تصاویر PES 2014

دوستان اینا برای نسل کنونی هستش. هنوز خبری از نسخه های نسل بعدی بازی برا امسال نداده کونامی.

:ok:من پارسال هم فیفاروخریدم هم پی س همین فانپرسی توی منچستر فیفابودتومنچسترپی س نبودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چه طوری میشه این اتفاقات رخ می ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بستگی به زمان عرضه داره ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:question::drooling::confused::thinking::thinking::thinking:

اين چيه ديگه؟!!! دم فيفا گرم! من خودم قديم پي اس باز بودم اما سه چهار ساله فيفا بازي ميكنم ،فقط فيفا!پي اس محاله به پاي فيفا برسه،شايد فقط چهره سازيو ايناشون خوب باشه ولي بقيه جاها فيفا سر تره

دوستان من هر روز حداقل روزی 1 ساعت فیفا رو بصورت آنلاین بازی میکنم و تقریبا با تمام باگ های بازی و البته نکات مثبت گیم پلیش اشنا هستم

خود من فیفا بازم و در یک کلام عاشق این بازی اما اینو قبول کنید PES از نظر گرافیکی در کل بهتر عمل کرده

یه دوستی اومده میگه چرا فان پرسی توی منچستر نبود ! عزیزان PES حدودا 2 هفته بعد از عرضه بازی یک اپدیت میده و تمامی ترانسفر ها انجام میشه

اما در یک بازی ورزشی مهمترین عامل برتری فقط گیم پلی بازی هستش نه گرافیک یا لایسنس ها و ...
این چیزیه که فیفارو در این نسل به برتری رسوند همونطور که نسل قبل PES پیروز شد
نسل اینده هم فیفا از همون انجین استفاده میکنه اما کونامی قصد داره از فاکس انجین استفاده کنه و احتمالا تغییرات زیادی شاهد هستیم ( یه چیز فراموش نکنیم PES12 با همون انجینی ساختن که PES4 ساخته شده بود ! این تغییر انجین بدون شک خیلی به رشد PES کمک میکنه )

نکته دیگه سرور قوی تر و طرح های آنلاین بهتر فیفا هستش که در این زمینه هم PES فوق العاده ضعیفتر عمل کرده ( یادمه توی PES13 تا یه مدت اصلا سرورها بسته بودن! )

در کل نسل اینده PES بیشتر از اینکه روی گرافیک کار بکنه باید

1- گیم پلی خودش تقویت بکنه و اونو به واقعیت نزدیک تر بکنه

2- سرورهای بازی قوی تر بکنه و بخش های آنلاین بیشتر و متنوع تری برای بازی بزاره تا لایسنس ضعیف کمتر به چشم بیاد

دوستان اینا برای نسل کنونی هستش. هنوز خبری از نسخه های نسل بعدی بازی برا امسال نداده کونامی.

کونامی تایید کرده که این بازی امسال فقط برای کنسولهای نسل کنونی هستش. به نقل از یوروگیمرز

"UPDATE: Konami has confirmed that PES 2014 will not release on the PlayStation 4 and Xbox One. It won't release on Vita or 3DS, either."

واقعا شاهکار شده .. من گیم پلیشو دیدم ... دیوانه واره E3 2013 . خیلی پیشرفت کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or