تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
یه لینکه مادر و پدر دار از تریلر بازی میدید؟

میبینید؟ این هست معجزه ی Remedy این هست معجزه ی AW ...
بشینید بگید بازی دانلودیه، ترولش کنید :دی

یه لینکه مادر و پدر دار از تریلر بازی میدید؟

میبینید؟ این هست معجزه ی Remedy این هست معجزه ی AW ...
بشینید بگید بازی دانلودیه، ترولش کنید :دی

بفرمایین اقا میثم منکه نگا کردم لذت بردم امیدوارم شمام لذت ببرین ازش

Alan Wake's American Nightmare VGA 2011

به توصیه ـت گوش کردم رو دور آهسته دیدم.
اونجایی که جاخالی میده و اونجایی که دم پله ها به بقل راه میره به نظرم انیمیشن ها دقیقا مال نسخه ی قبلی هستن. البته هنوز خیلی زوده برا هر نظری ولی اینجوری به نظرم اومد.
فیزیک لباسش هم خوب بود ولی دیگه اعجاب آور نبود :دی همچین فیزیکی رو اساسینز کرید هم داشت. (از نظر کیفیت فک کنم همین بود.شاید هم بهتر!)
اعجاب آور چروک خوردن لباس ناتان موقه راه رفتن وفیزیک چفیه اش بود.
اونجاش که به یارو تیر میزنه سایه ی افتادن تبر از دست یارو رو دیوار میفته خیلی جالب کار شده بود.نورپردازی و سایه هاش عالین.
ولی متاسفانه همچنان ST رو داره...
دوست عزیز نمی خوام بحث اینجا باز کنم! ولی اون چروک لباس ناتان رو چطوری داری با فیزیک لباس آلن ویک مقایسه میکنی خدا عالمه ! اصلاً یه سوال اگه اون چروک اسمش فیزیکه چطوریه که موقع راه رفتن به صورت مکرر و پیاپی فقط بین دو سه حالت سویچ میشه ؟(باز چفیه یه چیزی ...)

وقتی میگم اعجاب آوره یعنی به شخصه فیزیک لباسی تا به امروز در این سطح ندیدم شما دیدی خوشا به سعادتت.....!

برا منو دانلود کن فرخ موردی نداره .
چرا ماله تو هم الان زدم دان بازم مشکل داره :دی راحت 3 ثانیه اینا صدا از تصویر جلوتره ولی صحنه سریع رد میشن متوجه نمیشین .
سیستم منم ایراد نداره روی 2 سیستم دیگه امتحان کردم .

چرا ماله تو هم الان زدم دان بازم مشکل داره :دی راحت 3 ثانیه اینا صدا از تصویر جلوتره ولی صحنه سریع رد میشن متوجه نمیشین .
سیستم منم ایراد نداره روی 2 سیستم دیگه امتحان کردم .
راست میگی:d ولی واسه من از اونجایی که سکانس های گیم پلی شروع میشه این تاخیر به وجود میاد!

چرا ماله تو هم الان زدم دان بازم مشکل داره :دی راحت 3 ثانیه اینا صدا از تصویر جلوتره ولی صحنه سریع رد میشن متوجه نمیشین . سیستم منم ایراد نداره روی 2 سیستم دیگه امتحان کردم .
بله فرج جان الان با دقت گوش میدم حق با شماست .

دیگه حنای این AW رنگی نداره...:دی

دقیقا :d

دوباره داره جریان مثل alan wake قبلی میشه . دوستان انقدر سر اون هایپ شدن. هی عکس و فیلم میزاشتن میگفتن گرافیکو ببین . عجب چیزیه . نور پردازیو . فیزیکو ببین . ولی وای .اوف عجب چیزیه . داستانش بهترین داستان ای هست که
یه بازی میتونه داشته باشه :-o اخرش معلوم شد یه سری چرت و پرت بیشتر نبوده. اگه قرار بود بازی پیشرفتی بکنه تو اون 5 سالی که وقت داشتن یه کاری میکردن دلتون خوشه ها !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or