تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
یه سری تصاویر جالب کپچر شده:

این دقیقا چطوری میخواد در بره از اونجا؟:-/ :دی
vlcsnap-2011-12-10-18h21m31s41.png
این دو تا کیَن؟:-/
vlcsnap-2011-12-10-18h33m51s32.png

vlcsnap-2011-12-10-18h35m08s50.png
زامبی؟:-/
vlcsnap-2011-12-10-18h36m21s10.png

vlcsnap-2011-12-10-18h36m26s60.png
تصاویری از گیم پلی:
vlcsnap-2011-12-10-18h37m44s54.png

vlcsnap-2011-12-10-18h38m02s240.png

vlcsnap-2011-12-10-18h38m48s191.png

زده رو دست نسخه اصلی که این :d هم هیجانش مشخصه بردن بالا و هم ایجاد ترس و وحشت فکر کنم مرحله روزش از نسخه اصلی 100% کمتر باشه همش تو شب داریم میچرخیم :d

فقط یه گیف میزارم برید حالشو ببرید ببیبیند remedy با نورپردازی و سایه ها چیکار کرده ! به پیشرفت انیمیشنها هم دقت کنید از نوع راه رفتن الن و لگد سلاح به دستش ! مخصوصا انیمیشنها تکون خوردن پیراهنی که الن پوشیده بینظیره !
تو بازی از per object motion blur بسیار پیشرفته و بینظیر هم استفاده شده کلا موشن بلور تو بازی aw فوق العاده بود ولی الان دقت میکردم تکنیک per object motion blur از گیرز 3 م بهتر به نظر میاد !

koen5o2hq4agudz81w9.gif

تو neogaf یکی گفت ظاهرا رزولیشنه بازی hd شده حالا باید منتظر بود ببینیم این beyond3d میتونه تعداد پیکسل های بازی را در بیارن بیرون :دی ولی مثل اینکه همچنان مشکل Screen tearing هست .

جو بازی هم خیلی عجیب غریب به نظر میاد! اصلا ندونستم چی به چیه :ی داستان مثل اینکه خیلی پیچیده تر از این حرفاست .

آخرین ویرایش:
تا وقتی بازی نیومده نمیشه نظر داد ! جو ندید الکی شما دوتا ! :|
محسن باور کن نمی خوام جو الکی بدم :d ولی هرچی بیشتر نگاه میکنم بیشتر کف میکنم . . . !!!! :d

به همه دوستان اعم از فن و غیر فن پیشنهاد میکنم از ثانیه 47 به بعد با media player classic رو دو آهسته (آهسته ترین دور ) تریلر نگاه کنند ! گرچه یه مقدار ST تو ذوغ میزنه ولی تا رو دور آهسته نبینید متوجه عزمت کار نمیشین ، طوفان افکته لامصب .

00:51 که میرسه آلن یه تیکه جا خالی میده اگه رو دور آهسته ببینین فیزیک لباسش اعجاب بر انگیزه نمی گم خوب یا عالی باورکنید اعجاب برانگیزه حالا میخواین بگین جو میدم ، جو گیر شدم و . . . . نمی دونم ، ولی خداییش معرکست .

غیر از پست اول و این چند پست آخر که عکس های جدید گذاشتین،بقیه گفتگو ها واقعاً ارزش خوندن نداشتن!!
Night Spring داستان همون فیلمی بود که الن تو تلویزیون تو بازی اول نگاه میکرد.فیلم ژانر وحشت بود.
Alan-Wake-Night-Springs-XBLA.jpg
خدا رو شکر رقیبی نداره که مثل MW3 وBF3 همه رو به جون هم بندازه.با نسخه اولش خیلی حال کردم با تمام خوب و بدش.
امیدوارم زود بیاد.ولی خدا کنه زامبی رو قاطی ماجرا نکنن.الکی مسخره میشه.تو عکس اول بنظر من چیزی که دستش بودNail Gunبود!!!
pneumatic_nail_gun-l.jpg
تو عکس های بعد هم انگار مسلسل سبک دستشه!!
بازم میگم خدا کنه فقط زامبی نداشته باشه!!اینکه رو دیسک ارائه نمیشه هم بده.خیلی وقته منتظر نسخه بعدیشم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
محسن باور کن نمی خوام جو الکی بدم :d ولی هرچی بیشتر نگاه میکنم بیشتر کف میکنم . . . !!!! :d

به همه دوستان اعم از فن و غیر فن پیشنهاد میکنم از ثانیه 47 به بعد با media player classic رو دو آهسته (آهسته ترین دور ) تریلر نگاه کنند ! گرچه یه مقدار ST تو ذوغ میزنه ولی تا رو دور آهسته نبینید متوجه عزمت کار نمیشین ، طوفان افکته لامصب .

00:51 که میرسه آلن یه تیکه جا خالی میده اگه رو دور آهسته ببینین فیزیک لباسش اعجاب بر انگیزه نمی گم خوب یا عالی باورکنید اعجاب برانگیزه حالا میخواین بگین جو میدم ، جو گیر شدم و . . . . نمی دونم ، ولی خداییش معرکست .
به توصیه ـت گوش کردم رو دور آهسته دیدم.
اونجایی که جاخالی میده و اونجایی که دم پله ها به بقل راه میره به نظرم انیمیشن ها دقیقا مال نسخه ی قبلی هستن. البته هنوز خیلی زوده برا هر نظری ولی اینجوری به نظرم اومد.
فیزیک لباسش هم خوب بود ولی دیگه اعجاب آور نبود :دی همچین فیزیکی رو اساسینز کرید هم داشت. (از نظر کیفیت فک کنم همین بود.شاید هم بهتر!)
اعجاب آور چروک خوردن لباس ناتان موقه راه رفتن وفیزیک چفیه اش بود.
اونجاش که به یارو تیر میزنه سایه ی افتادن تبر از دست یارو رو دیوار میفته خیلی جالب کار شده بود.نورپردازی و سایه هاش عالین.
ولی متاسفانه همچنان ST رو داره...

امیدوارم اندازه ALAN WAKEقبلی هایپ نشید! ( طرفداران AWاصلا ناراحت نشن! در عالی بودن بازی هیج شکی نیست! )
هیچوقت یادم نمیره کار به جایی رسیده بود AWرا با C1 PCمقایسه می کردن!
اونم چه مقایسه ای!!!
طراحی ماشین AWرا با ماشینC1 PCمقایسه می کردیم! :d

امیدوارم اندازه ALAN WAKEقبلی هایپ نشید! ( طرفداران AWاصلا ناراحت نشن! در عالی بودن بازی هیج شکی نیست! )
هیچوقت یادم نمیره کار به جایی رسیده بود AWرا با C1 PCمقایسه می کردن!
اونم چه مقایسه ای!!!
طراحی ماشین AWرا با ماشینC1 PCمقایسه می کردیم! :d
امیر محمود اذیت میکنیا عزیز من عاشق این بازیم داداش اصلا هم با هیچی تو دنیا مقایسه نمیکنم و بی نظیر هستش این بازی امیر محمود تا حالا بازیش کردی اره خدایی توپ داداشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or