دوست عزیز لطف کنید همینطوری نظری ندید که بعدا یکسری آدم ... بیان و با حرفهای غیر منطقی اونو رد کنن.
شما اگر دموی CG رو دیده بودید میفهمیدید که از نظر جزئیات بازی فعلی یک دهم اون دمو هم نیست!
مهمترین جنبههایی که Guerilla سازنده بازی علاوه بر بهبود کلی گرافیکی که بسیار خوب هم پیشرفت داشته نسبت به اولین دموی real time این بود که به گرافیک بازی یه استیل خاص به کمک رنگبندی و بافت سازی داد و با اضافه کردن افکتهایی که کمتر در دموی CG دیده میشد تونست تا حدود زیادی نقصها رو بپوشونه. (مثلا موشن بلار سنگین و افکت DOF رو چند برابر دموی اون سال بکار برد تا از این دو مقوله نسبت به اون دمو پیشرفت نشون داده بشه)
در کل درسته که گرافیک فعلی بینهایت زیباست ولی دستیابی به کیفیت دموی CG و جزئیات اون روی کنسولهای فعلی کاری نشدنی هستش.
kindman جان شما اومدی درستش کنی زدی چشمشم کور کردی!
من قبلا هم گفتم توقعتون خیلی خیلی زیاده . دیگه فیلم سینمایی که نیست !
این حرف شما بیشتر باعث درگیری میشه
یعنی چی 1 دهم اون دمو هم نمیشه خیلی راحت دیگه تقریبا در حد اون CG هستش
نمیخوام ازش تعریفات به عمل بیارم و براتون مثال بزنم چون عکسها و تریلرها گویای همه چیز هست و فکر نمیکنم احتیاجی به توضیح باشه پس ازتون خواهش میکنم بی خود جو درست نکنید
ولي اين مقايسه رو هركس انجام داده خيلي راحت ميشه به ماهيتش پي برد. چون كيفيت عكس هايي كه از CG گرفته شده قابل مقايسه نيست با عكس هاي رئال تايم بازي همين باعث ميشه كه آدم احساس كنه كيفيت رئال تايم بهتره. چيزي كه معلوم اين كه PS3 كه هيچي صد برابر بهترش هم قابليت اجراي اون حجم عظيم تسكچر و... رو به صورت همزمان در اين نسل نداره.
تازه با اون AA كه نشون دادن و خيلي راحت از اين عكس هاي جديد ميشه فهميد كه AA بازي كاهش محسوسي نسبت به CG داشته.
ولي اين مقايسه رو هركس انجام داده خيلي راحت ميشه به ماهيتش پي برد. چون كيفيت عكس هايي كه از CG گرفته شده قابل مقايسه نيست با عكس هاي رئال تايم بازي همين باعث ميشه كه آدم احساس كنه كيفيت رئال تايم بهتره.
تازه با اون AA كه نشون دادن و خيلي راحت از اين عكس هاي جديد ميشه فهميد كه AA بازي كاهش محسوسي نسبت به CG داشته.
من نمی دونم چرا بعضی از دوستان اصرار دارن دقیقا عین اون دمو بشه:confused:با یه نگاه ساده (و البته دموهاش) میشه فهمیداین بازی تاالان دارای بهترین گرافیک نسل حاضر است و به زحمت زیاد سازندهاش پی برد تازه به قول دوستمون KENJI نور پردازی از دمو CG بهتر شده وبه نظر من جایی که داره خشابو پر میکنه عین عکس دمو CG یه
1280x720Screen Shots
البته اصلا مهم نیست که گرافیک به E3 2005 رسیده یا نرسیده... مهم اینه که گرافیک در حال حاضر این بازی کاملا Next Gen و از فیزیک خوبی برخورداره!:biggrin1: و امیدوارم دوباره مثل اون L.A.I.R گند نزنه
مطلب پایین ربطی به Killzone 2 نداره ولی چون بحث دموی CG و غیره شد , بهتره بدونید الان بازی در حال ساخت میباشد که تصاویر in game آن تقریبا هم سطح تریلیر Pre-Render شده کیلزون میباشد... البته از روی عکس نمیشه درست قضاوت کرد! برای اینکه به حرف من برسین حتما تریلرش رو از تو خود سایت دانلود کنید... فراوان ریخته! http://www.wardevil.com/
WarDevil: Unleash the Beast Within
به گفته سازندگان آن یعنی Digi-Guys قادر است به لطف انجینRTE1080 تصاویر به اصطلاح Pre-Render شده را بصورت کاملا Real Time در وضوح 1920x1080 و 60 فریم اجرا کند! ! !
این بازی قرار بود ابتدا بصورت مولتی پلتفرم روی Xbox 360 وPS3 ساخته شود ولی بدلیل یکسری مشکلات و محدودیت های حجمی و ... برای نسخه 360 Xbox , سازندگان آن تصمیم گرفتند فقط بر روی یک پلتفرم (PS3) تمرکز کنند و در نتیجه این عنوان را انحصاری برای PS3 اعلام کردند!(شایعه شده بود دلیل اصلی انحصاری شدن , دیسک BLU-ray بوده...)
wikipedia
WarDevil: Unleash the Beast Within is an fantasy action-adventure video game currently in production by CGI and games development company Digi-Guys, exclusively for the PlayStation 3 . It was originally planned to be released for both the PlayStation 3 and Xbox 360 , but the Xbox 360 version was cancelled in order to focus on one platform. As of August 2008, Digi-Guys has confirmed that WarDevil is still in production, and that new information on the project will be released before the end of the year
he game uses a new and sophisticated gaming engine called RTE1080 (real time engine). The WarDevil RTE1080 Engine has been developed by Digi-Guys to realize the graphical depth and complexity that's required for the WarDevil game. The RTE1080 is designed to work in 1920x1080 HD and run at 60 fps, to create a visual style that surpasses the look and feel of pre-rendered FMV sequences
يعني معتقدي اگر يك CG مثل واقعيت عرضه بشه حتما ميشه بازي اش رو هم ساخت و مطمئنا PS3 و دوستان (X360) توانايي اجراي اون رو دارند؟
CG يك چيزي هست! كه توسط كامپيوتر رندر ميشه اونم تازه رندر ميشه و ما ميبينيم كيوان جان خودت كه واردي و جاي استاد مايي ، چه طور يك CG رو با يك بازي مقاسيه ميكني!!!
در ثانی شما یه نگاه به عکسها بنداز متوجه میشه اگه گرافیک در حد و اندازه CG نباشه ولی نور پردازی تو realtime خیلی بهتره... این دیگه واضحه!
البته قبول داري كه نور پردازي توي نسخه نهايي KZ2 بيشتر هنري شده ؟ چيزي كه توي CG كذايي نشون دادن كمي واقعي مانند بود ولي حالا نور پردازي توي KZ2 شديدا هنري شده.
پ.ن : دوستان ببينيد در بهترين بودن KZ2 شكي نيست اين فقط يك بحث كوچيك هست براي بالا رفتن اطلاعات عمومي خودم و بس.
پ.ن 2 : پس اگر احساس ميكنيد KZ2 ناموس شماست ، اگر احساس ميكنيد KZ2 جاي خدايان مصر است :biggrin1: ، اگر احساس ميكنيد من دارم بهش توهين ميكنم و اگر احساس هاي متفاوتي نسبت به من داريد لطفا بگيد اصلا ديگه حرف نزنم :biggrin1:.
CG يك چيزي هست! كه توسط كامپيوتر رندر ميشه اونم تازه رندر ميشه و ما ميبينيم كيوان جان خودت كه واردي و جاي استاد مايي ، چه طور يك CG رو با يك بازي مقاسيه ميكني!!!
من میدونم CG چیه... مشکل اینه که شما پست رو با دقت نمیخونی
من نگفتم اون CG رو PS3 و 360 اجرا میشه
شما گفتی 100 برابر قدرت ps3 نمیتونه اینو اجرا کنه، منم گفتم حتما آدم فضاییها اینو ساختن چون بلاخره این CG با یه چیزی رندر شده دیگه همین جور تلبی از آسمون نیوفتاده که بحث منم اصلا سر PS3 و 360 نبود
عکس ها یکم مات میزنه فکر کنم دست کاری شده یا از روی TV های که لامپ تصویرش سوخته و رنگ رنگ هستش عکس برداری شده چون دموی که دیدم داشت بازی میکرد اصلا این عکس صفر درصدش هم وضوح نداره در برابرش
عکس ها یکم مات میزنه فکر کنم دست کاری شده یا از روی TV های که لامپ تصویرش سوخته و رنگ رنگ هستش عکس برداری شده چون دموی که دیدم داشت بازی میکرد اصلا این عکس صفر درصدش هم وضوح نداره در برابرش