تصاویر جدید از بازی Killzone 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصویر رسمی از گیم پلی Killzone 2

Guerrilla Games این تصویر را رسمی تایید کرد و اعلام کرد این تصویر واقعی از گیم پلی Killzone 2 میباشد.
Confirmed : New Gameplay Trailer will be on PSN

به زودی گیم پلی بازی نیز در PSN قرار خواهد گرفت.

50695_med.jpg

آخرین ویرایش:
ماشالا سواد که داری به خودت زحمت بده برو پستای بالا رو بخون ببین من همچین حرفی زدم یا نه.
من فقط گفتم که دوست دارم از این بازی عکسای ریل تام 720p ببینم.که 500 تا فن بوی این بازی ریختن سر من میگن بازی نسخه بتاش اومده !!! و به اندازه کافی تو PM هاشون منو مورد عنایت قرار دادن.
حالا شما مشکلت چیه؟ نکنه شما هم طرفدار این فلسفه هستی که چون بازی نسخه بتاش اومده نباید ازش ویدئو و عکس پخش بشه!!؟؟یا هرکسی که بخواد از این بازی ( چه عرض کنم بهتره بگم وحی منزل یا معجزه الهی) عکس و ویدئو ببینه کافره؟
استاد! خوبی؟ کسی تو این تاپیک چنین حرفی زده؟ این فلسفه هم احتمالا ساخته ضمیر ناخود آگاهتونه
رفتی عکس‌های 100 سال پیش رو آوردی داری با عکس‌های نسخه بتای بازی مقایسه می‌کنی، بسیار نیکو!!

Last edited by a moderator:
رفتی عکس‌های 100 سال پیش رو آوردی داری با عکس‌های نسخه بتای بازی مقایسه می‌کنی، بسیار نیکو!!
تاریخ انتشار این عکسا مال نهم سپتامبر 2008 هست

Last edited by a moderator:
پستهای بی ارتباط با تاپیک (از جمله استفاده از ماسک و ارتباطش با طراحی صورت !!!!! و بحث تقلید {که همین الآن میشه از 10 ها بازی معروف دیگه برای تقلید ایراد گرفت} پاک شدن (البته اگه چیزی جا نمونده باشه چون ماشالله این تاپیک ثانیه ای آپدیت میشه)
================
لطفآ در مورد عکسها بحث کنین نه چیزهایی که تاپیک رو منحرف میکنن. حرف مهدی هم اینه که توی نسل HD , عکس 720p از بازی توی اینترنت خیلی کمه. حرف اشتباهی هم نمیزنه. ما به عکس و تریلر HD از این بازی نیاز داریم , چون خیلی ها نمیتونن نسخه بتا رو بازی کنن. البته خوندن Preview سایتها و مجلات هم در این زمینه کار خیلی خوبیه و با خوندن اونها میشه به کیفیت بازی پی برد (که تا حالا چیزی جز تعریف از کیفیت بازی و گرافیک و بحثهای تکنیکی ندیدم)

Killzone 2 Helghan Screen Shots

تمام اسکرین شاتها از تریلر HELGHAN " HD " استخراج شده ...
داشتم چند صفحه ی اول تاپیک رو میخوندم که به این نوشته برخوردم :
نميدونم خودتونو مسخره كردين يا ما را . پسر جان اين عكس را مثل اين ميمونه كه با آبرنگ نقاشي كردن اونوقت شما مياين دم از گرافيك ميزنيد
...

آخرین ویرایش:
تمام اسکرین شاتها توسط خودم از تریلر HELGHAN " HD " استخراج شده و دارای کیفیت خوبی میباشند ...
داشتم چند صفحه ی اول تاپیک رو میخوندم که به این نوشته برخوردم :
ugly%20man%20laugh.gif
...
[/quoteدستت درد نكنه;) اما كيفيتش....Detail خوب نشون نميده!!! ماته:( بازم دمت گرم!

خيلي خيلي بهتر شده اصلا قابل مقايسه نيست!!!!!!!!!!!!به اميد هر چه بهتر شدن:excited:
دوست عزیز لطف کنید همینطوری نظری ندید که بعدا یکسری آدم ... بیان و با حرفهای غیر منطقی اونو رد کنن.
شما اگر دموی CG رو دیده بودید میفهمیدید که از نظر جزئیات بازی فعلی یک دهم اون دمو هم نیست!
مهمترین جنبه‌‌هایی که Guerilla سازنده بازی علاوه بر بهبود کلی گرافیکی که بسیار خوب هم پیشرفت داشته نسبت به اولین دموی real time این بود که به گرافیک بازی یه استیل خاص به کمک رنگبندی و بافت سازی داد و با اضافه کردن افکتهایی که کمتر در دموی CG دیده میشد تونست تا حدود زیادی نقص‌ها رو بپوشونه. (مثلا موشن بلار سنگین و افکت DOF رو چند برابر دموی اون سال بکار برد تا از این دو مقوله نسبت به اون دمو پیشرفت نشون داده بشه)
در کل درسته که گرافیک فعلی بینهایت زیباست ولی دستیابی به کیفیت دموی CG و جزئیات اون روی کنسول‌های فعلی کاری نشدنی هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or