تصاویر منو های MGS: Rising

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ss_preview_01.jpg.jpg

درود .

در اقدامی عجیب ، تصاویری از منو بازی Metal Gear Solid: Rising در اینترنت منتشر شده است .

در تصویری از منو اصلی ، نشانگر 3 گزینه Single Player, MultiPlayer و Option است که نشانگر این است که بازی دارای بخش مولتی پلیر خواهد بود و مطمئنا با توجه به گیم پلی نشان داده از بازی ، شدیدا زیبا و جذاب خواهد بود .

گزینه های Option نیز به Audio, Screen, Difficulty و Controller خلاصه می شود . که Controller شامل گزینه های Invert Axis ، Sensitivity ، Controller Layout, Button Configuration و Reset to Default می شود . که می توان حدس زد عواملی همچون Invert Axis و Sensitivity از برجستگی ها گیم پلی محسوب می شوند .

همچنان تریلر جدید و تصاویر ingame ـی از بازی منتشر نشده است اما شایعاتی مبنی بر عرضه بازی در سال 2011 شنیده می شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87 and Amin.J
به نظر من عکسا فیک اندر فیکه :دی
به تصاویر تو منو ها نگاه کنید ، همون عکس هایی هست که تا الان از بازی منتشر شده یا تو اون تریلرـه بوده.

البته نظر شخصیه

به نظر من عکسا فیک اندر فیکه :دی
به تصاویر تو منو ها نگاه کنید ، همون عکس هایی هست که تا الان از بازی منتشر شده یا تو اون تریلرـه بوده.

البته نظر شخصیه
اینم حرفیه . به شک افتادم :دی !
خاک بر سر ما این مهدی ابله فهمید ما متوجه این موضوع نشدیم :دی !

اینم حرفیه . به شک افتادم :biggrin1: !
خاک بر سر ما این مهدی ابله فهمید ما متوجه این موضوع نشدیم :biggrin1: !
حیف که اینجا محله عمومیه و خانواده نشسته وگرنه بت میگفتم :دی

اسپم نده بچه ، بزار بحث علمی بشه :دی

واسه چی ؟ گذاشته بودی دیگه چه کاریه حسن جون :دی . برش گردون .

نه اصولآ کار درستی نیست عکسی که تو زودتر گذاشتی رو من دوباره بذارم :d

میدونی که منم اخرررررر اصل اخرررر اصول :d

در مورد فیک بودنشم عکس ها رو eurogamer گذاشته اگه فیک باشه از روی سایتش پاک میکنه که هنوز عکس ها موجوده به هر حال جایی ندیدم فعلآ فیک اعلامش کنه یه کم بیشتر صبر کنید متوجه میشید درسته یا نه:d

همچین چیز خدایی هم عکس ها به نمایش نذاشته که بخوایم خودمون رو به خاطر فیک بودنش ناراحت کنیم :d

اگه اینجوریه مثلاً مایکروسافت میتونه یه بازی در سبک کارت ریسینگ بسازه از گیرز!
یعنی فرق یه بازی اکشن/مخفی کاری ، با یه بازی که ظاهرا قراره مخفی کاری/اکشن تر باشه تا حدِ یه TPS و Racing ـه ؟ چرا خودت رو کوچه علی چپ میزنی :دی ؟
یه ذره اکشن تر؟
هیچی از بازی معلوم نیست . تنها چیزی که معلومه ، اینه که با توجه به مهارت رایدن ، از شمشیر استفاده میشه . نمیتونه مثل ِ اسنیک که از یه گوشه بره و صداش در نیاد . شخصیتش کلا فرق می کنه بنا به مهارت های اون شخصیت گیم پلیش طراحی میشه .
تفاوت مخفی کاری با اکشن در حد تفاوت شوتر ریسینگ ـه
what the ؟!

پس Conviction اندازه یه ریسینگ با اصلش فاصله داشت ؟ عجب بابا :دی !

آخرین ویرایش:
یعنی فرق یه بازی اکشن/مخفی کاری ، با یه بازی که ظاهرا قراره مخفی کاری/اکشن تر باشه تا حدِ یه TPS و Racing ـه ؟ چرا خودت رو کوچه علی چپ میزنی :دی ؟

یه ذره اکشن تر؟

تفاوت مخفی کاری با اکشن در حد تفاوت شوتر ریسینگ ـه

پس Conviction اندازه یه ریسینگ با اصلش فاصله داشت ؟ عجب بابا :biggrin1: !

از نظر من بله!

آخرین ویرایش:
من جزو اون دسته ای هستم که فقط MGS4 رو بازی کردم! و وقتی که بازیش کردم از همون لحظه ی اول دیدن رایدن عاشقش شدم! (به گروه خونیم میخوره شدید! :d )و حتی توی بازی هم آخرش اشک تو چشام جمع شد!!!
از همون موقع میگفتم کاش یک MGS بسازند شخصیت اصلیش رایدن باشه و شمشیر به دست! که خوب دست کوجیما و بروبکس شدید درد نکنه :d :d :d
قبلا هم یک خبر اومده بود که میتونید بازی رو بدون کشتن کسی هم تموم کنید! (غیر از ربات ها ) که خوب یعنی میشه با مخفی کاری هم رفت جلو! :d
بعد صدرا زیادی جو گرفتت! دیگه اونقدر هم فرق نکرده که میگی انگار ریسینگ شده! :d :d :d
بعد وقتی کاراکتر عوض شده و رایدن اصالتا شمشیر زنه خوب قاعدتا سبک هم تا حدی فرق باید بکنه! :d

در هر صورت من شدیدا منتظر بازی هستم حالا هرچقدر میخواید شما بکوبید تو سرش :d

بعد وقتی کاراکتر عوض شده و رایدن اصالتا شمشیر زنه خوب قاعدتا سبک هم تا حدی فرق باید بکنه! :d
به نظر من اصلاً نباید همچین بازی ـیی میساختن!

اونوقت شکا ها میگید چون شخصیت عوض شده باید سبک بازی هم عوض بشه؟ دو روز دیگه بیان متا گیر تو سبک شبیه ساز و اول شخص هم بسازن!

به پیر ، به پیغمبر ، به امام زمان یه Spin Offـه ! نه شماره اصلی ... تروخدا متوجه باشید !
حال شما خوبه!؟:-/
این چیزایی که شما میگید خیلی بی ربطه!
این بازی Spin Off , MGS 5 , MGS 4.5 یا ریبوت اصلا هر چی شما بهش میگی!
به هر حال این بازی یه METAL GEAR SOLID هستش و اسم این بازی روشه OK؟
پس چه بخوای چه نخوای 100 در 100 مقایسه میشه با هر قسمتی که ازش ساخته شده!

به نظر من اصلاً نباید همچین بازی ـیی میساختن!

اونوقت شکا ها میگید چون شخصیت عوض شده باید سبک بازی هم عوض بشه؟ دو روز دیگه بیان متا گیر تو سبک شبیه ساز و اول شخص هم بسازن!

تایید می نشه!(یعنی هم میشه هم نه!:d) به نظر من همچین بازی رو نباید با عنوان mgs می ساختن!و گرنه همه چیش عالیه!اما سبک و سابقه ی MGS که اکشن مخفی کاری هست رو کاملا زیر سوال میبره(درست مثل Conviction و بلایی که سر عناوین قبلیش آورد)
بهتر بود یه عنوان جدید می بود ولی رایدن هم در اون حضور داشت!مثل Raiden's Sword یا Raiden's blade!!:d:d:d

اگه اینجوریه مثلاً مایکروسافت میتونه یه بازی در سبک کارت ریسینگ بسازه از گیرز!
تو که تابلو شدی رفت صدرا ! :دی الآن قشنگ مشخص شد دلیلت چیه که ازین بازی خوشت نمیاد ؛ Get out of this topic :دی
حال شما خوبه!؟:-/
این چیزایی که شما میگید خیلی بی ربطه!
این بازی Spin Off , MGS 5 , MGS 4.5 یا ریبوت اصلا هر چی شما بهش میگی!
به هر حال این بازی یه METAL GEAR SOLID هستش و اسم این بازی روشه OK؟
پس چه بخوای چه نخوای 100 در 100 مقایسه میشه با هر قسمتی که ازش ساخته شده!
میلاد مگه ما میگیم مقایسش نکنن ؟:-/
اتفاقا من دلم میخواد مقایسش کنن چون از لحاظ سبک این دو بازی طبق گفته سازنده ها مثل همن ؛ البته خوب اکشن هم داره (همین چیزایی که دیدیم تو تریلر E3) که این به مراحل موتور سواری شماره های قبلیش در ... :دی پس بیحساب شدن :دی !
والا ؛ گیر الکی ندین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or