تصاویر جدید از بازی Killzone 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصویر رسمی از گیم پلی Killzone 2

Guerrilla Games این تصویر را رسمی تایید کرد و اعلام کرد این تصویر واقعی از گیم پلی Killzone 2 میباشد.
Confirmed : New Gameplay Trailer will be on PSN

به زودی گیم پلی بازی نیز در PSN قرار خواهد گرفت.

50695_med.jpg

آخرین ویرایش:
وقتی اطلاعات چندان کافی در مورد موضوعی را ندارید بهتره که اظهار نظر نفرمایید
35mgz9f.png

. . . . .
اون عکسهای به قول شما "آرت ورک", (تصاویر گیم پلی) نسخه ی "بتا" میباشد
2wlrb03.png

و چه بهتر اونایی که اطلاع دارن پاچه نگیرن و درست اطلاعاتشون رو به دیگران منتقل کنن!!

عکسهای زیر هم از نسخه ی "بتا" میباشد و نه "لایه - آرت ورک - جواب به gears2 و ...."
ميتونم خواهش كنم كه ديگه حرفي از گيرز توي تاپيك نياري!وگرنه يه دعوايي راه ميفته كه اين تاپيك هم بسته بشه(خودم هم شروع ميكنمش!;)).اين دو تا بازي هيچ ربطي به هم ندارن!
من نميفهمم اين گيرز چي كار كرده كه هر وقت حرف از گرافيك و اينها ميشه مقايسه اين بازي با بازيهاي خفن پلي 3 شروع ميشه!
شما خودت شروع نکن.
من گفتم تا شروع نشه!
موفق باشي

آخرین ویرایش:
ميتونم خواهش كنم كه ديگه حرفي از گيرز توي تاپيك نياري!وگرنه يه دعوايي راه ميفته كه اين تاپيك هم بسته بشه(خودم هم شروع ميكنمش!;)).اين دو تا بازي هيچ ربطي به هم ندارن!
من نميفهمم اين گيرز چي كار كرده كه هر وقت حرف از گرافيك و اينها ميشه مقايسه اين بازي با بازيهاي خفن پلي 3 شروع ميشه!
شما خودت شروع نکن.;)

خدارو شکر بالاخره چند شات ریل تایم 720P از KILLZONE 2 :

یعنی هیچ کدوم از این عکسها Real time نبودند ؟ lol
نسخه بتاشم اومد شما هنوز منتظر یک ویدئوی 720p ریل تایمی ؟:)

نسخه بتا چه ربطی به عکسهای ریل تایم داره یعنی درک این مسئله هم واست سخته؟
مگه الان چند نفر دارن نسخه بتاشو بازی میکنن که حالا که نسخه بتا اومده نباید ازش ویدئو و عکس منتشر بشه!!!؟؟:)

آخرین ویرایش:
خدارو شکر بالاخره چند شات ریل تایم 720P از KILLZONE 2 :

مارو گرفتی؟! این عکسها خیلی وقته ریلیز شده ! :shocked:
نسخه بتا چه ربطی به عکسهای ریل تایم داره یعنی درک این مسئله هم واست سخته؟
:cursing: دانشمند, "بتا' یعنی نسخه ی اولیه یا چمیدونم تستی (به عبارتی: اون بتا رو برای یکی از دوستام تو اروپا براش فرستادند... که اونم داره کیلزون رو بصورت REAL TIME بازی میکنه... مثلا چند وقت پیش ایمیل زد گفت مثلا روی عنصر خون باحال کار شده بود و ...)
نمیدنم دیگه چه جوری حالیت کنم:shrewd:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
نه بابا!!!!!:eek:
ایول !! خوب شد گفتیا!!!!
ولی فک کنم خودت جواب خودت رو دادی نسخه بتای بازی رو میدن به سری آدم معدود بازی کنن. از نظر تو حتما از وقتی که نسخه بتا میاد بازی باید بایکوت بشه و کسایی که نسخه بتا دستشون نیست باید زنگ یا ایمیل بزنن به یکی که دستشه ازش بپرسن :laughing: عجب فیلسوفی هستی توا مواظب باش تو کشورهای خارجی یه وقت واسه اینهمه علم و دانشی که از مغزت تراوش میکنه ندزدنت!!!!!!
LOL,LOL

دوستان یادشون باشه که تو این تاپیک یاد گرفتیم که وقتی نسخه بتای یه بازی میاد دیگه از اون بازی نباید هیچ عکس و ویدئوی Realtimeـی منتشر بشه!!!:laughing:

دیگه چه برسه به اینکه یه وقت خدایی نکرده زبونم لال , زبونم لال , 720P باشه.
جناب کارشناس اسکریپت نویس! وفتی میای میگی:"نسخه بتا چه ربطی به عکسهای ریل تایم داره" خوب منم فکر کردم لابد نمیدونی بتا چی هست!!! به همین دلیل اون حرف ها رو زدم... باید مسخره کنی؟! اون کسی که باید مسخره بشه تویی که میای میگی بتا چه ربطی به ریل تام داره
fkso4h.png
menupop.gif

آخرین ویرایش:
دانشمند, "بتا' یعنی نسخه ی اولیه یا چمیدونم تستی
ایول !! خوب شد گفتیا!!!!
ولی فک کنم خودت جواب خودت رو دادی نسخه بتای بازی رو میدن به سری آدم معدود بازی کنن. از نظر تو حتما از وقتی که نسخه بتا میاد بازی باید بایکوت بشه و کسایی که نسخه بتا دستشون نیست باید زنگ یا ایمیل بزنن به یکی که دستشه ازش بپرسن :laughing: عجب فیلسوفی هستی توا مواظب باش تو کشورهای خارجی یه وقت واسه اینهمه علم و دانشی که از مغزت تراوش میکنه ندزدنت!!!!!!
LOL,LOL

دوستان یادشون باشه که تو این تاپیک یاد گرفتیم که وقتی نسخه بتای یه بازی میاد دیگه از اون بازی نباید هیچ عکس و ویدئوی Realtimeـی منتشر بشه!!!:laughing:

Last edited by a moderator:
ایول !! خوب شد گفتیا!!!!
LOL,LOL

شما الان مشکلت چیه ؟ یعنی عکسی که از نسخه beta گرفته میشه real time نیست ؟

Last edited by a moderator:
شما الان مشکلت چیه ؟ یعنی عکسی که از نسخه beta گرفته میشه real time نیست ؟
ماشالا سواد که داری به خودت زحمت بده برو پستای بالا رو بخون ببین من همچین حرفی زدم یا نه.
من فقط گفتم که دوست دارم از این بازی عکسای ریل تام 720p ببینم.که 500 تا فن بوی این بازی ریختن سر من میگن بازی نسخه بتاش اومده !!! و به اندازه کافی تو PM هاشون منو مورد عنایت قرار دادن.
حالا شما مشکلت چیه؟ نکنه شما هم طرفدار این فلسفه هستی که چون بازی نسخه بتاش اومده نباید ازش ویدئو و عکس پخش بشه!!؟؟یا هرکسی که بخواد از این بازی ( چه عرض کنم بهتره بگم وحی منزل یا معجزه الهی) عکس و ویدئو ببینه کافره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or