تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
دقیقا :d

دوباره داره جریان مثل alan wake قبلی میشه . دوستان انقدر سر اون هایپ شدن. هی عکس و فیلم میزاشتن میگفتن گرافیکو ببین . عجب چیزیه . نور پردازیو . فیزیکو ببین . ولی وای .اوف عجب چیزیه . داستانش بهترین داستان ای هست که
یه بازی میتونه داشته باشه :-o اخرش معلوم شد یه سری چرت و پرت بیشتر نبوده. اگه قرار بود بازی پیشرفتی بکنه تو اون 5 سالی که وقت داشتن یه کاری میکردن دلتون خوشه ها !!
اون چرت پرت ها چی بود ؟ بازش کن بحث کنیم در موردش :d

من یکی به هیچ وجه با این تصاویر دیگه هایپ نمیشم:dمنتظر میشم تا خود بازی بیاد.البته شماره یکش یه بازی فوق العاده برام بود.

خداییش دیگه دارین زیاده روی میکنین :d

کسی ندونه فک میکنه Alan wake گند زده رفته !! بیشترین هایپی واسه بازی شد مربوط به گرافیکش بود که الحق هم بیراه نبود ، فقط به خاطر یسری ضعف ها عظمت کار remedy به چشم یسری نیومد و مورد استقبال قرار نگرفت ولی با این حال گرافیک Alan wake تو خیلی از موارد بهترین بود (در زمان خودش ) . . .

یه نمونه از آنالیز های DF :
Let's be frank. Atmosphere is one of the key components in making Alan Wake the game it is. There is no other game quite like it in that regard
Alan Wake is far from a perfect piece of software, it's definitely not without its faults, but the comparatively low pixel-count has little, if any, negative impact on the final, shipping game - and that has been borne out by the reviews, none of which have mentioned much in the way of visual drawbacks
.

دقیقا :d

دوباره داره جریان مثل alan wake قبلی میشه . دوستان انقدر سر اون هایپ شدن. هی عکس و فیلم میزاشتن میگفتن گرافیکو ببین . عجب چیزیه . نور پردازیو . فیزیکو ببین . ولی وای .اوف عجب چیزیه . داستانش بهترین داستان ای هست که
یه بازی میتونه داشته باشه :-o اخرش معلوم شد یه سری چرت و پرت بیشتر نبوده. اگه قرار بود بازی پیشرفتی بکنه تو اون 5 سالی که وقت داشتن یه کاری میکردن دلتون خوشه ها !!
شما نقدا رو که خوندی ؟ ایشالا ؟ کی به داستانش ایراد گرفته ؟!
گرافیک ؟ :-/ شما تو چی میبینی گرافیک رو ؟:-/

هر کاری کردم نتونستم اینو نگم , مقصودم با شخص خاصی نیست , اکثرمون همینجوری هستیم. ما ایرانی ها تو هر چیز فقط به ظواهرش اهمیت میدیم , از غرب فقط بخش لمپنی شو برداشت میکنیم نه هزار جور پیشرفت علمی و مثبت رو , حالا تو بازی هم فقط منتظریم گرافیک خوب باشه , همین کافیه! فاکتور های دیگه کشکه ! به عبارتی همه چیزو نصفه نیمه دریافت و برداشت میکنیم , کاری نداریم alan تو شماره اول واسه چی بالا پایین میکرد , فقط سایه های پویا و دینامیک مهم است!!!!!!!!!!

یه پیشنهاد دوستانه که واقعا به نفع خودتون و همه ی طرفداران بازی هست:
زیاد برای بازی هایپ نکنید و سطح انتظارات رو الکی بالا نبرید که وقتی اومد اگه خیلی شاخ بود فراتر از انتظارتون باشه و خیلی خوشحالتون کنه اگر هم زیاد شاخ نبود حداقل یه عده نا امید نشن.
یکی از دلایلی که نسخه ی اولش ضربه خورد این بود که سطح انتظارات ازش فوق العاده بالا بود. خیلی ها انتظار یه عنوان ساختار شکن و blok buster رو داشتن واسه همین وقتی بازی اومد یه مقدار تو ذوقشون خورد.

شما نقدا رو که خوندی ؟ ایشالا ؟ کی به داستانش ایراد گرفته ؟!
گرافیک ؟ :-/ شما تو چی میبینی گرافیک رو ؟:-/

بله دوست عزیز نقد ها رو خوندم . داستان بازی به نظر من اصلا اون چیزی نبود که من انتظار داشتم . !!. در مورد گرافیک هم خداییش اون چیزی نبود که انتظار میرف. کیفیت تسکچر ها که افتضاح بود تو بعضی از محیط ها فکر میکردم دارم بازی نسل قبل بازی میکنم . !! تنها چیز
خوب تو گرافیک نور پردازی بود . از vertical sync هم که خبری نبود . !! نمیگم alan wake بازی بدی بود . ولی اصلا اون چیزی نبود که سازانده ها قولش رو داده بودن .

تنها چیز
خوب تو گرافیک نور پردازی بود .
مطمئنی فقط نورپردازی بود ؟! بزار منم چندتا که خیلی تو چشم بود برات نام ببرم !
علاوه بر نورپردازی سایه های بینظیرش هم بود ! و همچنین مه کاملا حجمی و بینظیرش هم بود و در کنارش جزئیات خارق العاده ای که تو محیط به کار رفته هم بود و مورد دیگه کیفیت موشن بلور فوق العاده اش هم بود ! و مورد دیگه محیط فوق العاده پرابجکت و کاملا داینامیکش هم بود . بازم بگم ؟!
این چیزهایی که گفتم بیا خلافش را ثابت کن ؟!

آخرین ویرایش:
البته نمی خوام منکر هایپ های بیش از انداره در مورد این بازی بشم ( گرچه از این بدتر ـشم داشتیم ) ولی به نظر من این در سطح انتظار نبودن Alan wake واسه بعضی دوستان فقط یه دلیل داره اونم تعصب بیجا یا چشم بستن رو یسری واقعیت هاست که قبل از عرضه هم قابل مشاهده بود !

یعنی اگه 10 حسن بازی رو دیدید 5 تا ایرادشم ببینید ( نه اینکه فقط حسن ببینید یا فقط ایراد ! ) ، قشنگ یادمه سر عرضه alan wake یا Splinter cell بعضی دوستان خداییش دیگه شورش در میاوردن ! من خودم از جمله افرادی بودم که از انیمیشن راه رفتم سم فیشر ایراد گرفتم ولی بعضی دوستان هر جوری که بود میخواستن بگن که نه مشکلی نداره و . . . !!!
خوب کسی که اینو نبینه یا نخواد ببینه مسلماً موقع عرضه تو ذوق ـش میخوره ، موقع خوندن نقد سایت ها اعصابش خورد میشه در صورتی که خیلی راحت میتونست با این مسائل کنار بیاد ...

در کل رک بگم دوستانی که از انیمشن های آلن ویک انتظاری بیش از اون چیزی که بوده رو داشتن ، مقصر واقعی فقط و فقط خودشونن نه remedy . چون تو اکثر تریلر ها این ایراد به چشم میامد . کسی که مشکل ST تو ویدو های منتشر شده ندیده باز مقصر خودش بوده ؛ حالا اگه 1000 نفرم میامدن میگفتن نه انیمیشن های آلن بهترین ِ فلان بیساره ، شما خودتون چشم داشتین و میتونستین درست از غلط تشخیص بدین.

در مورد داستان بازی هم فک میکنم بر میگرده به علایق شخصی هر کس به نظر خودم آلن ویک از حیث داستان و روایت جزو بهترین های این نسله حالا شاید یکی خوشش نیاد.
اینم یه گیف در مورد فیزیک لباس که میگفتم :
tjr95pj0qvitz0qy8lbc.gif

باز شروع شد :d
ٌAW دیگه هرچی بود از نظر داستانی فوق العاده بود و سیستم نورپردازیش عالی بود گرافیکی خیلی خوبی هم داشت (حالا عالی نبود) روایت داستانی خیلی خوبی داشت ولی چون مثلا از سبک بازی یا از خودش خوشش کسی نیاد دلیل نمیشه بیاد ترول کنه
مشکلاتی هم داشت که باز برمیگشت به اون قضیه تغییر راه بازی و اینکه تکلیف ردمی تا آخر مشخص نبود از طرفی قرار نیست نسخه اول فوق العاده و بی عیب و نقص باشه تو همه بازی ها هست الان رمدی از اشتباهات نسخه قبلی درس گرفته و بدون شک نسخه خیلی بهتری از نسخه اول شاهدیم این کجاش هایپه الان؟سطح انتظارات من یکی در حد نسخه دوم نیست ولی واقعا بازی تو تمام زمینه ها پیشرفت کرد والا یک بازی با یک تریلر نصف و نیمه و هیچ چیزی ازش نشون ندادن هایپ بارون شده اینجا یکی هایپ کنه به فنا میدنش :d

دوستان سایت
Gamesyde هم لینک تریلر VGA بازی رو گذاشت که مشکل صداش هم رفع شده ، و آخرش یه تیکه کوتاه اضافه تر نسبت به ویدو GT داره :

اینم عکس :
42410789196675152446.jpg
دیگه معلوم شد زامبی و تاریکی با هم دیگه نیت کردن دهن الن رو مورد عنایت قرار بدن:dتو نسخه اول جو جنگل زمانی که تاریکی چیره میشد واقعاً حس تنهایی رو برای آدم تداعی میکرد.خدا کنه اینجا هم یه چیزی شبیه همون حس رو داشته باشه،ممکنه طوفان شن بسازن!:-/خدا کنه نوآوری داشته باشه تا از نسخه اصلی بیشتر بچسبه.زامبی عقبیا رو دیدم یاد جان مارستون افتادمo:-)(روحش شاد):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or