تصاویر منو های MGS: Rising

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ss_preview_01.jpg.jpg

درود .

در اقدامی عجیب ، تصاویری از منو بازی Metal Gear Solid: Rising در اینترنت منتشر شده است .

در تصویری از منو اصلی ، نشانگر 3 گزینه Single Player, MultiPlayer و Option است که نشانگر این است که بازی دارای بخش مولتی پلیر خواهد بود و مطمئنا با توجه به گیم پلی نشان داده از بازی ، شدیدا زیبا و جذاب خواهد بود .

گزینه های Option نیز به Audio, Screen, Difficulty و Controller خلاصه می شود . که Controller شامل گزینه های Invert Axis ، Sensitivity ، Controller Layout, Button Configuration و Reset to Default می شود . که می توان حدس زد عواملی همچون Invert Axis و Sensitivity از برجستگی ها گیم پلی محسوب می شوند .

همچنان تریلر جدید و تصاویر ingame ـی از بازی منتشر نشده است اما شایعاتی مبنی بر عرضه بازی در سال 2011 شنیده می شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87 and Amin.J
البته شوتر که نیست hack & slash هست. اگر هم بخوان نمیتونن مخفیکاری رو تو hack & slash جا بدن اصولا این کار غیر ممکنه!!
اتفاقا براحتی همچین چیزی رو همکاران کوجیما در کوجیما پروداکشن خواستن و امکان پذیر هم خواهد بود ...
من نمیدونم کجاش غیر قابل هضمه این ؟! :|

نظرم رایدن جا داشت بیشتر بهش پرداخت بشه که داره همین اتفاق هم میفته ...
رایدن یه شخصیت اضافی تو این سری هست که فقط خواسته جای فرانک رو برای اسنیک بگیره(Frank Jeager)،و فرانک هم سر تا پا با این یارو فرق داره:d و کلا این کارشون اشتباه محض بود.
ولی اسمش چیه ؟ MGS RISING ! نه MGS 5
این منظورش جای دیگه ای بود:d
Pageـش هنوز هست . این عکس ها هم اول توی Page ِ پی سی ـش قرار گرفت .
کنسل شد یا نشد بالاخره؟!:d
(دور شدن از اصالت بازی یعنی شکنجه طرفدارهای بازی)
که هزاران بار این عمل انجام شده.نمونش همین Splinter Cell .
خیلی هم جالب میشه یه شخصیت جالب از ترکیب اسنیک و گایدن:))
واقعا؟خوش به سعادتتون که چنین فکری دارین.:d
چی از داستان این بازی تغییر کرده ؟
قسمت Big Shell تا MGS 4 .دقیقا هر جوری میشه تغییر کنه...
اگر توی DMC نرو تغییر می کرد کسی عین خیالشم نبود
If You Say So:-S

اتفاقا براحتی همچین چیزی رو همکاران کوجیما در کوجیما پروداکشن خواستن و امکان پذیر هم خواهد بود ...
آها خیلی راحت یارو رو قطعه قطعه کنی تو خونه،ورداری دستو پاشو بریزی تو کیسه زباله بندازیش جلو کامیون زباله بری اون خون ـش هم بشوری با شلنگ؟:d

این بحث کلیشه ای و مسخره رو میکشه وسط

Just lol baby

اگر انحصاری PS3 بود بازم نینجا گایدن بود یا یک MGS اصیل که به یکی از بهترین کاراکتر های MGS پرداخته؟
مسلما اگر انحصاری بود صدرا مانند ها(البته با عرض معذرت از صدرا جان) خیلی خیلی زیاد تر میشدند.

آخرین ویرایش:
هر جا اسمی از MGS Rising میاد صدرا یا صدرا مانندی میاد و این بحث کلیشه ای و مسخره رو میکشه وسط
نمیفهمم دردش انقدر زیاده؟اگر انحصاری PS3 بود بازم نینجا گایدن بود یا یک MGS اصیل که به یکی از بهترین کاراکتر های MGS پرداخته؟
ول کنید این پیش داوری هارو
درباره نسخه PC فکر نکنم خبر کنسل شدنش اومده باشه من که پیدا نکردم ولی تصاویر بازی تو نسخه PC بعد از تریلر E3 دیگه اپدیت نشده"که این اتفاق میتونه دال بر کنسل شدنش باشه

تو سایت کونامی پلتفرمهاش رو PS3 و 360 زده.
خیلی وقت پیش سایت های مختلف خبر کنسل شدن نسخه PC ـش رو دادن...
دوست من لطفا منبع؟
من تو هیچ سایت رسما ندیدم نسخه پی سی کنسل شده باشه یه سری افراد این حرف را زده بودند اونا هم بر مبنای نبود اسم نسخه پی سی تو سایت اصلی بوده که باز هم دلیل نمیشه.
این خیلی چیز عجیبی نیست که تو سایت اسمی از نسخه پی سی نیومده بارها این اتفاق افتاده مخصوصا کنامی که تو سال 2 عنوانم روی پی سی نداره عملا کنسولیه.

• Like
Reactions: 8030
من نمیدونم کجاش غیر قابل هضمه این ؟! :|
خیلی خوب باشه من که از خدامه. نمونه اخر از نظارتهای موفق کوجیما هم LoS بود که من واقعا عاشقش بودم.
چرا میزنین همتون؟:d

اصولاً واسه کسانی که بعد از تابستون 2008 و 10 گرفتن شماره 4 از IGN و GAMESPOT با این سری آشنا شدن وبه علت نداشتن اینترنت هم این سری از نظرشون بازی معمولی ـیی هست مهم نیست که سبک بازی و شخصیتش عوض بشه!

اصولاً واسه کسانی که بعد از تابستون 2008 و 10 گرفتن شماره 4 از IGN و GAMESPOT با این سری آشنا شدن وبه علت نداشتن اینترنت هم این سری از نظرشون بازی معمولی ـیی هست مهم نیست که سبک بازی و شخصیتش عوض بشه!
شما کلاً میتونی بازیش نکنی. G3 زیر گلوی مبارکتون نذاشتن و مجبور به بازی کردنش نیستید.

این بازی از شماره اول تا اخرین شماره پیشرفت داشته!

پس باید کاملا امیدوار بود به بازی:d

پ.ن : فقط یه خورده این هندی بازی رو کم کنن عالی میشه

پ.ن:سهیل جان شما که میگی رو PC کنسل شده پس اینجا رو نگاه کن:-o

اون GS کلا از دنیا عقبه همیشه
توی سایت خود کونامی اسم pc نیس !

آخرین ویرایش:
خب اینکه عادیه طرفداران اصیل این سری عاشق اسنیک هستن و تغییر شخصیت اصلی به رایدن شاید اذیتشون کنه ،البته تفاوت نوع جنگ رایدن با اسنیک یک کمی تغییرات اساسی می خواد که یکیش تغییر سبک از مخفی کاری به Hack And Slash هستش ولی با نظارت کوجیما بر بازی میشه مطمئن بود که عناصر دلپذیر تشکیل دهنده این سری باقی خواهند ماند
پ.ن:سهیل جان شما که میگی رو PC کنسل شده پس اینجا رو نگاه کن:-o

چه طرفدارایی پیدا کرده این بازی!!!
عزیزان همون MGS2 هم که با رایدن بازی میکردیم کلی حالمون گرفته شده بود این چیزی نیست که بگیم چون از انحصار در اومده بچه ها اینجوری میگن و...
همون شمارشم از سایتها بهترین نمره ها رو گرفت ولی به مذاق خیلی از هوادارها خوش نیومد!
حالا کاش میشد فقط نکته بدش همین تعویض شخصیت باشه بازی کلا رفته تو سبک جر واجر کردن و خون و ...
نمیدونم این چه کاری بود که کوجیما کرده آخه.حالا چون از انحصار در اومده یکی دیگه باید بسازتش!
هر چقدرم بازی خوب نمره بگیره جای خالی اسنیک و بیگ باس و دوستان به شدت احساس میشه البته نه برای 360 دارها!

چه طرفدارایی پیدا کرده این بازی!!!
عزیزان همون MGS2 هم که با رایدن بازی میکردیم کلی حالمون گرفته شده بود این چیزی نیست که بگیم چون از انحصار در اومده بچه ها اینجوری میگن و...
همون شمارشم از سایتها بهترین نمره ها رو گرفت ولی به مذاق خیلی از هوادارها خوش نیومد!
حالا کاش میشد فقط نکته بدش همین تعویض شخصیت باشه بازی کلا رفته تو سبک جر واجر کردن و خون و ...
نمیدونم این چه کاری بود که کوجیما کرده آخه.حالا چون از انحصار در اومده یکی دیگه باید بسازتش!
هر چقدرم بازی خوب نمره بگیره جای خالی اسنیک و بیگ باس و دوستان به شدت احساس میشه البته نه برای 360 دارها!
به پیر ، به پیغمبر ، به امام زمان یه Spin Offـه ! نه شماره اصلی ... تروخدا متوجه باشید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or