تصاویر منو های MGS: Rising

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ss_preview_01.jpg.jpg

درود .

در اقدامی عجیب ، تصاویری از منو بازی Metal Gear Solid: Rising در اینترنت منتشر شده است .

در تصویری از منو اصلی ، نشانگر 3 گزینه Single Player, MultiPlayer و Option است که نشانگر این است که بازی دارای بخش مولتی پلیر خواهد بود و مطمئنا با توجه به گیم پلی نشان داده از بازی ، شدیدا زیبا و جذاب خواهد بود .

گزینه های Option نیز به Audio, Screen, Difficulty و Controller خلاصه می شود . که Controller شامل گزینه های Invert Axis ، Sensitivity ، Controller Layout, Button Configuration و Reset to Default می شود . که می توان حدس زد عواملی همچون Invert Axis و Sensitivity از برجستگی ها گیم پلی محسوب می شوند .

همچنان تریلر جدید و تصاویر ingame ـی از بازی منتشر نشده است اما شایعاتی مبنی بر عرضه بازی در سال 2011 شنیده می شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87 and Amin.J
به نظر من اصلاً نباید همچین بازی ـیی میساختن!

اونوقت شکا ها میگید چون شخصیت عوض شده باید سبک بازی هم عوض بشه؟ دو روز دیگه بیان متا گیر تو سبک شبیه ساز و اول شخص هم بسازن!
مشکل میدونی چیه صدرا؟ اینکه خیلی ها نظرت براشون مهم نیست از جمله کوجیما ! :d
پس به جای اینکه بیای توی هر تاپیکی از این بازی فشار وارده رو بروز بدی بی خیال باش و اصلا بازی نکن!:d تو میتونی به بازی کردن MGS های اصیل (و البته انحصاری مطمئنا!!!) ادامه بدی...

سلام
بابا خوب اين اقا صدرا راست ميگن ديگه الان اگه Epic بياد يه بازي بسازه اسمش رو بزارهGears Of War:Revolution بعد سبك بازي رو ور داره بكنه اول شخص يا چه ميدونم مثلا استراتزيك و از نصف مجلات و سايت ها هم امتياز كامل رو بگيره اقايوني كه با اين بازي زندگي كردن چه حسي پيدا ميكنن؟؟؟؟ قبول كنيد كه اين تغيير براي كساني كه از بازي واقعا لذت بردن خيلي سخته من كه ازMGS1 با اين بازي اشنا شدم و 4تا شمارش روبيشتر بازي نكردم واقعا برام قبول رايدن به عنوان شخصيت اول بازي سخته چه برسه به دوستاني كه شماره هاي ديگر اين بازي روانجام دادن
دوستان اگر در جريان اتفاقاتي كه در مورد MGS2 افتاد باشند ميدونن كه چه داد و بيداد هايي كه اون موقع سر اون قضيه به وجود نيومد الان نميدونم كوجيما با اون تجربه چه جوري اجازه داده اين بازي به اين سبك درآد و رايدن شخصيت اولش باشه.)x)x)x
خب بابا اسم بازي رو ميزاشتيد :)):))Raiden:RisinG

به نظر من فیکه.باسه خود بازی شات از تریلری که تو کنفرانس نشون دادن رو می زارن؟اینهمه عکس از بازی هست اون عکسه که منتشر هم شده رو چرا گذاشتن؟معلومه یک نفر اومده اینو ساخته ، چه دلیلی هست از منو عکس بیرون بیاد؟

دوستانی که به وجود rising گیر می دن,باید بگم بخواهید نخواهید این بازی میاد.می خواید بزی کنید<می خواید بازی نکنید.کوجیما دوست داشته,می خواسته بازی را اینطوری کنه....

• Like
Reactions: Bayonetta
یعنی الان Halo از اصالتش دور شده با وجود HaLo Wars ؟!
فکر نکنم کسی باشه که بگه Halo از اصالتش دور شده باشه با اینکه سبک بازی به کلی تغییر کرده بود !

یعنی الان Halo از اصالتش دور شده با وجود HaLo Wars ؟!

اتفاقا تازه به اصالتش نزدیک شده!:دی هیلو اصلا قرار بود استراتژی باشه دیگه!:دی

من شخصا نظر صدرا رو کاملا قبول دارم و باهاش از جهتی موافقم اما چون Rising یک Spin Off هست و تغییرات هم با توجه به تغییر کارکتر معقول بوده (خوب رایدن توی MGS4 همین سبک رو داشت و مثلا بازی Racing که نشده!) مشکلی با بازی ندارم!

از نظر من توی Spin Off سازندگان هر غلطی که خواستن میتونن بکنن!:دی اگه Risisng جزو سری اصلی بود انوقت قضیه فرق میکرد!

بعضی از دوستان نظرشون این هست که چون کوجیما کارگردان (در واقع) همه کاره بازی نیست، این پروژه سر از پا بی اصالت هست درصورتی که اینطور نیست. حداقل سازنده ها به خاطر خود کوجیما هم که شده یه کم به نسخه های قبلی شبیهش میکنن.

حالا چه گیری به اصالتش دادید؟تو امریکاش دیگه ادم اصیل پیدا نمیشه،توی سوئیس الان دارن با خودشون جنگ میکنن که سوئیسی های اصیل رو زیاد کنن (همه چند رگه شدن)(المانی ها هم همینطور). برای اونا که ادم هستن ،زیاد مشکلی نیست،حالا یه بازی مگه چه تحفه ایه که اینقدر اصیل و اینا بهش میبندین؟
مثلا ماریو سیبیلاش رو بزنه دیگه اصیل نیست؟الان چون HALO رو دیگه بانجی نمیسازه ،پس شماره بعدی اصیل نیست؟سازنده GOW توی نسخه سوم نقضی نداشت،پس بازی اصیل نیست؟

کلا هرکی از هرچی خوشش بیاد ،اصیل میشه،اگه خوشش نیاد اصالتش خراب میشه؟

بیخیال...

حالا چه گیری به اصالتش دادید؟تو امریکاش دیگه ادم اصیل پیدا نمیشه،توی سوئیس الان دارن با خودشون جنگ میکنن که سوئیسی های اصیل رو زیاد کنن (همه چند رگه شدن)(المانی ها هم همینطور). برای اونا که ادم هستن ،زیاد مشکلی نیست،حالا یه بازی مگه چه تحفه ایه که اینقدر اصیل و اینا بهش میبندین؟
مثلا ماریو سیبیلاش رو بزنه دیگه اصیل نیست؟الان چون HALO رو دیگه بانجی نمیسازه ،پس شماره بعدی اصیل نیست؟سازنده GOW توی نسخه سوم نقضی نداشت،پس بازی اصیل نیست؟

کلا هرکی از هرچی خوشش بیاد ،اصیل میشه،اگه خوشش نیاد اصالتش خراب میشه؟

بیخیال...
ای ول می گن حرف راستو بچه میزنه، این هم نمونش.:d

والا خیلی از دوستان میگن این MGS اون چیزی نیست که همه می خوان.
ما هم میگیم باو مگه میشه؟
حالا نمونه دیگش: الان دیگه IW ــی در کار نیست تا رو COD کار بکنه پس دیگه این بازی فاتحش خوندست؟

• Like
Reactions: capitanrayan
نظر شما که طرفدار سری MGS هستید مهم نیست :biggrin1: :p
خوبه اولین کسی که کانویکشن رو تموم کرد تو سایت من بودم :دی

-----------------------------------

دوستانی هم که بحث مولتی رو میکشن وسط بد نیست بدونن این سری هیچ وقت انحصاری نبود نسخه اول واه کامپیوتر هم اومد!

نسخه دوم واسه ایکس هم علاوه بر کامپیوتر اومد!

فقط نسخه سوم و چهارم مولتی نبودن که الان نسخه سوم داره واسه 3DS بازسازی میشه!

بعضی از دوستان نظرشون این هست که چون کوجیما کارگردان (در واقع) همه کاره بازی نیست، این پروژه سر از پا بی اصالت هست درصورتی که اینطور نیست. حداقل سازنده ها به خاطر خود کوجیما هم که شده یه کم به نسخه های قبلی شبیهش میکنن.

کوجیما اصلاً میتونه بره هاراگیری کنه!

سبک بازی 180 درجه چرخیده !

صدرا این نا سلامتی یک Spin Off از سری MGS ـه ! اگه شماره دار بود که ملت نت رو به فنا میدادن !! ضمن اینکه هنوز بازی نیومده نمیشه قاطعانه نظر داد بنظر باید صبر کرد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or