تصاویر منو های MGS: Rising

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ss_preview_01.jpg.jpg

درود .

در اقدامی عجیب ، تصاویری از منو بازی Metal Gear Solid: Rising در اینترنت منتشر شده است .

در تصویری از منو اصلی ، نشانگر 3 گزینه Single Player, MultiPlayer و Option است که نشانگر این است که بازی دارای بخش مولتی پلیر خواهد بود و مطمئنا با توجه به گیم پلی نشان داده از بازی ، شدیدا زیبا و جذاب خواهد بود .

گزینه های Option نیز به Audio, Screen, Difficulty و Controller خلاصه می شود . که Controller شامل گزینه های Invert Axis ، Sensitivity ، Controller Layout, Button Configuration و Reset to Default می شود . که می توان حدس زد عواملی همچون Invert Axis و Sensitivity از برجستگی ها گیم پلی محسوب می شوند .

همچنان تریلر جدید و تصاویر ingame ـی از بازی منتشر نشده است اما شایعاتی مبنی بر عرضه بازی در سال 2011 شنیده می شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87 and Amin.J
میلاد مگه ما میگیم مقایسش نکنن ؟:-/
اتفاقا من دلم میخواد مقایسش کنن چون از لحاظ سبک این دو بازی طبق گفته سازنده ها مثل همن ؛ البته خوب اکشن هم داره (همین چیزایی که دیدیم تو تریلر E3) که این به مراحل موتور سواری شماره های قبلیش در ... :دی پس بیحساب شدن :دی !
والا ؛ گیر الکی ندین ...
قابل توجه شما و دوستانی که به شماره 4 میگین ریسینگ و از این حرفا باید بگم که قابلیت موتور سواری تو شماره قبلیشم بود تازه به نظر من اون یکی خیلی بیشتر حال میداد تا این آخریه!

قابل توجه شما و دوستانی که به شماره 4 میگین ریسینگ و از این حرفا باید بگم که قابلیت موتور سواری تو شماره قبلیشم بود تازه به نظر من اون یکی خیلی بیشتر حال میداد تا این آخریه!
:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:
که این به مراحل موتور سواری شماره های قبلیش در
الان من مشکلی توی گفتم نمیبینم :-/
من میگم قبلیـا هم اکشن داشتن ... مشکلی پیش نمیاد رایزینگ هم مراحل اکشن داشته باشه ... شماره دومش رو گویا نزدین تورگ ؟! :دی

:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

الان من مشکلی توی گفتم نمیبینم :-/
من میگم قبلیـا هم اکشن داشتن ... مشکلی پیش نمیاد رایزینگ هم مراحل اکشن داشته باشه ... شماره دومش رو گویا نزدین تورگ ؟! :دی
چرا جیگر من علاوه بر 4 شماره اصلی 5 شماره PSP شم زدم تو رگ!(2تا ACID و ...)
ولی فکر کنم ویرایشی چیزی تو کار باشه نه!؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or