کل اساس بازی! تریلرای گیم پلی رو ببینی هیچ شباهتی به نسخه های قبل ندارن! انیمیشنا وحشتناک عالی کار شده! حداقل از فیفا 13 خیلی بهتر شده از نظر واقعی بودن! گرچه هر جور فکر میکنم نمیتونم درک کنم یک فوتبالی بتونه جای فیفا 13 رو برام بگیره! اون مکانیزمای گیم پلیی که فیفا 13 داره سخت درکش که PES بتونه بهتر بسازه! ولی بازم امیدوارم بتونه به دوران اوج خودش یعنی PES 6 برگرده...

آخرین ویرایش:
بدن ؟ یه جورین ؟ خدایی ؟:دی

من یه مقایسه بین چهره بالوتلی تو فیفا 13 و PES 14 انجام دادم خودت بگو کدوم بهتره :

View attachment 46858

منکه اصلا باورم نمیشه اینقدر صورت ها قشنگ در اومده ، به خصوص صورت دروسی و بالوتلی ! پیرلو هم خیلی خوبه .

ببین سعید جان من خودم فیفا بازی می کنم و قهرمان لیگ فیفا 11 بازیسنتر هم هستم اما همیشه PES ای بودم و بهش افتخار هم می کنم ، مطمئنم PES 14 خوب از آب در میاد و طرفداراش رو میتونه برگردونه .

لازمه به یه نکته ای اشاره کنم.
فیس ها تو فیفا به سه بخش تقسیم میشن و در pes به یه بخش. فیس های pes با یه عکس از بازیکن درست میشه و به اون عکس حالت 3 بعدی داده میشه. اما فیس های فیفا:
گروه اول - گروهی از فیس های فیفا که با تکنولوژی ادغام عکس درست میشن. در این روش، تیم فیفا یک استودیو عکس برداری رو به باشگاهها میبره و در اونجا از بازیکنا به صورت اختصاصی چندین عکس از 16 زاویه مختلف (همزمان) میگیره و بعدا اونا رو ادغام میکنه. برای مثال: ماریو گوتزه، داوید سیلوا، وین رونی و ... .
گروه دوم - این گروه از فیس ها از فیفا 13 اضافه شدن که میشه گفت عین فیس های pes هستش روشش. به یه عکس درست میشن. وظیفه ساخت این فیس ها بر عهده یه شرکت اسکاتلندیه. نمونه هایی از کارهای این شرکت عبارت است از: هامشیک، کاوانی، ماتا، اریکسن و بوسکتس.
گروه سوم - این گروه قدیمی ترین نوع طراحی فیس هاس که دیگه میشه گفت الان استفاده ای نمیشه ازش. در این روش فیس رو به صورت سه بعدی کاملا طراحی میکردن. نمونه هایی از این فیس ها: بالوتلی، هیگواین و روبن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or