تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
وای وای . الان شما یعنی راست میگی که قبله aw با چراغ قوه نشانه میگرفتی و دشمن تضعیف میکردی ؟!
بعد اومدی برام لیزر سلاح مثال میزنی ؟!
در مورد نشانه گیری: لیزر نور هست یا نه؟ اگه هست پس قبل از آلن ویک هم بازی ای بوده که بشه با نور نشانه گیری کرد بدون علامت Aim.
پافشاری روی این مسئله که نشانه گیری با نور چراغ قوه یک نو آوری هست همون قدر خنده داره که استفاده از Red Dot روی سلاح AK-47 در بازی X میتونه نوآوری محسوب بشه.
در مورد تضعیف کردن هم سایلنت هیل بازی کنی کاملا متوجه میشی.
حتی یه بازی 2 بعدی تو PS1 هم بود که دقیقا از نور و چراغ قوه برای نابودی تاریکی استفاده میکرد. به اسم ترس از تاریکی معروف بود

اقا ما غلط کردیم با هرچی که داریم ! واقعا دیگه شور بعضی از چیزها در اومده ! الان یه بازی ps3 بود این چیزهای دلایل من دراوردی گفته میشد همین الان چندتا مدیر ما را مورد عنایت قرار داده بودند !
الان بحثی که دارم میکنم مثل اینکه ثابت کنم سیاه همون سیاه طرف مقابل هم سعی داره بگه نه سفیده !
اقا ما قبول کردیم که کم اوردیم !

@فرخ

جان من بی خیال شو :دی کلا هر بازی که اینجوری براش بال بال میزنی آخرش با مُخ میاد زمین :دی
نمونه ـش نسخه اول همین الن ویک و جدیدا رِِیج :دی

پ.ن:البته بازیای بدی نیستن ولی با توجه به حجم هایپ ـشون میتونیم بگیم خوب نیستن :دی

فرخ گرافیکشون رو میگه که الن ویک و ریج از نظر گرافیک از بهترین ها هستند.

چراغ قوه تو بازی AW تو خدمت گیم پلی هست و میتونی باهاش نشانه گیری کنی و هم دفاع دشمن را ضعیف کنی .
بنظرت قبل AW بازیه دیگه بود این کار را بکنه ؟! خب این سیستم جدیده دیگه تو بازیها !
:دی
Obscure 1
---------------------------------
چقدر بازي خوبي بود ، به من كه خيلي حال داد ، فقط حيف كه DLC هاشو نتونستم بازي كنم........

گرافیکش که زیاد تغییر نکرده
در واقع یع جور dlc بدون نیاز به بازی هست(اسمش یادم رفت) مثل کرایسیس وارهد یا همین استارکرافت جدید
فقط یکم دیر عرضه نمیشه:-/

در مورد نشانه گیری: لیزر نور هست یا نه؟ اگه هست پس قبل از آلن ویک هم بازی ای بوده که بشه با نور نشانه گیری کرد بدون علامت Aim.
پافشاری روی این مسئله که نشانه گیری با نور چراغ قوه یک نو آوری هست همون قدر خنده داره که استفاده از Red Dot روی سلاح AK-47 در بازی X میتونه نوآوری محسوب بشه.
حتی یه بازی 2 بعدی تو PS1 هم بود که دقیقا از نور و چراغ قوه برای نابودی تاریکی استفاده میکرد. به اسم ترس از تاریکی معروف بود
این رو بنویس یه ده سال دیگه بخون :| ...

چیه خب اینا؟ مگه مجبورین؟ حالا خوبه بازی اینقدر متاش بالا نشد دارید میکشید.

یک بازی که مبناش نور هست رو دارید میبرید زیر سوال؟ SH مبناش نور بود مگه؟ این بازی براساس نور ساخته شده گیم پلی اصلی بازی نور هست در کنارش وسایل کمکی مثل تفنگ و... هم وجود داشت.
مکانیزم گیم پلی همین بود حالا سازنده ها زیاد خلاقیت به خرج ندادن و فقط چراغ قوه در 90 درصد مراحل دستتون بود وگرنه از همین نور میشد کارایی کرد که ...

به هر حال بیخود گیر الکی ندید. هدفگیری با لیزر هیچ ربطی به این بازی نداره. میخواید یه چیزی هم بچسبونید مثالی بزنید که با عقل جور در بیاد.

ماشاا... بابا یه عکس 3 در 4 اونوقت 4 صفحه بحث :دی ولی لباسش رو چرا اینجوری کردن :( عین این کارگرهای ساختمونی شده :دی به یه نویسنده نمی خوره تیپش :دی من اون کت ـش رو بیشتر دوست داشتم :دی

این رو بنویس یه ده سال دیگه بخون :| ...

چیه خب اینا؟ مگه مجبورین؟ حالا خوبه بازی اینقدر متاش بالا نشد دارید میکشید.

یک بازی که مبناش نور هست رو دارید میبرید زیر سوال؟ SH مبناش نور بود مگه؟ این بازی براساس نور ساخته شده گیم پلی اصلی بازی نور هست در کنارش وسایل کمکی مثل تفنگ و... هم وجود داشت.
مکانیزم گیم پلی همین بود حالا سازنده ها زیاد خلاقیت به خرج ندادن و فقط چراغ قوه در 90 درصد مراحل دستتون بود وگرنه از همین نور میشد کارایی کرد که ...

به هر حال بیخود گیر الکی ندید. هدفگیری با لیزر هیچ ربطی به این بازی نداره. میخواید یه چیزی هم بچسبونید مثالی بزنید که با عقل جور در بیاد.
ببین اصلا بحث سر مکانیزم گیم پلی بازی نیست که بر اساس نور هست یا نیست.
ایشون گفت استفاده از نور چراغ قوه برای نشونه گیری ابتکار این بازی بود من گفتم اینطور نیست دلایل خودم هم آوردم.حالا میخواید قبول کنید نمیخواید نکنید.
دوما گفت نور دشمنا رو ضعیف میکرد که این هم باز تو سایلنت هیل بود.حالا انقدر رو نور مانور نداده بودن ولی این دو مورد که گفتم نوآوری این بازی نبودن.همین.
نه ترول کردم نه گفتم بازی آشغاله نه... نیازی به جبهه گرفتن نیست.

نور به این معنی که توی گیم پلی بازی نقش کلیدی داشته باشه نه صرفا به جهت نشونه گیری یا استفاده هایی که صرفا بنا به اقتضای بازی تو بخشهایی ایجاد میکرده. تو هیچ بازی دیگه ای به این شکل از عامل نور استفاده نشده بود خصوصا تو silent hill !

نمیدونم از چه جهت این حرف رو رو زدی.
ببین منم هر دو کنسول رو دارم ولی واقعا این بازی شاهکاره.
به این باشه پس گاد آف وار هم تقلیده چون شمشیر داره و قبل از این تو بازی های مکیرو هم شمشیری بود.
یا آنچارتد تقلیده چون بازی های به اون سبک مثل تام رایدر زیاد بود.
در ضمن مادون قرمز کلی با نور چراق قوه فرف داره این رو که دیگه میدونید.شما یه جلبک بزار زیر نور معمولی و یا چراق فوه به مدت 24 ساعت بعد همون رو بزار زیر نور مادون قرمز میبینی چقدر تفاوت دارن.
این بازی واقعا یه نو آوری تو بازی همون طور که بازی هایی که نام بردم نو آوری هستن.

حدودان 70 ساله جوانهای امریکائی شلوار جین میپوشتن. Create New Bambool فرمودید (trolling سابق).
همین مونده بود نظر طراحی مثل من از ف یلتر شما رد بشه ! بالاخره فهمیدیم چون 70 سال ـه جوون های آمریکایی جین میپوشن اگه یکی بگه چرا توی فلان بازی این لباس تنشه یعنی ترول :)) یعنی یه لحظه به چیزی که گفتی فک کن ! یعنی الان تمام بازیای آمریکایی جوونها باید جین بپوشن ! آلن هم توی بازی قبلی باید با کت جین می پوشید !:)) لطفاً توهماتی که خودتون بکار میبرید رو به من نسبت ندید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or